Mária Anya üzenete Almaty, Kazahsztán

2012 az az év, amely minden nőt mindenhol felemel 2011.12.29.        

 

 

Mint ahogy Cyclopea és Virginia Elohim mondta: a hívásra jön a válasz.  A ti Mária Anyátok vagyok.

 

Szeretteim, örül a szívem amikor az emberek a Földön őszintén és tiszta szívvel ejtik ki a nevemet, amikor szólítanak.  Nagy örömömre szolgál az a lehetőség, hogy megoszthatom veletek azt a fokozott örömet, amelyet olyankor érzek, amikor ezeket a rózsafüzéreket és fohászokat mondjátok.  Különösen akkor, ha többen gyűltök össze, és így megsokszorozhatjuk a rózsafüzéreitek hatását az auráitok és csakráitok kombinációiként. 

 

A nagyobb cél az, hogy az egység észlelését magasabb szintre vigyétek

 

Mert, mint látjátok, szeretteim, annak ellenére, hogy a rózsafüzérek és a fohászok hozzásegítenek benneteket az egyéni felemelkedésetekhez, a nagyobb cél az, hogy ezeket a fohászokat azért mondjátok, hogy emeljétek az egységet, az emberek közötti egység érzését.  Mert ez a valódi ellenszere bukott tudatszintnek, a dualista tudatszintnek.

 

Mert ha igazán megvizsgáljátok ennek a bolygónak a történelmét, akkor látni fogjátok, hogy a bukott lények, bármilyen megjelenést, vagy erőt képviseltek a különböző történelmi korszakokban és különböző társadalmakban, soha sem voltak képesek felfogni az egység lényegét.  Nem képesek megérezni az egységet egymás között, ezért hadakoznak egymással, és természetesen nem képesek egységet érezni azokkal az emberekkel, akik „alattuk” vannak.

 

Ennek ellenére sok nemzet tagjai éreznek egységet egymással.  Ezt az egységet sokszor egy kis elnyomó elit hozza elő, így a szenvedésből adódó szolidaritás és egységérzet hozza össze az embereket.  Ezt láthatjátok a korábbi kommunista országok esetében, ahol a közös szenvedésből adódóan bizonyos szintű egységérzés alakult ki. 

 

Bizonyos nemzeteknél, akik ezzel az egységgel rendelkeztek, azt láthatjátok, hogy mindez jórészt elpárolgott, miután függetlenné váltak a Szovjetuniótól.  Ezért az látható, hogy ezek az országok egy olyan fázison mennek most keresztül, amelynek során az emberek a nyugati nemzetekhez hasonlóan, akik azonban nem szenvedtek a kommunista iga alatt, egyre individualistábbá válnak.

 

El kell azonban mondanom, hogy a kierőltetett szolidaritás-érzésétől, amelyet a totalitárius, elnyomó rendszer váltott ki, át kell, hogy térjetek egy individualista időszakra, amelyben az egyén vonásai erősödnek meg.  Ezen túljutva juthattok el egy nagyobb mértékű egység érzéséhez, amelyhez azonban nincs szükség totalitárius elnyomó erőre.

 

A rózsafüzérek működésének víziója

 

Mert az emberek azért gyűlnek majd össze, hogy ne a szenvedésüket, hanem az örömüket osszák meg.  Pontosan ez az, amelyet ezzel az összejövetellel megalapoztatok, amelynek során egyetlen cél egyesítette a sok jelenlévőt.  Szeretném megosztani veletek azt, hogy hogyan látszik mindez a felemelkedettek nézőpontjából, amikor majdnem 100 ember mond el egységben egy rózsafüzért.

 

Ez a közvetítő, miközben ti oroszul mondtátok a rózsafüzért, csendben ülve figyelt.  Mivel ő nem beszél oroszul, így nem értette a szavakat, bár azok megfelelőit angolul ismeri.  Arra inspiráltam őt, hogy csendesítse le a tudatát, és figyelje a nyelv ritmusát, de jusson túl a kimondott szavak ritmusán.  Ekkor kezdte észlelni azt a rezgést, amelyet a kimondott szavak keltettek.  Mivel pedig hagyta, hogy szinkronba kerüljön azzal a rezgéssel, érezni kezdte azt, amit mi érzünk a felemelkedett valóságban.  Mert amikor összegyűltök, és fohászokat, rózsafüzéreket mondotok, olyankor majdnem olyan ritmikus pulzálást keltetek, mint amilyen a szívdobogás, bár annak más a ritmusa.

