Jézus üzenete Arhangelszk, Oroszország

 

Annak a tekervényes hazugságnak az összezúzása, hogy a kommunizmus szabaddá teszi az embereket
2011.09.24.

Ő VAGYOK! Jézus Krisztus VAGYOK!  Azért vagyok itt, hogy összezúzzam, összezúzzam, összezúzzam, összezúzzam az anyagnak mind a négy síkján azt a hazugságot, amelyet V. I. Lenin hirdetett, és azok, akik az oroszországi bolsevik forradalom mögött álltak, akik létrehozták a Szovjetuniót.  Semmisüljön meg ez a teljes hazugság ettől a ponttól kezdődően, amely a Tisztaság szentélyének fókuszpontja.  Mert valójában ennél nagyobb tisztátlanság még nem volt az emberiségre zúdítva, mint az a hazugság, hogy a kommunizmus szabadságot hoz az emberek tömegeinek. 

Lenin a legmagasabb rendű ark-csaló, aki a Földön valaha megtestesült

Néhány történész már megállapította, hogy azt a koncepciót, hogy a szelídek bírják örökségül a Földet, elsősorban maga Lenin hirdette a leginkább.  Én, Jézus, azonban bizonyítom azt, hogy ez nemcsak annak a koncepciónak a teljes félremagyarázása, hogy a szelídek bírják örökségül a Földet, hanem annak is, amit valójában az jelent, hogy a tömegek, hogy így mondjam, szabaddá válnak.

Mert teljesen nyilvánvalóan az a kommunizmus, amelyet Marx, Engels, Lenin, Trockij és mások elképzeltek, azt nem arra teremtették, hogy a tömegeket felszabadítsa.  Azt a kezdetektől arra tervezték, hogy a tömegeket minden korábbi módnál sikeresebben csapdába ejtse. Én, Jézus, pedig tanúsíthatom azt a tényt, hogy Lenin volt a legmagasabb rendű ark-csaló, aki a Földön valaha megtestesült.

Éppen ezért nem találhattok árnyaltabb módon félrevezető hazugságokat annál, amelyeket Lenin írásaiban láthattok.  Nem mintha arra bátorítanálak benneteket, hogy tanulmányozzátok azokat.  Mert anélkül, hogy a Krisztusság meglehetősen magas fokát el nem érnétek, anélkül Lenin szavai méregként hatnának a tudatotokra. 

Az igazság az, hogy a szelídek nem azok, akik el lettek taposva.  A szelídek azok, akik túlléptek a dualitáson.  Valójában a „szelíd” szó nem a végső fordítása annak az arámi szónak, amelyet eredetileg használtam, és sokkal jobb lenne nem-dualistának fordítani, aki olyan, hogy észleli azt, hogy minden élet egy.  Így tehát, ha látjátok azt, hogy minden élet egy, akkor a dualista logika nem téveszthet meg benneteket, és nem hitetheti el veletek azt, hogy egy embercsoport szabadságának biztosítása érdekében egy másik embercsoportot kell megölni. 

Senki sem válik szabaddá mások meggyilkolása által

A halál soha sem vezethet szabadsághoz!  A földi küldetésem egyik üzenete ez: a halál nem a szabadság eszköze.  Csak azáltal válhattok szabaddá, ha túlléptek a halálon. 

Annak ellenére, hogy maga Lenin tagadta Isten létezését, vagy bármilyen spirituális létet, és azt gondolta, hogy a halál által szabaddá válik majd, biztosíthatlak benneteket, hogy az az életáramlat, aki Lenin volt, nem vált a szabaddá a fizikai halál által.  Az az életáramlat ugyanis a pokolnak ahhoz a szintjéhez vonzódott, amely a saját tudatszintjének megfelelt.  Ezért a mai napig állandó kínzásoknak van kitéve.  A kínzások azért folytatódnak, mert nem hajlandó ráébredni arra, hogy miféle hazugságokat követett el az emberiséggel szemben, és annak a következményeire, amit a Szovjetunióval elindított.  Mert annak ellenére, hogy tudta azt, hogy Sztálin nem felel meg az általa kialakított kifinomultabb vezető személyének, és annak ellenére, hogy még maga Lenin is megdöbbent volna a Sztálin által végrehajtatott gyilkosságok mértékén, valójában Sztálin Lenin filozófiájának a terméke. 

