Ez egy szívmelengetően gyönyörű invokáció, amely hozzásegít bennünket ahhoz, hogy felülemelkedjünk azokon a dolgokon, amelyek megakadályozzák azt, hogy szeressük önmagunkat, és elfogadjuk Isten szeretetét is.

INV05  Önmagunk szeretetének invokációja

Az Atya , a Fiú, a Szent Szellem és az Anya Fény feltétel nélküli Szeretete nevében, Ámen.

A VAGYOK, AKI VAGYOK és Jézus Krisztus nevében ezt az invokációt a … (saját ima helye)……tökéletes Krisztusi megnyilvánulásának ajánlom.

Isten Atya és Anya

Isten Atya, Isten Anya,
aki egymást el nem hagyja.

A kiegyensúlyozott egységed a forrásunk,
a Szereteted éltet.
Az élet bőségét kínálod,
így érnek a küzdelmeink véget.
Az áramlatodba merülve,
rémálmokból felébredve,
az élet EGY, most már látjuk,
győzelmünket megszolgáljuk.
Istenünkhöz visszatérünk,
a Szentek útját követjük.
a Földön Isten testévé válunk,
bolygónk újjászületését szolgáljuk
a szeretet Aranykorában,
az égiek áldása árjában.
Az emberek, szabaddá válva,
az egység valóságában
örökre egységben járnak,
örökre egésszé válnak.
Begyógyulnak a Föld sebei,
Isten teljessége ezt lepecsételi.

Isten Atya, Isten Anya,
Mi már tudjuk,
hogy egymásban Istent látjuk.

A Szeretet gyermeke VAGYOK

1. Ha éjszakai ég végtelenségére tekintek, tudom, hogy az a Lény, aki a Tejutat létrehozta a gyönyörűség és tökéletesség megteremtésének végtelen lehetőségét birtokolja.  Én is gyönyörű és tökéletes Lényként lettem megteremtve, mivel Isten a saját képére és hasonlatosságára teremtett meg engem.  Mihály Arkangyal, minden szeretetlenségtől megválva hagyom, hogy a Szeretet Élő Vize mosson tisztára.

Üdvözlégy Feltétel nélküli Szeretet

Feltételek nélküli Istennek Szeretete
Szent áramlatának vagyok a része,
Isten szeret, ezt tudom,
én is szeretem Magam
A Szeretet Napja vagyok, 
szabadon a Földre ragyogok.

Szeretetem gyarapszik,
minden élet gazdagszik.
Nem bujdosom többé el már,
hisz Isten szeretete vár, mely elűz
minden félelmet és büszkeséget,
hogy Isten minden gyermeke
szabad lehessen végre
Isten Napjaként örökre.

Megjegyzés: Ismételjük ezt a megerősítést ott, ahol az Üdvözlégy Feltétel nélküli Szeretet olvasható.

2. Tudom, hogy az Isteni Atyám különlegesen gyönyörű Isteni egyéniségként teremtett meg engem.  Tudom, hogy az Atya Isten végtelen és feltétel nélküli szeretettel szeret.  Tudom, hogy Isten úgy szeret engem, ahogy önmagát, mivel én az Ő kiterjesztése vagyok.  Mihály Arkangyal, minden szeretetlenségtől megválva hagyom, hogy a Szeretet Élő Vize mosson tisztára.

Üdvözlégy Feltétel nélküli Szeretet

3. Tudom, hogy az Isteni egyéniségem a spirituális valóságban lévő ÉN VAGYOK Jelenlétem része.  A spirituális valóság magasabb rezgést képvisel, mint az anyagi világegyetem, ezért a Földön történő dolgok közül semmi sincs hatással az Isteni Egyéniségemre.  Mihály Arkangyal, minden szeretetlenségtől megválva hagyom, hogy a Szeretet Élő Vize mosson tisztára.

Üdvözlégy Feltétel nélküli Szeretet

4. Ha a naplemente szépségét, vagy egy alvó kisgyermeket csodálok, tudom, hogy a Föld Isten gyönyörűsége és tökéletessége kifejezésének lehetőségét rejti magában.  De azt is látom, hogy jelenleg nem ez a tökéletesség jut kifejezésre.  Ennek ellenére tudom, hogy semmilyen földi tökéletlenség sem érintheti az Isteni egyéniségemet.  Mihály Arkangyal, minden szeretetlenségtől megválva hagyom, hogy a Szeretet Élő Vize mosson tisztára.