 

Ez pedig vibráló energia-lüktetéssé válik, amely energiahullámokat bocsájt ki arról a helyről, ahol a rózsafüzért mondjátok.  Amint a hullámok elhagyják a helyszín központját, kezdenek a tömegtudaton és az Anya Föld négy alsó testén keresztülhatolni.  Ha ezt felülről láthatnátok, ha nagy magasságból néznétek le erre a konferenciateremre, akkor láthatnátok azt, hogy ezek a hullámok szinte olyanok, mint egy földrengés keltette szeizmikus hullámok, amelyek az epicentrumból egyre nagyobb és nagyobb körökben terjednek szét.  Eközben pedig le-fel rezegnek, oszcillálnak, amelynek következtében a teljes tömegtudat és a négy alsó test együtt rezeg ezekkel a hullámokkal. 

 

Természetesen a keltett hullámok nagyon harmonikusak, nemcsak az általatok alkotott egység miatt, hanem azért is, mivel a rózsafüzérek úgy lettek megalkotva, hogy nagyon harmonikus ritmikus rezgést keltsenek.  Éppen ezért, szeretteim, amikor sokan mondotok egyszerre egy rózsafüzért, akkor ennek a ritmikus rezgésnek a hullámai egymást követik, amelyek azonban nagyon eltérnek attól, ami a tömegtudatban található. 

 

Tudjátok, hogy egy földrengés ritmikus hullámai képesek darabokra törni épületeket, vagy akár hegyeket is.  A földrengést romboló erőnek tartjátok.  Az a ritmus, amelyet a rózsafüzéretek által keltetek az azonban nem romboló erő, hanem egy harmonikus, egyesítő erő.  Az általatok keltett harmónia és egység hullámai azonban mindazt, ami a tömegtudatban nem az egységet képviseli, azt darabjaira töri szét.

 

Mert valójában az, ami zárt, ami merev, ami zárt rendszerré vált, az nem képes együtt rezegni az általatok keltett ritmussal.  Ami pedig nem képes a harmónia ritmusával együtt rezegni, azt a harmónia ritmusa darabokra bontja.  Ez természetesen nem jelenti azt, hogy ti valamilyen rombolóerőt keltetek, hanem azt jelenti, hogy egy olyan felszabadító erőt hoztok létre, amely darabjaira rázza szét azokat a mintákat, amelyek az embereket csapdában tartják.

 

Ha ezt láthatnátok a felemelkedettek nézőpontjából, akkor látnátok azt, hogy ezzel a reggellel kezdődően, amikor összegyűltetek, de már az előző nap is, amikor még kevesebben voltatok csak együtt, hatalmas hullámmozgást hoztatok létre, amely erről a helyről kiindulva terjedt szét, és rombolt darabjaira bizonyos megjelenéseket, bizonyos merev rendszereket a tömegtudatban.  Mostanra a hullámok a központtól már olyan messzire terjedtek, hogy elérték Kína belsejét, megközelítve Pekinget.  Ha ma és holnap tovább folytatjátok a munkát, akkor a hullámok elérik majd a kínai fővárost, majd tovább haladva elérnek egészen Japánig, valamint Oroszországban elérik Moszkvát, és tovább haladva elérnek egészen Szentpétervárig.

 

A harmóniára és az egységre való vágyatokat indítottátok most el, amely erre a közép-ázsiai fókuszpontra vonzott benneteket, és amely vágyatok úgy terjed majd szét, mint a vízen a hullámgyűrűk, egészen addig a pontig, amikor az összes merev rendszert meg nem rengetik.  Szeretteim, nagyon fontos, hogy ezek a rendszerek darabjaikra essenek az Anya Évének végére. 

 

2012 a Szellemmel való áramlás éve

 

Mert elmondom nektek, hogy 2012 a Szent Szellem éve, amelynek során csak az marad fenn, ami rugalmas, ami képes és hajlandó együtt áramolni a Szellemmel, mivel az spontán módon előre kiszámíthatatlanul mozog.  A merevségnek és a zárt rendszereknek nincsen helye a Szent Szellem évében. 

 

A 2012-es évre nézve azokra a próféciákra gondolhattok, amelyek a világ végéről, egy bizonyos ciklus végéről, vagy az idők végéről szólnak.  Természetesen, mint ahogy azt korábban említettük, ez nem jelenti szó szerint a világ végét.  Azonban azt jelenti, hogy bizonyos struktúrák, amelyek már hosszú idő óta, vagy korszakok óta fennállnak, most darabjaira hullanak majd, amint a Szent Szellem fuvallata, amint a Szent Szellem szeizmikus hullámai kezdik elárasztani az egész bolygót az év folyamán. 

 

Ami tehát nem képes megmozdulni a fodrozódó hullámok hatására, a Szellem oszcilláló hullámainak hatására, az remegni kezd majd, és az egyre fokozódó rezgések hatására darabokra hullik szét. 

 

A nők szabadságának különleges ajándéka

 

Egy másik ajándékot is magammal hoztam arra a kiáradásra építve, amelyet Cyclopea és Virginia Elohim, valamint St. Germain képviseltek.  St. Germain Szabadság Lángjához lehorgonyzom ugyanis a szabadság lángjának egy különleges változatát, amely a nők szabadságáért dolgozik. 