A kommunizmussal ugyanis nem lehet a proletariátust felszabadítani.  Ezt igazolja az a számtalan gyilkosság, amely ahhoz kellett, hogy fenn tudják tartani a kommunista államot.  Ezt igazolja a szólásszabadság betiltása, amelyet Lenin maga vezetett be.  Láthatjátok tehát, hogy az ark-csalók tipikus jellemvonásának megfelelően a saját logikájuk vezeti félre őket.  Éppen ezért ők az utolsók, akik azon a logikán átlátnak. 

Jézus a Krisztus Kardját Arhangelszk városa fölé horgonyozza

Én, Jézus, azért jöttem, hogy a Krisztus kardját ide Arhangelszk városhoz, amely a Tisztaság szentélyéhez legközelebb eső város, ide horgonyozzam.  A főtér fölé horgonyzom, ahol Lenin hősi szobra áll, és ez a szobor lesz spirituális szinten Krisztus kardjának fókuszpontja.  A szobrot pedig később vagy a felébredt emberek döntik le, vagy a föld nyeli majd el.  Mert valójában ez a pusztító utálatosság nem állhat meg a Krisztus kardjával szemben. 

Mi tehát a Krisztus Kardja?  A Szent Ige, amely azonban fénynyalábként is ábrázolható, amely majdnem olyan, mint egy kard olyan értelemben, hogy képes az anti-krisztusi tudat legsűrűbb hazugságain is áthatolni.  Ez azonban egy olyan kard, amelynek két csúcsa van, így amikor azzal valakire rámutattok, akkor annak másik csúcsa rátok mutat.  Pontosan ezért mondtam nektek azt, hogy ne ítéljetek, mert amilyen ítélettel éltek, olyannak ítéltettek. 

Így tehát az az életáramlat, amely Leninként testesült meg, annak megfelelően ítéltetett, ahogyan ő maga képviseltetett másokkal szemben, és annak a próbálkozásának megfelelően, amellyel az embereket még fokozottabb mértékű szolga sorsba küldte annál, mint amennyire Oroszország korábbi uralkodói idején voltak.  Ő ugyanis látta azt a tényt, hogy az úgynevezett proletariátus milyen mértékben vált a korábbi uralkodók szolgájává a múltban, és bebizonyította azt, hogy milyen könnyen válnak az ő és az állam szolgáivá. 

Tehát a munkások felszabadításának teljes ígérete csalás volt, az a fajta tekervényes logika terméke, amelynek során valaki egy dolgot mond, és az ellenkezőjét teszi.  A tekervényes logika által okolhattok egy uralkodót azért, mert az embereket szolgasorsba dönti, miközben nektek pedig az a szándékotok, hogy őket még inkább szolgasorsba döntsétek.  Ez a tekervényes logikának a jellemzője, amely nem vállalja a felelősséget, hanem mindig kivetíti azt, és a következményekért másokat okol. 

Az irgalom szükségessége a tekervényes logika áttörése érdekében

Feltehetitek tehát a kérdést, hogy az Ítélet Lángja, a Krisztus Kardja miért lett a Kuan Yin által felajánlott Irgalom Lángja mellé horgonyozva?  Nos, azért, mert nagyon sok olyan ember van a Földön, akiknek nem jut irgalom, mivel nem képesek elfogadni azt, hogy irgalomra van szükségük. 

Ők azok, akik olyannyira a hazugság szolgálóivá váltak, hogy úgy gondolják, hogy nem hibáznak, hogy helyesen cselekednek.  Viszont Oroszországnak a kommunista múlton való túllépését nem a munkások, a proletariátus késlelteti, hanem az a sok ember, akik a szovjet múlt részeseként azt még most sem képes elengedni, nem képes megválni a szovjet múlt álmaitól, hazugságaitól.  Éppen ezért nem is gondolják azt, hogy irgalomra lenne szükségük.  Azt gondolják ugyanis, hogy csak azt tették, ami helyes volt az emberek felszabadításának magasabb érdeke szempontjából. 

