Mária Anya üzenete Helenen keresztül

A folytonos újjászületés a kulcsa az Anya Éve kihívásainak 1. 2011.01.01.

Én, Mária, azzal a kiváltsággal üdvözlöm az új évet, az Anya évét, hogy a köszöntésemet több közvetítőn keresztül valósíthatom meg.  Mert mit jelent az üzenet, és mit jelent az üzenet közvetítése?  Azt, ha hagyjátok, hogy a Szellem megszülethessen az anyagban.  Éppen ezért az üzenetek közvetései szintén az Anya Évének szimbólumai. 

Mi az anyagi sík, szeretteim?  Nem egyfajta hatalmas aréna-e, ahol a Szellem mindent megnyilváníthat, amit rávetítenek?  De hogyan teszi ezt meg a Szellem?  A Szellem áramolni akar, kifejezésre akarja juttatni önmagát, és folytonosan túl akar lépni önmagán.  Folytonosan újjá akar születni, integrálódni, új utakra, formákra, kifejezésekre lelni, egyre magasabbakra, állandó mozgásban maradva, soha meg nem rekedve. 

Hogyan valósulhat ez meg, szeretteim?  Ti, gyermekeim, akik készen álltok az üzenetemre, természetesen tudjátok azt, hogy számos sugáron nagyszámú beavatás zajlik a mostani időkben.  Tudjátok, hogy a Fiú Évének beavatásai az 1. sugáron, az 5. sugáron, és a 9. sugáron történtek.  De valójában a 9. sugár, a kiegyensúlyozottság, olyan, mint a lakmuszpapír, és a Krisztusi elme próbája.  Mert ha a kiegyensúlyozottságot eléritek valamilyen mértékben, akkor az az igazság és kreativitás, amely az 5. és az 1. sugáron jut kifejezésre a Világban, és Isten Tevékenységében, más szintről érkezik, hogy így mondjam. 

Azok az emberek, akik az elmúlt év során elsajátították a kilencedik sugár beavatását, nagy különbséget észlelnek az Anya Évébe lépve.  Sokkal kevesebb terhet éreznek, sokkal több átláthatóságot és kreativitást, és sokkal több örömet.  Mert tudják azt, hogy az anyag valójában kiváló lehetőség a Szellemnek ahhoz, hogy megnyilvánítsa mindazt, amit szeretne.  A ti egyéni Szellemetek, az ÉN VAGYOK Jelenlétetek folytonosan kifejezésre akarja juttatni önmagát a LESZEK, AKI LESZEK-en, és a Tudatos Énen keresztül. 

A Szellem mindig ismeri a helyes irányt, a Szellem mindig tudja, hogy mit, hol és hogyan juttasson kifejezésre.  A Szellem ismeri a belső irányítást, tudja, merre tartson.  A 
Szellem tudja mindazt, amit tudnia kell, és olyan benne rejlő intelligenciával rendelkezik, amely sokkal hatalmasabb annál, amit el tudtok képzelni, mivel a Szellem a Mindenség. 

Látjátok-e szeretteim, ha a világot az én perspektívámból nézitek, akkor látni fogjátok, hogy semmi olyan nincs ezen a világon, amelyen a Szellem, keresztüláramolva rajta, ne tudna változtatni.  A Szellem képes azonnal megváltoztatni az életeteket, az összes fizikai körülményeteket, képes megvalósítani azokat a legmagasabb álmaitokat, amelyekről még csak nem is álmodtátok azt, hogy megvalósulhatnak.  A Szellem mindenható és végtelen.  Az anyag világában semmi sem korlátozhatja a Szellemet.  A Szellem sokkal többet tud, mint amit el tudtok képzelni.  A Szellem növekszik, sugárzik mindenhol, minden változásotokkor, ha a Szellemet magatokon átvezetitek. 

Attól a pillanattól kezdve, amikor magatokat a Szellem számára nyitott kapuként látjátok, azonnali változást tapasztaltok meg az önazonosságotokban, és a korábbi önazonosságotok, mint elkülönült én, meghal.  Bármi, amiről korábban azt gondoltátok, hogy ti vagytok, meghal, ahogy a Szellem rajtatok keresztül a maga teljességében megnyilvánul. 