 

Mert, mint tudjátok, a nők minden társadalomban évezredek óta el voltak nyomva.  Ennek az lett az eredménye, hogy a nőket nagyon sok kultúrában nem hagyták, hogy a Szellem számára nyitott kapuk lehessenek.  Figyeljétek csak meg, hogy hány egyház tolerálja a nőket az egyházuk követőjeként, és bár apácaként működhetnek, nem hagyják azonban azt, hogy vezető pozícióba kerüljenek, vagy, hogy papi, vagy prédikátor szerepet töltsenek be, az adott egyháznak megfelelően.  Még a buddhizmus sem igazán veszi figyelembe a nőket azzal a fajta teljes egyenlőséggel, amellyel a férfiak rendelkeznek.

 

Ha a korábbi Szovjetunióra tekintetek, akkor természetesen látni fogjátok azt, hogy annak politikai rendszere szisztematikusan elnyomta a nőket, nem engedve őket vezető pozíciókhoz jutni.  Ugyanezt láthatjátok Kínában is.  Csak nézzetek a kommunista pártra és annak szervezeteire.  Nézzetek körül, hol vannak a nők, hol vannak a nők a társadalomban? 

 

Vannak anyák, háztartásbeliek, szex rabszolgák, gyári munkások, mezőgazdasági munkások.  De hol hagyják őket vezető pozícióba kerülni?  Hol hagyják őket megszólalni? 

 

A Szent Szellem, mint láthatjátok, szeretteim, arra fúj, amerre meghallgattatásra talál.  A Szent Szellem nem zár ki senkit ember-alkotta megosztások alapján.  Nem alkalmaz diszkriminációt senkivel szemben, se vallási alapon, se politikai meggyőződés és ideológia alapján.  Nem tesz különbséget faji, etnikai, nemzeti alapon, és elsősorban nem tesz különbséget férfi és nő között. 

 

A Szent Szellem egyformán akar kifejezésre jutni férfiak és nők által.  Ezért a társadalom nem áramolhat igazán együtt a Szent Szellemmel akkor, ha a nőket elnyomják, ha nem lehet szavuk az egyházakban, a politikában, vagy a tudomány és a társadalom területein. 

 

Hogyan lehet jelen a Szent Szellem szabad áramlása, ha a nőket nem hagyják a Szellem számára nyitott kapukká válni?  Hogyan lehet társadalmi harmónia és társadalmi egység akkor, ha a nők el vannak nyomva, és nem egyensúlyozhatják ki a férfiakat, akik nem tudják kiegyensúlyozni önmagukat, mint ahogy ez újra és újra beigazolódott a férfiak által uralt vallásokban, a férfiak által uralt politikai szervezetekben, és a férfiak által uralt üzleti életben. 

 

Nem látjátok-e, szeretteim, hogy a férfiak nem egyensúlyozhatják ki önmagukat?  Ha megnéztek egy olyan társadalmat, amelyet nők vezetnek, akkor láthatjátok, hogy önmagukat a nők sem képesek kiegyensúlyozni.  Mindkét félre szükség van, nőkre és férfiakra, akik harmóniában, egységben dolgoznak együtt, nemcsak fizikailag egyesülve, hanem a Szellemmel egy magasabb egységet elérve, amely modellként szolgálhat a Szellem és az anyag magasabb egységéhez is. 

 

Mert hogyan lehet egység a Szellem és az anyag között, ha nincsen egység a nők és a férfiak között a társadalomban és a családban?  Ez nem lehetséges, ezért láthatjátok azokban az egyházakban, ahol csak a férfiak lehetnek papok, hogy ott a Szellem áramlása megszűnik.  Ez az oka annak, hogy a többségük miért veszíti el a követőit.  Azért nem vonzanak új híveket, mivel nem képesek napjaink embereinek a spirituális szükségleteit kielégíteni, hiszen a mai emberekben benne van a harmóniára, az egységre, a kiegyensúlyozottságra való igény. 

 

Éppen ezért az a láng, amelyet ide horgonyzok erre a korábbi nukleáris tesztterületre, valójában az a láng, amely kiárad majd, amely összevegyül St. Germain Szabadság Lángjával, és összevegyül Isten mindent látó szemének víziójával, éppen ezért úgy terjed majd, mint a hullámok a vízen.  Lerombolva ezzel a férfiak által dominált szervezeteket egészen addig a pontig, amíg azoknak szembe nem kell nézniük a saját pusztulásukkal, ha nem hagyják azt, hogy a zárt köreikbe a nők is bekerüljenek.