Mint láthatjátok, a Szabad Akarat törvénye alapján nem kaphattok irgalmat addig, amíg azt el nem tudjátok fogadni.  Azt azonban mindaddig nem tudjátok elfogadni a lényetekben, ameddig nem ébredtek rá arra, hogy van valami, amiért nektek meg kell, hogy bocsájtsanak.  Szép és jó tehát az embereknek azt mondani, hogy bocsájtsanak meg egymásnak, de mint ahogy 2000 évvel ezelőtt mondtam: azt tegyétek másokkal, amit akartok, hogy veletek tegyenek.  Ennek a rejtett jelentése azonban az, ahogy azt már említettem, hogy amit másokkal tesztek, azt korábban már megtettétek saját magatokkal. 

Így tehát hogyan bocsájthattok meg igazán másoknak mindaddig, amíg magatoknak meg nem bocsájtottatok?  De hogyan bocsájthattok meg magatoknak mindaddig, amíg rá nem ébredtek arra, hogy megbocsájtásra van szükségetek, mivel valami olyasmit tettetek, amely nem felelt meg Krisztus valóságának.  Hogyan ébredhettek erre rá mindaddig, amíg nem látjátok Krisztus valóságát?  Így tehát nem láthattok át a dualitás fátylán. 

Éppen ezért valaminek át kell vágnia a fátylat ahhoz, hogy az emberek felébredhessenek, a harmadik szemüket meg kell, hogy érintse az a fény nyaláb, amely hirtelen ráébreszti őket arra a tényre, hogy létezik egy valóság a dualista polaritáson, a dualista harcokon, kígyók dualista logikáján túl.  Bizony nem haltok meg, ha esztek a tiltott gyümölcsből, de élni sem fogtok akkor, mivel a kígyó logikája alapján semmi sem biztos.  Csak a Krisztus a bizonyosság!  Csak a Krisztus az élet!

A megbocsájtás azt jelenti feladás

Hadd adjak egy olyan szót, amelyen elmélkedhettek.  Ismert szó a megbocsájtás, én azonban arra kérlek benneteket, hogy most ezt a szót a feladás kifejezéssel próbáljátok értelmezni.  Mert nem bocsájthattok meg mindaddig, amíg fel nem adtok valamit.  Nem tudtok megbocsájtani addig, amíg azt gondoljátok, hogy ha valamit feladtok, akkor elveszítetek valamit.  Mert mindaddig, amíg a lényetekben az ego maradványai jelen vannak, addig nem viselitek el a veszteség érzését, amelyet az ego olyankor tapasztal meg, ha azt érzi, hogy valamiről lemondotok, valamit feladtok. 


Mindaddig, amíg testben vagytok, addig ego-elemek maradnak a lényetekben, különben nem lennétek képesek fizikai testben maradni.  Tudom jól, hogy az emberek rólam azt az idilli képet festették, hogy az életem három utolsó évében már nem volt ego a lényemben, vagy talán egyáltalán nem rendelkeztem egóval abban a megtestesülésemben.  Azt is tudom, hogy vannak olyan spirituális emberek, akik azt gondolják, hogy az ő gurujuk lehet az egyetlen megvilágosodott. 

Mindezek ellenére elmondom az igazságot; bizonyos ego elemek a lényemben voltak egészen addig, amíg fel nem adtam a szellemet.  Ugyanez a helyzet mindenki mással is, aki valaha megtestesült, vagy meg fog testesülni.  Ez a szelídség része; szerényen ráébredhettek arra, hogy nem vagytok tökéletes emberek.  Éppen ezért szükségetek van a Krisztusi valóságra és Isten könyörületére és irgalmára.  Ezt másokra is kiterjeszthetitek. 