Az Anya évének a sugarai a 4. Sugár, a 8. Sugár és a 12. Sugár lesznek

A 4. sugár képviseli Anya kreativitását, az anyagi világot, ahol az Anya megszüli az új gyermekét, az új teremtményt, miután az Atya áthatja.  Ez a sugár, a 4. sugár jelképezi a kreativitásotokat, a tisztaságot, amely akkortól áramlik, amikor a Szellem valóban keresztüláramlik rajtatok.  Semmilyen korlát nem létezik a mindenható Atya Szelleme számára.  Miközben a Jelenlétemet kiterjesztem ebben a világban, átadok nektek egy gondolatformát, amint önmagamat és az energiámat e bolygó köré irányítom annak érdekében, hogy bárki, aki rá akar hangolódni a Jelenlétemre, az megérezhesse a belső lényén keresztül azt, hogy hogyan lép a Szellemem mindennel kapcsolatba a Földbolygón. 

Ha a Szellememre, a Jelenlétemre hangolódtok, amely ÉN VAGYOK most, akkor ugyanazt, vagy ahhoz hasonló érzést éreztek, amit én.   Azt az energiát érezhetitek, amelyet az Anya érez, aki egy új korszaknak, új gyermeknek, új anyagi körülményeknek akar életet adni.  Hogyan tehetem ezt meg?  Hogyan vonhatom bele a Szellemet a teremtés tisztaságába?  Azáltal, ha a Szellem, az Atya integrálódik, az anyaggal. 

A második nagy fontosságú sugár ezért a 8. sugár, vagyis az integráció sugara.  Az integráció a kapcsolódási pont, a szingularitás, az ÉN VAGYOK Jelenlétetek számára, vagy a Magasabb Énetek számára, amikor a Magasabb Énetek az anyaggal a Tudatos Énen keresztül találkozik.  Ez a szingularitás a nyitott kapu a LESZEK, AKI LESZEK Jelenléte számára, aki meg akar nyilvánulni, és a Szellem áramlását az anyagba akarja belevinni annak érdekében, hogy minden elkülönült és régi önazonosság meghalhasson. 

Az Anya Évének elején ti, akik nyitottak vagytok számomra, a Jelenlétem számára, amely ÉN VAGYOK, új lehetőségekkel találkoztok majd annak érdekében, hogy megszülethessen valami, amelyről még csak nem is képzeltétek, hogy lehetséges.  Csak merjétek elképzelni, vizualizálni mindazt, amivé a Teremtő Szellemének egyénisége lehet.  De, ha nem próbáljátok elképzelni ezt, akkor legyetek nyitott kapui a Szellem áramlásának azáltal, hogy hagyjátok azt, hogy a Szellem végigáramolhasson a szingularitáson, az EGYSÉGEN, amely a szívcsakrátok titkos kamrájában van.  Ez a csakra a 8. sugár szimbóluma, ahol az Atya Szelleme beléphet az anyagi síkra, megszülethet, anyaggá válhat.

Mit kíván meg tőletek az, hogy hozzásegíthessétek az Atya Szellemének megszületetését az anyagban?  Az állandó újjászületésre való hajlandóságot, a hajlandóságotokat arra vonatkozóan, hogy együtt áramoljatok a Szellemmel.  A hajlandóságotokat arra vonatkozóan, hogy ezt a döntéseteket itt és most hozzátok meg, és nem holnap, és még csak nem is a másodperc töredékével később.  A Szellem ugyanis állandó transzcendencia, amelynek következtében nincs IDŐ, nincs holnap a Szellem számára.  Az Atya Szellemének számára nincs holnap, mert Isten mindenható, transzcendens, állandóan áramló, folytonosan táguló Szellemi állandóság. 