 

Az uralkodó elit fél a nőktől

 

Sok dolog közül ez az, amelytől az uralkodó elit legjobban fél.  Ha részt tudnátok venni bizonyos politikai szervezetekben, azokban, amelyeket napjainkban Oroszországban, Kínában, Japánban és a többi délkelet-ázsiai országban láthattok, akkor azt láthatnátok, hogy az országot vezető régóta hatalmon lévő férfiak nagyon rettegnek attól, hogy a nőket hatalmi pozícióba lássák. 

 

A külső tudatukban sokféle kifogást találnak minderre, azt állítva, hogy a nők nem érdemesek ezekre a dolgokra: „Mit értenek a nők a politikához?”  De el kell, hogy mondjam, hogy ez valójában abból a fajta félelemből fakad, hogy tudják azt, hogy ezekben az országokban a dominanciájuk a férfi elem kiegyensúlyozatlan kifejeződésén és az erővel való visszaélésen alapszik, ha pedig a nők abba bekapcsolódnak, akkor ők már nem tudják majd ezt a kiegyensúlyozatlan férfi elemet képviselni.  Ezért rettegnek attól, hogy az embereikben a férfi és női elem kiegyensúlyozódik, és ebből adódóan a továbbiakban már nem tarthatják kontroll alatt őket. 

 

Ezért, mint ahogy azt majd a Szent Szellem évében láthatjátok, számos ilyen férfi diktátor, aki már évtizedek óta hatalmon van, elbukik végül.  Ezt láthattátok Egyiptomban, Líbiában, és látni fogjátok, hogy mi történik majd Szíriában is.  A legutóbbi eseményekként láthattátok azt is, hogy Oroszország népe hogyan szegült szembe a politikai gépezettel, és 2012-ben látjátok majd azt is, ahogy Kína népe, Délkelet-Ázsia népei és Japán népe kiáll, és követeli majd a kiegyensúlyozottabb vezetést.

 

Ezt azonban elsősorban az iszlám országokban láthatjátok majd.  Mert, ahogy napjainkban láthatjátok a katolikus egyház még mindig nem engedélyezi a nőknek azt, hogy papokká váljanak, miközben a legtöbb nyugati társadalomban növekszik a nemek közötti egyenlőség.  Azt mondhatjuk tehát, hogy nyugaton, főként a keresztények által uralt országokban, a nemek közötti egyenlőség területén javulás történt. 

 

A modern világban két nagy polaritás látható, amelyek a nők elnyomásáért felelős: a kommunizmus és az iszlám.  A kommunizmus már elbukott, és el kell, hogy mondjam, hogy ha az iszlám nem változik meg, akkor az is szét fog hullani sokkal inkább a meglévő belső feszültség következtében, mint külső nyomás eredményeként, mint ahogy arról már korábban beszéltünk. 

 

Láthattátok a konfliktus magjainak érlelődését korábban Szíriában, Irakban, Iránban és Pakisztánban.  Más országok esetében mindez még a felszín alatt zajlik, de biztosíthatlak benneteket, hogy ha a Szent Szellem évében nem lesz változás, ha nem lesz hajlandóság a modernizációra, ha nem lesz hajlandóság arra, hogy feladják azt a követelésüket, hogy a társadalmak iszlám törvényekre épüljenek, akkor itt és ott, látszólag mindenhol konfliktusok törhetnek majd ki. 

 

Világméretű mozgalomra van szükség a nők felszabadításához

 

Az egyetlen olyan dolog, amely ezt meg tudná akadályozni az az, ha a nők az egész világon kiállnának, szolidaritást vállalva egymással.  Mikor lesz egy világméretű női mozgalom, amely a nők szabadságáért és egyenjogúságáért áll ki? 

 

Mikor alakul ki a nők és férfiak körében egy olyan világméretű mozgalom, amikor azért gyűlnek össze, hogy a nők felszabadításának szükségességére fókuszáljanak, hogy felszabadítsák őket attól, ami évszázadok, ha nem évezredek óta rabszolgasorsban tartja őket?  Mikor lesz egy olyan mozgalom, ami azt mondja majd ki, hogy: ami elég, az elég, elég volt a nőkkel való szemérmetlen visszaélésekből, mint amilyen a szex kereskedelem, a pornográfia, a szex rabszolgaság, az emberkereskedelem és minden ilyen értelmetlenség, amelyeknek nem kellene folytatódnia a mostani modern korban, szeretteim. 

 

Szigorúnak tűnök?  Mert az vagyok.  Mert nő vagyok, és szolidáris vagyok minden nővel a Földbolygón.  A legutolsó megtestesülésem során egy Krisztus gyermeknek adtam életet, de mitől voltam képes egy olyan képességekkel megáldott gyermek születésének egyensúlyát fenntartani, legyen az fiú, vagy lány gyermek?  Azért, mert kiálltam magamért, mint nőért is.  Gondoljátok, hogy elfogadtam volna azt, ha velem is úgy bánnak, ahogyan nagyon sok nővel napjainkban?  Nem.