Így tehát, mint látjátok, nem bocsájthattok meg mindaddig, amíg azt hiszitek, hogy valakinek megbocsájtani azt jelenti, hogy elveszítetek valamit, legyen az bosszúvágy, annak a vágya, hogy valakit megbüntessetek, annak a vágya, hogy bebizonyítsátok, hogy valaki tévedett, hogy nektek volt igazatok, hogy ti felsőbbrendűek vagytok.  De mindaddig nem adhatjátok ezt fel, ameddig az ego azt gondolja, hogy ez veszteséget okoz bennetek.  De hogyan bocsájthattok meg valójában?  Csak úgy, ha ráébredtek arra, hogy a megbocsájtás, a feladás során ti nem veszítetek el valamit, hanem nyertek valamit.

A Szent Szellem évén való keresztülvitorlázáshoz arra lesz szükségetek, hogy mindent megbocsájtsatok, mindent feladjatok

Olyasmit veszítetek el, ami az ego számára értékes, de olyasmit nyertek, ami, ha megnézitek, értékesebb számotokra.  Megszabadultok attól a körülménytől, hogy azt gondoljátok, hogy nem tudtok megbocsájtani valakinek.  Mert amit másoknak nem tudtok megbocsájtani, azt magatoknak sem vagytok képesek megbocsájtani.

Éppen ezért biztosíthatlak benneteket, hogy amit másokban nem tudtok megbocsájtani, az megvan bennetek is, különben nem gondolnátok azt, hogy meg kellene bocsájtanotok azért a körülményért.  Ez azt jelenti, hogy amit másokban nem tudtok megbocsájtani azt, őrzitek a lelketek mélyén, és az az, ami visszatart benneteket attól, hogy a Krisztust kövessétek, mert nem azt mondtam-e, hogy: „Mi közöd hozzá?  Te kövess engem!”  Nos, mindaddig, amíg van olyasmi, ami fontos számotokra, addig azt a valamit nem tudjátok feladni, és Krisztust követni.

Ezért csak akkor lesztek képesek feladni azt a valamit, ha azt látjátok, hogy a Krisztus követése fontosabbá válik számotokra, mint az, hogy valamilyen ellenérzést támasszatok a testvéreitekkel szemben.  Csak ha valóban látjátok ezt, csak akkor tudjátok feladni mindezt.  Látni pedig csak akkor fogjátok, ha a Krisztus fényének nyalábja megérinti a harmadik szemeteket, és a hártya lehull a szemetekről, akkor látjátok majd az igazságot, amely ÉN VAGYOK.

Ez tehát az az ajándék, amelyet ezen a napon nektek elhoztam.  Mert biztosíthatlak benneteket, hogy szellemi lényként ha az Anya Évének három utolsó hónapján át akartuk jutni anélkül, hogy valamilyen negatív spirál be ne vonzzon benneteket, akkor oda kell figyelnetek annak szükségességére, hogy meg kell bocsájtanotok mindent, amit más emberekkel kapcsolatban, vagy magatokkal kapcsolatban fenntartotok.  Valójában tehát ahhoz, hogy a Szent Szellem Évén végigvitorlázhassatok a Szellem szelével a vitorlátokban, ahhoz mindent fel kell tudnotok adni.

Külső hatalom által nem válhattok szabaddá

Veletek senki nem tett semmit, ti magatok tettetek mindent magatokkal, mivel a lényeteken belül szabad akarattal rendelkeztek.  Természetesen, ez az, amit az emberek nem érzékelnek, ez az oka annak, hogy a tömegek alávetik magukat a vezetőiknek, és ezért hazudhatják a vezetőik nekik azt, hogy szabaddá válhatnak anélkül, hogy felelősséget vállalnának önmagukért, mert azt az állam megteszi majd.

Nem látjátok-e, hogy a kommunizmus nem azon alapult, hogy az embereknek azt mondták volna, hogy mivel magukban hordozzák a Krisztus csíráját, ezért spirituálisan önellátóvá válhatnak, uralkodhatnak önmagukon, hanem azt mondták, hogy a proletariátusnak szüksége van valakire, aki uralkodik felettük, egy olyanra, mint Lenin, vagy a társai.  Mutassatok nekem egyetlen olyan embert, aki igazán arra törekszik, hogy a proletariátust felszabadítsa, hogy a proletariátus uralkodhasson anélkül, hogy valaki ne uralkodna rajtuk, és én azt az embert talán megadományozom a Krisztusi tudatszint bizonyos mértékével.