A hamis valóság megkérdőjeleztetik az Anya Évében

Csak képzeljétek el magatokat el egy olyan szférában, amely folytonosan tágul, majd próbáljatok meg azon belül egy pontra fókuszálni.  Arra ébredtek rá, hogy a szemetek ugyan próbál a pontra fókuszálni, de az azért lehetetlen, mert a pont folytonosan mozog.  Ahhoz, hogy követni tudjátok a pontot, nektek is állandóan mozgásban kell lennetek.  Látjátok már, hogy miért nem maradhattok egy helyben?  
Különösen az Anya Évében nem maradhattok egyhelyben, mivel az Atya meg akar születni, újjá akar születni az anyagban.  Gautama Buddha jelezte, hogy a jelenlegi év gondolatformája a Dharma kereke lesz.  De mit tesz a Dharma kereke?  Megszűnteti a Maja összes fátylát, megszűnteti azt az illúziót, amelyet elhittetek, vagyis azt, hogy az anyag valóság, beleértve azt az illúziót is, hogy az anyag a Szellem nélkül képes túllépni önmagán. 

Gondoljatok erre az illúzióra!  Gondoljatok rá, és most hozzátok összefüggésbe magatokkal!  Képzeljétek azt, hogy egy állandóan transzcendentáló szféra, vagy univerzum közepén vagytok, ahol próbáltok egyhelyben maradni, miközben az univerzum körülöttetek növekszik.  Próbáltok a szemetekkel egy pontra fókuszálni, de nem megy.  Miért nem?  Mert az állandóan transzcendentáló világegyetemben egyetlen olyan pont sincs, ami egyhelyben áll.  Ha egy bizonyos pontot akarnátok  követni az univerzumban, akkor állandóan mozognotok kellene, állandó transzcendenciában kellene lennetek a szférával annak érdekében, hogy a szemetekkel követhessétek azt a pontot. 

Milyen kifogásotok lehet tehát arra, hogy ne fejlődjetek együtt a Teremtővel?  Mert igaz az, a Buddha mondás, hogy: „Az idő nem létezik.”  Az emberek azonban elhitték azt, hogy létezik.  Ez azonban egy újabb olyan illúzió, amely az év folyamán meg lesz kérdőjelezve.  Az idő a kifogásotok arra, hogy miért halogatjátok az újjászületéseteket, az állandó újjászületéseteket, amely az Anya Éve beavatásai során a 12. sugár beavatásaként jelenik majd meg a számotokra.  Természetesen a ti szabad döntésetek határozza meg a választásotokat.  Egyhelyben maradtok-e, vagy tovább léptek?  Mert elmondhatom, hogy annak érdekében, hogy fenn tudjátok tartani azt az illúziót, hogy a transzcendentáló szférátokban egyhelyben álltok, arra az illúzióra van szükségetek, hogy az anya(g) síkja valóság, amely állandóan egyhelyben áll, nem változik, nem áramlik, és nem tágul.

Ahhoz, hogy fenntarthassátok azt az illúziót, hogy az anyag valós, és nem egy a táguló Szellemmel, ahhoz fel kell vennetek az „illúziók szemüvegét”, ahol az a pont, amelyre fókuszáltok, az kerül a szemüveg felszínére, és nincs benne a táguló szférában.  Később ugyan úgy gondolhatjátok, hogy a valóság megtalálásához nincs szükségetek a szemüvegre, de továbbra is arra a bizonyos pontra szegezitek a tekinteteteket, amely a szemüvegetek üvegének belső felületére vetült.  Csak ezúton tudjátok fenntartani azt az illúziót, hogy az anyag mozdulatlan, ami azonban nem így van.

A világegyetemben semmi sem mozdulatlan.  Minden mozgásban van, minden folytonosan fejlődik.  Még ez a közlés is, amelyet kibocsátok, még ez is állandó mozgásban van, amely egy felfelé tartó spirált hoz létre, magával vonva benneteket, és magával vonva a jelenlegi földi energiákat.  Biztosíthatlak benneteket, hogy semmi sem áll mozdulatlanul, szeretteim. 