 

Gondoljátok, hogy elfogadtam azt a bánásmódot 2000 évvel ezelőtt, amelyet a nőkkel kapcsolatban akkor alkalmaztak?  Nem.  Biztosíthatlak benneteket, szeretteim, hogy szeretett Józsefem a kapcsolatunk kezdetén hajlamos volt arra, hogy úgy viselkedjen, mint az összes többi férfi a kultúrájában.  Ezzel szeretett St. Germain-ben nem hibákat akarok keresni, de elmondhatom, hogy voltak olyan idők, amikor keménynek kellett lennem, keményen a szemébe nézve kellett elmondanom határozott módon azt, hogy nem vagyok hajlandó elviselni azt a fajta viselkedést a nőkkel szemben.  Azért voltam képes megőrizni a Krisztus gyermek számára az egyensúlyt, mivel én magam is határozott voltam. 

 

A világban sok olyan nő van, aki még nem érte el azt a szintet, hogy képes lenne kiállni önmagáért.  De látni fogjátok, hogy sokuknak közülük nem is kell kiállniuk önmagukért, mivel a tudat alatti elért eredményeik olyan helyzetbe vitték őket, ahol ők már nincsenek elnyomva a férfiak, vagy a társadalom által. 

 

De mikor fognak az erre a szintre eljutott nők szerte a világban felállni, és azt mondani: „Nos, mi azokért a húgainkért és a nővéreinkért állunk ki, akik még nem képesek kiállni önmagukért.”  Mikor gyűlnek össze a nők annak érdekében, hogy azt mondhassák: „ Nem toleráljuk azt, ahogy a nőkkel bánnak, azt a bánásmódot, amelyet a nőkkel szemben alkalmaznak a világ bizonyos részein.  Nem helyi jog, helyi hagyomány, vagy helyi szokás az, hogy Afrika nőit körülmetélik.  Ez bolygói szintű ügy, amely minden nőt érint, és nem vagyunk hajlandóak a továbbiakban elfogadni azt, hogy mi folyik a modern világban.”

 

„Nem fogadjuk el, hogy Szaúd-Arábiában a nők nem kaphatnak jogosítványt, nem vezethetnek autót, és nem szavazhatnak.  Nem fogadjuk el, hogy a nőket szex rabszolgának adhatják el újra és újra.  Nem fogadjuk el, hogy India és más országok leánygyermekeit semmire sem becsülik, vagy szex-rabszolgának adják el őket, hogy a család többi része az általuk megkeresett pénzből éljen.  Nem fogadjuk el azokat a társadalmakat, amelyek oly kevésre értékelik a nőket, hogy engedélyezik azt, hogy az elnyomás szisztematikusan, szinte ipari módszerekkel történjen meg.  Éppen ezért, mi nők, jobb bánásmódot követelünk, ellenkező esetben bojkottáljuk ezen országok összes termékeit.”

 

Szeretteim, ez az én nagy reményem a 2012 évre.  Ezzel nem azt mondom, hogy ne lennének már olyan szervezetek, amelyek a nőket segítenék.  Azt mondom azonban, hogy még nem alakult ki egy bolygói szintű kezdeményező erő, globális észlelés, amely alapján a nők egy világszervezetben gyűlnének össze, és az összes nő jogaiért küzdenének világszerte. 

 

Ennek most eljött az ideje, és én a gazdag és kivételezett országokban élő nőkhöz szólok annak érdekében, hogy felébredjenek, és észleljék a lehetőségeiket, a hívást, a küldetésüket, hogy szolidaritást nyújtsanak a világ kevésbé szerencsés országaiban élő nőinek jobb bánásmódot, több jogot követelve.  Itt az ideje annak, hogy ez a mozgalom létrejöjjön, és én, Mária Anya, követelem azt, hogy mindez 2012-ben fizikai szinten megvalósuljon. 

 

Mert valójában jelen vannak már azok a nők, akik belső szinten készen állnak arra, hogy mindezt valósággá tegyék.  A hívásom csupán egy egyszerű lökéshullám elindítása a tömegtudatban annak érdekében, hogy aktiváljam ezeket a nőket és férfiakat, akik szintén készen állnak arra, hogy részei legyenek ennek a törekvésnek.  Mi ugyanis természetesen nem egy amazon mozgalomra várunk, amely arra törekedne, hogy kasztrálja a férfiakat, vagy valami féle rabszolgasorsba taszítsa őket, amelyben a nők voltak.

 

Olyan embereket keresünk, akikben a férfi és női elem kiegyensúlyozottan van jelen annak érdekében, hogy a nemek közötti magasabb egység érdekében gyűljenek össze, hogy együttműködve olyan észlelést hozzanak elő, amelynek úgy kell szétterjednie a nemzeti tudatszinteken és bolygói tudatszinten, akár egy bozóttűznek. 

 

Tekintsetek új módon a nők jogaira!