Üdvözlégy Feltétel nélküli Szeretet

5. Tudom azt, hogy bármit is tesznek velem, vagy bármilyen hibát követek is el a Földön mindezek nem képesek tönkretenni az Isteni egyéniségem gyönyörűségét.  Látom már, hogy Isten szeretete irántam feltétel nélküli, ezért semmilyen körülmény sem tehet engem érdemtelenné Isten szeretetére.  Érdemes VAGYOK arra azért, mert Isten a saját képére teremtett meg engem.  Pontosan annyira vagyok szerethető, mint amennyire akkor szeretett Isten engem, amikor megteremtett.  Mihály Arkangyal, minden szeretetlenségtől megválva hagyom, hogy a Szeretet Élő Vize mosson tisztára.

Üdvözlégy Feltétel nélküli Szeretet

6. Tudom azt, hogy Isten, az Atyám abból a vágyból teremtett meg engem, hogy TÖBBÉ VÁLJON.  A TÖBBÉ VÁLÁS vágya a Feltétel nélküli Szeretetből adódik, ezért én a Szeretet Gyermeke vagyok, Isten szeretetének kifejeződése vagyok.  Amint elfogadom Isten Tökéletes szeretetét, szabaddá válok az ego azon félelmétől, hogy nem vagyok érdemes a Szeretetre.   Mihály Arkangyal, minden szeretetlenségtől megválva hagyom, hogy a Szeretet Élő Vize mosson tisztára.

Üdvözlégy Feltétel nélküli Szeretet

7. Tudom, hogy az ÉN VAGYOK Jelenlétem Isten azon vágyának a kifejeződése, hogy TÖBBÉ VÁLJON.  A távoli múltban az ÉN VAGYOK Jelenlétem a Földre letekintve arra vágyott, hogy önmaga kiterjesztését küldje ide, hogy Isten Szeretete érkezzen általa le.  Azért VAGYOK itt, hogy Isten szeretetének különleges kifejeződését hozzam ide a földi sötétség helyett.  Mihály Arkangyal, minden szeretetlenségtől megválva hagyom, hogy a Szeretet Élő Vize mosson tisztára.

Üdvözlégy Feltétel nélküli Szeretet

8. Tudom azt, hogy mivel a Szeretetemet az anti-krisztusi erők visszautasították, arra a következtetésre jutottam, hogy az én Szeretetemre itt nincs szükség, hogy abba kell hagynom annak kifejezését.  Még azt az érvet is felhasználtam, hogy amennyiben a Szeretetemet senki sem kívánja, akkor annak azt kell jelentenie, hogy nem vagyok szerethető, hogy végül is nem a Szeretet Gyermeke vagyok.  Most azonban ráébredtem már arra, hogy a Szeretetem visszautasítása nem változtatta meg azt, aki VAGYOK.  Mihály Arkangyal, minden szeretetlenségtől megválva hagyom, hogy a Szeretet Élő Vize mosson tisztára.

Üdvözlégy Feltétel nélküli Szeretet

9.Mostanra ráébredtem arra, hogy az Isteni Szeretet olyan vonzerő, amely egyre közelebb von Istenhez, felülemelve minden olyan körülményen, amely elkülönít a forrásomtól.  Így most már örömmel döntök úgy, hogy véget vetek minden szeretetlenségnek, és hagyom, hogy a Szeretet Élő Vize mosson tisztára.

Üdvözlégy Feltétel nélküli Szeretet

1.Torok, Szolár plexus

Üdvözlégy Mária, dicsőítünk téged,
aki az Anya Fényt mindenben felemeled.
A fény egyensúlyban árad,  
lelkünk harmóniája feltámad.

Refrén:
Mária Anya elengedjük minden
békétlen gondolatunkat,
érzelmeinket.
Megválunk a régi mintáktól,
mely a halandóságunkról szól.