Mert valójában bárki, aki azt mondja, hogy kövessetek engem, és szabadok lesztek, az nem azért van ott, hogy az embereket szabaddá tegye.  Ugyanis soha sem lehettek szabadok azáltal, ha olyanokat követtek, akik elhatárolják magukat tőletek, akik magukat felsőbbrendűnek tartják azoknál az embereknél, akiknek azt állítják, hogy szabaddá teszik őket.


Csak akik a Krisztusi látásmóddal rendelkeznek, és ezért minden életben az egységet látják, csak ők lehetnek nyitott kapui annak, hogy az emberek szabaddá váljanak.  Mindenki más hamis guru, aki az embereket az egyik felfordulásból a másikba vezeti bele egészen addig, amíg az embereknek elegük nem lesz, és azt nem mondják:  „Nem követünk többé külső hatalmat, befelé kell fordulnunk, és meg kell találnunk Isten országát magunkban.  Meg kell találnunk az igaz Krisztust magunkban, a hamis Krisztus helyett, amely a keresztény templomok fa keresztjeire van felfeszítve.”

Mert amíg a kommunizmus az anti-krisztus egyik kifejeződése, addig a legtöbb ortodox és főáramlatú keresztény vallás egy másik anti-krisztusi megnyilvánulás.  Az orosz ortodox vallás és a görög-keleti vallás sem kivételek ez alól.  Annak ellenére, hogy lesznek olyanok, akik vitatkoznak majd azon, hogy ezek a vallások a katolikus valláshoz képest kevésbé torzították el az eredeti tanításaimat, és miközben ezt jóvá is hagyom, addig fenntartom, hogy ez nem jelenti azt, hogy a görög-keleti, vagy az orosz ortodox vallás engem képviselne, azt a tudatszintet képviselné, amely megszabadítja az embereket mindenféle külső, földi hatalomtól.  

Külső hatalmon keresztül soha sem lehettek szabadok, ez a kulcs.

Ezzel megköszönöm a figyelmeteket, mivel végeztem Krisztus Kardjának ehhez a helyhez való lehorgonyzásával.  Végeztem, én Ő VAGYOK.   

Az oldal tetej?reUgrás a lap tetejére

Utolsó módosítás: 2022-05-11 13:44:23

Újdonságok:

Az INV24 Mihály Arkangyal védjél meg invokáció lefordításra került.  Mivel igen jelentős spirituális védelmet képvisel, ezért minden spirituális érdeklődésű olvasónak nagy segítségére lehet.  Az invokációkat a mesterek ajánlása alapján 9 egymást követő napon érdemes elmondani a hatékonyság érdekében.

2021-09-14 10:28:35

A 2021-es évre vonatkozó Gautama Buddha, Mária Anya és St. Germain üzenet lefordításra került.

2021-04-08 13:20:31

A jelenlegi nemzetközi közegészségügyi helyzetre való tekintettel Kim Michaels  az Astrea Elohimhoz szóló egyik invokációját átalakította úgy, hogy azt most felhasználhatjuk a koronavírus elleni spirituális védelemre.   WINV38 Invokáció Astreához a koronavírus felemésztése érdekében Aki teheti, kapcsolódjon be egy kezdeményezésbe, amely Észtországból indult ki a mai napon, és úgy szól, hogy mondjuk közösen a fenti invokációt reggel, vagy este 8 órakor, vagy mindkét időben.  Isten áldjon mindenkit és a Földet!

2021-03-31 23:40:05

Gautama Buddha 2020-as újévi üzenete lefordításra került.

2020-03-10 21:07:59

Az 1.04 Hívás a Nagy Isteni Vezetőhöz novéna lefordításra került, amely a Teremtői tervünk megismerésében nyújt segítséget.

2020-01-24 18:01:53