 

A nők jogaira olyan módon szükséges fókuszálnotok, ahogy az eddig még nem történt meg.  Ez az egyetlen dolog, amely elkerülhetővé teszi azt, hogy 2012 valamilyen szörnyű próféciának megfelelően alakuljon.  Mert valójában a női és férfi egyensúly, mint ahogy mondtam, az útja annak, hogy a Szellem szabadon áramolhasson, és csak ha a Szellem szabadon áramolhat, akkor éri majd el 2012 a legnagyobb potenciálját, azt, hogy elsődleges fordulópontként, valamint a transzcendencia fő pontjaként szolgáljon a bolygó történelmében.   

 

A Szellem Évének ezek a nagy és alacsony potenciáljai.  Változás lesz mindenképp.  Minden azon múlik, hogy a dolgokban áttörés következik-e be, hogy áramolni kezdenek-e majd, vagy majd a rázkódás bontja szét darabokra a dolgokat. 

 

Most képzeljetek el egy folyót a Föld egy hidegebb területén, amely telente teljes hosszban befagy, amelyet ilyenkor merev jégpáncél burkol a folyó kezdetétől az óceánba való torkollásáig.  Tavasszal a meleg beköszöntével azonban ez a merev jégpáncél kezd gyengülni, majd később darabokra is töredezik.  Ilyenkor az egész jégtömeg megmozdul.  Minden jégdarab életre kel, pontosan annak eredményeként, hogy a jégpáncél összetöredezett, és így ezek a darabok elindulhatnak az óceán irányába, és ott vagy felolvadnak, vagy szétterülnek a felszínen, ezáltal a folyó megtisztulva akadálymentesen folyhat.

 

A régi struktúrák szétmorzsolódásának folyamata megkezdődött már, de ebben az utolsó évben, a négyéves ciklus végén, amelyről beszéltünk, történik majd meg az a választási lehetőség, amikor azt láthatjuk majd, hogy az egyéni darabok elindulnak az új korszak óceánjának irányába, vagy egy helyben maradva egyre fokozottabb mértékben esnek majd szét, végül egymásnak esve nem marad utánuk más, mint por. 

 

Mint ahogy az Ótestamentum mondja: „Porból lettél, porrá leszel” - akkor, ha nem vagytok hajlandóak túllépni a por szintjén, a Föld szintjén, az anyag szintjén, és nem spiritualizáljátok a tudatotokat.   Ellenkező esetben ugyanis nem lesztek porrá, hanem folytatjátok az utatokat a Szent Szellemmel áramolva a transzcendens spirálon, mivel az egyre tovább áramlik, hogy felemelhessen minden életet.

 

Az emberek 2012-ben egyre szélsőségesebb módon viselkednek majd

 

Nagy szükség van a megbocsájtásra, az indok nélküli megbocsájtásra, arra a megbocsájtásra, amely túllép a megértésen.  Mert azt csak egy dolog vezérli, az, hogy megszabadítson benneteket mindentől, ami a múltban történt, de megszabadítson benneteket azoktól az emberektől is, akik bizonyos dolgokat elkövettek veletek szemben a múltban.  Mert bennetek nincs már az a vágy, hogy őket ezért megbüntessétek.  Kizárólag arra vágytok, hogy minden életet szabadnak láthassatok. 

 

A Szent Szellem évében egyre nyilvánvalóbbá válik az, hogy ki rekedt meg a bukott tudatszinten és ki az, aki hajlandó túllépni azon.  Azt kell, hogy mondjam, hogy azok, akik megrekedtek a bukottak tudatszintjén, azok lesznek, akik nem hajlandóak arra, hogy megbocsájtsanak, hogy elengedjék a dolgokat, hogy továbblépjenek, ők azok, akik a sérelmeiket hordozzák, akik mások megbüntetésére törekednek.   

 

Ők lesznek azok, akik egyre jobban és jobban belemélyednek mások gyűlöletébe, amely valójában nem más, mint öngyűlölet.  Mint láthatjátok, a szeretet az az univerzális oldószer, amely minden áramlást elindít.  A szeretet ellentéte pedig az a példátlan gyűlölet, amely mindent merevvé tesz, befagyaszt, egy fix mátrixba zár, ahonnan nem lehet kimozdulni.

Azok, akik nem mozdulnak meg a szeretet szavára, azok valójában tönkreteszik magukat.  Az öngyűlöletük ugyanis olyan intenzívvé válik, hogy saját maguk ellen fordul, és ennek következtében egymásnak esnek, vagy a saját pszichéjük ellentmondásainak következtében oly mértékben összetöredeznek, hogy nem lesznek képesek fenntartani a józan eszüket.  Ezért a Szent Szellem évében látjátok majd, hogy azok, akik nem voltak képesek megbocsájtani, elengedni dolgokat, azok egyre szélsőségesebb pszichés körülményeket manifesztálnak majd egészen addig a pontig, amikor nyilvánvalóvá válik, hogy elmebajban szenvednek, amely olyan súlyos, hogy nem képesek működni a társadalomban.