Élet Folyója, örök áramlás,
élni fogunk, fejlődni akarunk,
mindenen túllépünk,
hogy többé váljunk,
az élet örömét csodáljuk.

A szívnek már nincsen gondja,
Mária szeretete azt feloldja.
A tizenkét szirmú rózsa nyílik már,
a lélek a párjára vár.

A torok mily kéken ragyog,
Isten akaratában biztos vagyok,
ereje szeretetként nyilvánul meg,
Krisztusi útmutatásként élhetjük meg.

A szolár plexus békére lel,
ha harag, félelem ott nem székel.
A szent tízes most nyílik épp
bordó és arany virágként.

Az Anya Fény és a Buddha
a sötétséget feloldja.
Jézus és St. Germain
az Aranykort elhozza. 

Az Anya gyengéd szereteteként
égi áldás hullik rám,
a fenséges mennyei térben,
szent harang harmóniája száll.  

Kóda:
Mária Anya végtelen kegyelméből
legyőzünk teret és időt.
A Buddha természet ural itt mindent,
halljuk a hívást,
Krisztussá válunk a Földön,
hogy az Aranykor végre eljöjjön.

A Szeretet nyitott kapuja VAGYOK

1.Tudom, hogy az ÉN VAGYOK Jelenlétem egy részét a Földre küldte, hogy általa egyéni módon jusson kifejezésre az Isteni Szeretet.  Tudom, hogy ez a rész a Tudatos Énem, amely Krisztus szerepét tölti be a lényemben.  A Tudatos Énem azzal a feladattal lett felruházva, hogy fenntartsa az Egységet az ÉN VAGYOK Jelenlétem és az alacsonyabb énem között, hogy a Szeretet keresztüláramolhasson rajtam.  Szeretett Jézus, hagyom, hogy a fényem úgy ragyogjon az emberek előtt, hogy általam megtapasztalhassák Isten Szeretetét.

Üdvözlégy Feltétel nélküli Szeretet

2. Tudom, hogy a Tudatos Énem azzal az Isten adta joggal rendelkezik, hogy uralkodjon a Föld felett.  Azért vagyok itt, hogy engedjem, hogy a Szeretetem ragyogjon, hogy az a Földet borító szeretetlenség sötétségét felváltsa.  Azért vagyok itt, hogy a TÖBB Szeretet cselekedhessen, és rajtam keresztül az Isteni Szeretet uralkodjon a Földön.  Szeretett Jézus, hagyom, hogy a fényem úgy ragyogjon az emberek előtt, hogy általam megtapasztalhassák Isten Szeretetét.

Üdvözlégy Feltétel nélküli Szeretet

3. Látom, hogy a távoli múltban a Tudatos Énem a Szeretetet kezdte visszatartani.  Ez azért történt, mert azzal kísértettek meg, hogy alkalmazkodjam azokhoz, akik a fény helyett a sötétséget szeretik.  Én pedig elfogadtam a hazugságukat arról, hogy a Szeretetemet nem fogadják szívesen a Földön, nekem pedig nincs hozzá jogom, hogy őket zavarjam.  Szeretett Jézus, hagyom, hogy a fényem úgy ragyogjon az emberek előtt, hogy általam megtapasztalhassák Isten Szeretetét.

Üdvözlégy Feltétel nélküli Szeretet

4. Most már látom, hogy amikor elhittem azt, hogy a Szeretetemet nem fogadják szívesen akkor elfogadtam azt az illúziót is, hogy a Szeretetem értéktelen.  Ezért azt kezdtem hinni, hogy én is értéktelen vagyok, hogy nem vagyok szerethető.  Ez megosztást hozott létre a Lényemben, amelynek következtében többé nem fogadtam magamba az ÉN VAGYOK Jelenlétem Szeretetét.  Most, hogy elfogadom azt, hogy érdemes vagyok a Szeretetre, az alsó lényem ismét nyitva áll a Szeretet Áramlására.   Szeretett Jézus, hagyom, hogy a fényem úgy ragyogjon az emberek előtt, hogy általam megtapasztalhassák Isten Szeretetét.