Az emberek az Anya Évében látni fogják azt, hogy az energiák, amelyek kibocsátásra kerülnek, olyan erősek, hogy megrepesztik azokat a színes szemüvegeket, amelyeket az emberiség magára vett.  Néhányan az egész életüket azzal töltik, hogy megpróbálnak mozdulatlanul állni, a pillantásukat arra az egy pontra szegezve, amely a szemüveglencse felszínére került, azt gondolva, hogy ez a valóság.  Ez az illúzió azonban meg lesz kérdőjelezve az Anya Évében.  Azok az emberek, akik pedig fenn akarják tartani az illúziójukat, nagyon nagy nehézségekkel találják majd szemben magukat. 

Ha a szemüvegek összetörnek, és láthatóvá válik az, hogy az univerzum folytonosan fejlődik, és az a pont, amelyről azt gondoltátok, hogy az a valóság,  az még csak nem is olyan, amilyennek gondoltátok, akkor ennek eredményeként látni kezditek majd, hogy a valóság folytonosan túllép önmagán.  Ez a táguló Szellem anyagban kifejezve.  Ahhoz, hogy valóban megragadhassátok a valóságot, nektek magatoknak is újjá kell születnetek a Teremtővel együtt, aki rajtatok keresztül akarja kifejezésre juttatni magát az anyagban. 

Különösen nehézzé válik annak az illúziónak a fenntartása, hogy az anyag valóság, és hogy az állandó.  Én, Mária, biztosíthatlak benneteket, hogy segíteni fogok nektek az Anya Évének beavatásaiban Jézussal, St. Germain-nel, és sok más Mesterrel együtt, akik részei az Anya Éve beavatásainak.  Hajlandó vagyok segíteni nektek, de egy dolgot kérek tőletek, legyetek hajlandóak megválni attól az illúziótól, hogy azt akarjátok, hogy én, vagy más mester mozdulatlanul álljon, és ne bocsásson ki újabb fényt, vagy ne lépjen tovább, hanem alkalmazkodjon a ti kis világotokhoz, amelyet a ti kis elmétekben teremtettetek meg. 

Mint ahogy már mondtam, az illúziók szétesnek majd, és a szemüvegek is összetörnek az Anya Évében.  A Buddhával együtt egyike vagyok azoknak, akik megmutatják az emberiségnek azt, hogy mi van a Maya fátyla mögött.  Ez ugyanis az Anya valósága. 

Az Anya szerepének megnyilvánulása az anyagban

Gondoljatok arra, amit az Anya tesz.  Mert mi az Anya igazi szerepe?  Az Anya ad életet egy új teremtménynek, vagy egy gyermeknek, ha tetszik.  De megszületés után a gyermek változatlan marad-e?  A gyermek, az anyag teremtménye, folytonosan fejlődik.  A megszületésének pillanatától folytonosan transzcendentálódik ugyanúgy, mint minden anyagi teremtmény.  Éppen ezért a teremtés csak akkor lehet valódi teremtés az anyagban, ha azt folytonosan átjárja a Szellem, Isten Atya aspektusa. 

Az Atya igaz Szelleme nincs megjelenítve az által az istenkép által, amelyet az emberiség hozott létre az elméjében, a vallásaiban, a tanaiban, csak az igaz Isten, az Élő Isten, a folytonosan transzcendentáló, mindenható Isten által.  Ő az, aki képes áthatni az anyagot, az Anyagi síkot, ahol az új teremtmény megszülethet. 

Látjátok-e szeretteim, hogy mi történt ebben a világban?  Az emberiség annak illúziójába esett, hogy elhitte azt, hogy az az anyag, amit lát, az a valóság, és azt a valóságot ők irányíthatják.  Azt gondolták, hogy az a valóság az ő tulajdonuk, azt gondolva, hogy az a valóság soha nem változik meg, mert kényelmes az egónak azt gondolnia, hogy a körülötte lévő körülmények soha sem változnak meg.  Kényelmes gondolat az, hogy az a ház, amely már 100 éve az adott helyen áll, újabb 100 évig áll majd.  Látjátok-e, hogy ez illúzió?  Mert ha egy távolabbi nézőpontból nézitek, akkor láthatjátok, hogy idővel minden változik, csak a változás sebessége különböző.