 

A befolyásos országok közül már vannak olyanok, akik kezdenek ráébredni arra, hogy a mentális betegségek válnak az egészségügy fő problémáivá, elkövetkező évtizedek közegészségügyi problémájává.  A Szent Szellem évében ez a folyamat azonban felgyorsul.  Mert azok, akik nem áramlanak, azoknak egyre szélsőségesebben kell viselkedniük ahhoz, hogy kapaszkodni tudjanak.  Ez a kapaszkodási vágy pedig egy olyan erőt generál majd, amely a pszichéjüket széthasítja, ennek következtében az emberek a továbbiakban már nem lesznek képesek „egyben maradni”, de ugyanez történik majd bizonyos csoportokkal, országokkal és vallásokkal is. 

 

Ezért nemcsak azt láthatjátok majd, hogy egyre szélsőségesebben nyilvánulnak majd meg, hanem azt is, hogy a viselkedésük transzcendálódik, és ezért az emberek a saját pszichológiai problémáik miatt oly mértékben „lebénulnak”, hogy nem lesznek képesek azok megnyilvánítására.  Nem lesznek képesek harcolni egymással, mivel egyszerűen csak darabokra hullva üldögélnek majd a pszichéjük zárt rendszerében. 

 

Ezzel nem az a célom, szeretteim, hogy egy szörnyű próféciát fessek le.  Éppen ellenkezőleg, hiszen én egyszerűen csak lehetővé teszem azt, hogy megismerjétek ennek az évnek az előjeleit az Anya perspektívájából nézve.

 

2011 hatalmas győzelem volt

 

El kell azonban mondanom, hogy az Anya perspektívájából 2011-re visszanézve azt látom, hogy a világban lezajlott néhány veszélyes esemény ellenére az év, mint egész, az emberiség fejlődése szempontjából hatalmas győzelem volt.  Oly sok dolog kezdett el széttöredezni, és oly sok dolog vált nyilvánvalóvá. 

 

Még a Wall Street és más gazdasági központok elfoglalásának mozgalma is egy-egy jele volt annak, hogy az embereknek elegük van pénzügyi rendszer merev erőviszonyait jelképező struktúrákból.  Ismételten, mi azt nem állítjuk, hogy mi, a Felemelkedettek Serege, mindennel egyetértünk, ami történik, mert bizonyára több kreatív útja is van a protestálásnak.  Ennek ellenére a valóság az, hogy a tiltakozásnak el kell kezdődnie valahol, az embereknek el kell kezdeniük beszélni, kifejezésre juttatva azt a tudatszintet, amelyen vannak. 

 

Mi nem valamilyen erőszakos tiltakozási mozgalmat támogatunk.  Azonban azt is látjuk, hogy az olyan iszlám országokban, mint amilyen Egyiptom, vagy Szíria ahol az embereket sokáig elnyomták, nos, az ilyen országokban elkerülhetetlen valamilyen erőszakos megnyilvánulás akkor, amikor végül az emberek szót emelnek az elnyomó rezsim ellen.  Mi nem bátorítunk senkit ebbe az irányba, és nem is tekintünk el efelett, de tudjuk, hogy néha ez egy szükséges lépés.  Az embereknek ugyanis kifejezésre kell juttatniuk önmagukat ahhoz, hogy rátaláljanak az egyensúlyra.

 

Természetesen látni fogjátok, ha jobban figyeltek, hogy néhány országban, ahol erőszakmentes tüntetések zajlottak, az azért történhetett meg, mert azokon nők és férfiak is részt vettek.  Ahol pedig a tüntetések során a nők nem vettek részt elegendő számban, ott az erőszak dominált, lásd pl. líbiai polgárháború, valamint Szíriában és Irakban a polgárháborúk látható kezdetei. 

 

Ismételtem az egész világon megerősítem a nők felé irányuló hívásomat, keljetek fel, és álljatok ki a nők felszabadításáért.  Ismételtem megerősítem a hívásomat a kiegyensúlyozott férfiak felé is, azok felé, akik kiegyensúlyozták a férfi és női aspektusokat a lényükben, hogy álljanak ki ők is.

 

Elmondom azonban, hogy a nők folyamatos és ősidők óta tartó elnyomása miatt szükség van arra, hogy a férfiak magukat ebben az új mozgalomban támogató szerepben lássák.  Hagyják azt, hogy a vezetői szerepeket nők töltsék be, hogy példát mutathassanak arra, hogy a nők hogyan válhatnak a társadalomban hasznos kiegyenlítő erővé, és hogyan hozhatnak valós változásokat, amelyek egyaránt szolgálják a férfiakat és a nőket, amelyek hasznára válnak az országoknak, a vallásoknak, a politikai rendszereknek,  beleértve még a gazdaságot, és a világrendet is, amely nem igazán egy rendszer, hanem mélyebb értelemben az emberiség egységének az észlelése.

 

A nők felkelésének éve

 

Valójában a nők és a férfiak közötti egység nélkül, a nők és férfiak közötti kiegyensúlyozott interakciók nélkül a világ nem képes túllépni a konfliktusok és a dualitás szintjén.  Éppen ezért 2012 valójában mindenhol a nők felkelésének éve lesz.  A női elem feléledésének éve lesz mind a férfiakban, mind a nőkben, és ezáltal a férfiak szintén új egyensúlyra lelhetnek, amelynek következtében hirtelen mintha hosszú álomból ébrednének, körülnézve így szólhatnak: „ Hogyan tarthattuk fenn ezt a régi rendszert ilyen sokáig, amikor nyilvánvaló, hogy nem működik?”

 

Nos, azért válik ez nyilvánvalóvá, mert a tudatszintben váltás történt.  Valójában ez a váltás az, amiért mi, St. Germain és én, mint József és Mária érkeztünk, hogy magunkkal hozzuk az a szabadság férfi és női ikersugarának aspektusát, amellyel az a célunk, hogy helyreállítsuk a férfiak és a nők közötti egységet, amely életet adhat mind a férfiakban, mind a nőkben a Krisztus megszületésének, életet ad a krisztusi gyermek megszületésének, nem fizikai gyermekként, ámbár néhány esetben az is megtörténhet, hanem elsősorban a Krisztus- gyermek megszületésének a társadalom minden aspektusában.

 

Ha az új észlelés megszületik, akkor az emberek ráébrednek arra, hogy valami alapvetően megváltozott a Földön.  Mindez azért történhet meg, mert valami alapvetően megváltozik a tudatukban, mert észlelik azt, hogy ami elég, az elég, és a régi rendszerek a továbbiakban már nem felelnek meg.  Ezért továbblépve azokat magatok mögött kell hagynotok, hagynotok kell, hogy egy teljesen új megközelítéshez érkezve, amely, mint többször említettük már, nem egy rendszer, hanem egy olyan teljesen új megközelítés, amelynek alapján hajlandóvá váltok arra, hogy a Szellemmel együttáramoljatok.   Hajlandóvá váltok arra, hogy a Szellem áramlásával együtt áramoljatok ti is, mint ahogyan azt mi is tesszük, mivel mi eljutottunk a férfi és női elem egységébe, harmóniájába, egy magasabb egységbe.

 

Ezt a víziót őrizzük.  Ez az a vízió, amelyet ma átadok a Földön minden embernek.  Hadd terjedjen a tömegtudatban, mint a hullámgyűrűk a vízen, és hadd rázza szét azokat a merev struktúrákat, amelyek megpróbálják fenntartani a nők elnyomását és a férfiak által uralt társadalmakat.

 

Ezért állok ki én, Mária Anya.  De kiállok minden nőért is mindenhol.  Mivel pedig adott, hogy nekem nincs fizikai testem, ezért én nem fáradok el.  Ki fogok állni a nőkért az egész év során és még azon túl is.  A hívásom tehát ez: „Ki áll ki velem?”              

Az oldal tetej?reUgrás a lap tetejére

Utolsó módosítás: 2022-05-11 13:44:23

Újdonságok:

Az INV24 Mihály Arkangyal védjél meg invokáció lefordításra került.  Mivel igen jelentős spirituális védelmet képvisel, ezért minden spirituális érdeklődésű olvasónak nagy segítségére lehet.  Az invokációkat a mesterek ajánlása alapján 9 egymást követő napon érdemes elmondani a hatékonyság érdekében.

2021-09-14 10:28:35

A 2021-es évre vonatkozó Gautama Buddha, Mária Anya és St. Germain üzenet lefordításra került.

2021-04-08 13:20:31

A jelenlegi nemzetközi közegészségügyi helyzetre való tekintettel Kim Michaels  az Astrea Elohimhoz szóló egyik invokációját átalakította úgy, hogy azt most felhasználhatjuk a koronavírus elleni spirituális védelemre.   WINV38 Invokáció Astreához a koronavírus felemésztése érdekében Aki teheti, kapcsolódjon be egy kezdeményezésbe, amely Észtországból indult ki a mai napon, és úgy szól, hogy mondjuk közösen a fenti invokációt reggel, vagy este 8 órakor, vagy mindkét időben.  Isten áldjon mindenkit és a Földet!

2021-03-31 23:40:05

Gautama Buddha 2020-as újévi üzenete lefordításra került.

2020-03-10 21:07:59

Az 1.04 Hívás a Nagy Isteni Vezetőhöz novéna lefordításra került, amely a Teremtői tervünk megismerésében nyújt segítséget.

2020-01-24 18:01:53