Az Anya iránti gyűlöletet a Szellemnek az anyagtól való elkülönülése eredményezi

A valóság az, hogy az anyag most is folytonosan újjászületik, transzcendentálódik.  Ezért az az illúzió, amelyet az emberiség meg akart teremteni, hogy az anyag elkülönült a Szellemtől, az szülte meg azt a rendkívül sűrű energiát, amelyet megkérdőjelezek majd.  Ez ugyanis az Anya iránti gyűlölet energiája. 

Amikor az emberiség az anyaggal találja szemben magát, akkor azt hiszi, hogy a szemük előtt álló anyag a valóság, amely azonban számukra nem kedvükre való, mert nem szeretik azokat a feltételeket, amelyeket maguk körül látnak, nem tetszik nekik ez vagy az, vagy egy másik helyzet.  Nem tetszik nekik, hogy egy adott ház egy adott helyen áll, vagy az, hogy egy adott személy hogyan nyilvánul meg.  A körülöttük lévő anyagot valóságnak látják, amelyet nem képesek megváltoztatni, és amelyet néha nem is akarnak megváltoztatni. 

Látjátok-e, szeretteim, hogy az emberiség energiája mibe vonta bele magát?  Ez az energia, vagy nem akar megváltozni, vagy pedig gyűlöli a körülötte lévő körülményeket.  Ha az emberek az anyagi körülményeket jónak tartják, akkor abban az adott helyzetben akarnak maradni az irányításukkal fenntartva azt.  Ha azonban nem szeretik a fennálló körülményeket, akkor az első reakciójuk a gyűlölet.  Észrevettétek-e, hogy milyen gyakran gondolják vagy panaszolják azt, hogy: „Miért vagyok ebben a helyzetben?  Miért kell ezen a felforduláson keresztül mennem?  Miért nincs jobb állásom?  Ezt meg ezt szeretném tenni inkább, vagy legalább egy olyan állást szeretnék, amelyben több a spiritualitás.  Túl szeretnék már lenni a jelenlegi helyzetemen. ”

Ahogy azonban túljuttok az adott helyzeteteken, akkor az új helyzetetek kezd nem tetszeni nektek, és a dráma kezdődik elölről.  Kontroll alatt akarnátok tartani az anyagot, egy olyan valóság megteremtésével, amely állandó. 

Látjátok-e, szeretteim, hogy ezek az illúziók milyen régóta vannak jelen, mert mind a négy fő vallás azt az elképzelést teremtette meg, hogy a Szellem nem létezik az anyaggal egységben, hanem a Szellem csak ott létezik, ahol azt az egyház meghatározza.  Látjátok már, hogy azok a körülmények, amelyeket az egyház, vagy bizonyos embercsoportok valóságként meg akartak határozni egyszerűen nem valósak?             
   
Mindez a hamis valóság hozta létre azt a rendkívül sűrű energiát, amely e körül a világ körül jelen van.  Ha láthatnátok ezt a világot onnan, ahonnan én nézem, akkor láthatnátok azt, hogy a bolygót hatalmas negatív gondolatok és illúziók felhője borítja, amelyet az az illúzió teremtett meg, hogy az anyag valóság, és ez a „valóság” nem változtatható meg akkor, ha a körülmények nem kedvezőek. 

Az anyag a saját tudatszinteteket tükrözi vissza

Az Anya Éve folyamán minden hamis valóság megkérdőjelezésre kerül, de nem csak azokon a szemüvegeken keresztül, amelyeket nagyon sokan olyan nagy kedvvel vettek magukra, hanem azokon a körülményeken keresztül is, amelyekről az emberek azt hiszik, hogy valóságosak.  Mivel az anyag lehetőséget ad az embereknek arra, hogy megjelenítsenek mindent, amelyet a tudatukon keresztül megteremtettek, ezért az anyagi világ az emberek körül pontosan úgy néz ki, ahogy azt az emberek megteremtették. 

Nézzük, hogy a szülők hogyan teremtik meg a gyermeküket.  A génjeiken keresztül átadnak nekik mindent.  Bizonyos szinten hasonló dolog történik a spirituális teremtés során is.  Ha megteremtetek valamit, akkor abba a teremtménybe mindent beleadtok, amitek van, beleértve az adott tudatszinteteket, az adott gondolataitokat, érzelmeiteket, és azt az önazonosság érzeteteket, amelyet magatoknak elképzeltek.  Ez válik a teremtményetekké, amely körülvesz benneteket.  Ez lesz a TI világotok az anyagi síkon.  Látjátok-e, szeretteim, hogy az a világ, amelyet magatok körül láttok, az azt tükrözi vissza, ahogy adott pillanatban magatokat látjátok?  Az általatok megteremtett élet jeleníti meg mindazt, amelyről azt hiszitek, hogy ti vagytok a kozmikus tükör követeztében. 

Jegyezzétek meg, és lássátok meg szeretteim azt, hogy ha bármikor másfajta életet akartok teremteni magatoknak, akkor arra mindig lehetőségetek van, minden egyes pillanatban.  Minden egyes pillanatban, amelyben tudatosak vagytok, lehetőségetek van arra, hogy újjászülessetek, hogy újjáteremtsétek a saját teremtményeteket.  Ez azt jelenti, hogy minden pillanatban, amikor hajlandóak vagytok rá, amikor úgy határoztok, hogy megtesztek egy kvantumlépést a tudatszintetekben. 

Ez természetesen csak akkor történik meg, ha hajlandóak vagytok, ha igazán hajlandóak vagytok megvizsgálni magatokat, és hajlandóak vagytok egy új önazonosság érzettel újjászületni.  Ezért jeleníti meg az Anya Éve a 12. sugarat, amely a folytonos újjászületés. 

Szeretteim, legyetek tudatában annak a helyzetnek, amellyel szembetalálkoztok, legyetek tudatában azoknak az embereknek, akikkel találkoztok, akikkel beszélgettek, akik látszólag körülvesznek benneteket.  Legyetek tudatában minden körülménynek, amelyet az anyagi sík megnyilvánít számotokra, mert az összes ilyen feltétel megmutatja nektek azt, hogy milyen az adott tudatszintetek, amelyen keresztül teremtetek. 

Szeretteim, most befejezem ezt a kiáramlást ezen a közvetítőn keresztül, és egy másikon keresztül folytatom.  Hálás vagyok, végtelenül hálás minden embernek, aki hajlandó a tanításaim befogadására, aki hajlandó ráhangolódni a Jelenlétemre, amely az Anya, aki folytonosan újjászületik az anyag síkján, mert az Anya folytonosan egy, egy az Atya Szellemének egységével. 

Ezt az üzenetet azonnal egy másik üzenet követte Kimen keresztül.

Az oldal tetej?reUgrás a lap tetejére

Utolsó módosítás: 2022-05-11 13:44:23

Újdonságok:

Az INV24 Mihály Arkangyal védjél meg invokáció lefordításra került.  Mivel igen jelentős spirituális védelmet képvisel, ezért minden spirituális érdeklődésű olvasónak nagy segítségére lehet.  Az invokációkat a mesterek ajánlása alapján 9 egymást követő napon érdemes elmondani a hatékonyság érdekében.

2021-09-14 10:28:35

A 2021-es évre vonatkozó Gautama Buddha, Mária Anya és St. Germain üzenet lefordításra került.

2021-04-08 13:20:31

A jelenlegi nemzetközi közegészségügyi helyzetre való tekintettel Kim Michaels  az Astrea Elohimhoz szóló egyik invokációját átalakította úgy, hogy azt most felhasználhatjuk a koronavírus elleni spirituális védelemre.   WINV38 Invokáció Astreához a koronavírus felemésztése érdekében Aki teheti, kapcsolódjon be egy kezdeményezésbe, amely Észtországból indult ki a mai napon, és úgy szól, hogy mondjuk közösen a fenti invokációt reggel, vagy este 8 órakor, vagy mindkét időben.  Isten áldjon mindenkit és a Földet!

2021-03-31 23:40:05

Gautama Buddha 2020-as újévi üzenete lefordításra került.

2020-03-10 21:07:59

Az 1.04 Hívás a Nagy Isteni Vezetőhöz novéna lefordításra került, amely a Teremtői tervünk megismerésében nyújt segítséget.

2020-01-24 18:01:53