Üdvözlégy Feltétel nélküli Szeretet

5. Látom már, hogy a Tudatos Énem az ÉN VAGYOK Jelenlétem kiterjesztése, amely mindig érdemes a Szeretetre.  Az ego az, amely nem érdemes a Szeretetre, ezért tudatosan elkülönítem magam attól az önazonosságtól, amely a szeretetlenségre épül.  Annak teljes tudatában, hogy a Tudatos Én vagyok, és nem az ego, úgy döntök, hogy az ÉN VAGYOK Jelenlétemet és az Istenemet szeretem teljes szívemmel, lelkemmel és tudatommal.  Úgy döntök, hogy minden életet és az Anya Fényt is ugyanúgy szeretem, mint Önmagamat.   Szeretett Jézus, hagyom, hogy a fényem úgy ragyogjon az emberek előtt, hogy általam megtapasztalhassák Isten Szeretetét.

Üdvözlégy Feltétel nélküli Szeretet

6. Látom már, hogy azok, akik Isten Szeretetét visszautasítják, még soha sem tapasztalták meg Isten feltétel nélküli Szeretetét.  A Szeretetet anélkül utasítják vissza, hogy tudnák, hogy miről mondanak le, vagyis nem hoznak szabad döntést.  Azért vagyok itt, hogy lehetőséget biztosítsak nekik arra, hogy Isten Szeretetét átadjam nekik, hogy általa a döntésüket meghozhassák szabadon.  Szeretett Jézus, hagyom, hogy a fényem úgy ragyogjon az emberek előtt, hogy általam megtapasztalhassák Isten Szeretetét.

Üdvözlégy Feltétel nélküli Szeretet

7. Látom már, hogy azért VAGYOK itt, hogy az embereknek lehetőséget adjak arra, hogy választhassanak a Szeretet és a szeretetlenség között.  Tisztelem a Szabad Akarat Törvényét, de nem függök a többiek döntésétől.  A Szeretetet szabadon adom, hiszen én is így kapom felülről, és semmilyen körülmény nem szab feltételt arra nézve, hogy hogyan adjak, és fogadjak Szeretetet.  Szeretett Jézus, hagyom, hogy a fényem úgy ragyogjon az emberek előtt, hogy általam megtapasztalhassák Isten Szeretetét.

Üdvözlégy Feltétel nélküli Szeretet

8. Elfogadom, hogy az a feladatom, hogy biztosítsam az embereknek az Isteni Szeretet megtapasztalását.  Ha ezt megteszem, a feladatomat teljesítettem.  Ha az emberek viszont a szeretetlenséget választják, nem érzem majd magam visszautasítva, és felülemelkedem az ego azon kísértésének, hogy lezárjam a Lényemben a Szeretet áramlását.  Szeretett Jézus, hagyom, hogy a fényem úgy ragyogjon az emberek előtt, hogy általam megtapasztalhassák Isten Szeretetét.

Üdvözlégy Feltétel nélküli Szeretet

9. Elfogadom, hogy az Isteni Szeretet Omega polaritása vagyok itt a Földön.  A Szerető Krisztus vagyok, aki az Isteni Szeretetet vetíti az Anya Fényre.  Az Isteni Szeretet Napja vagyok, amely örökké ragyog.  Teljes szívemből, lelkemből és tudatommal szeretem Istent, szeretem a szomszédomat, mint önmagamat.  Úgy szeretem önmagam, ahogy Isten szeret engem.  Szeretett Jézus, hagyom, hogy a fényem úgy ragyogjon az emberek előtt, hogy általam megtapasztalhassák Isten Szeretetét.

Üdvözlégy Feltétel nélküli Szeretet

2. Harmadik szem, Lélek

Üdvözlégy Mária, dicsőítünk téged,
aki az Anya Fényt mindenben felemeled.
A fény egyensúlyban árad, 
lelkünk harmóniája feltámad.

Refrén:
Mária Anya elengedjük minden
békétlen gondolatunkat,
érzelmeinket.
Megválunk a régi mintáktól,
mely a halandóságunkról szól.

Élet Folyója, örök áramlás,
élni fogunk, fejlődni akarunk,
mindenen túllépünk,
hogy többé váljunk,
az élet örömét csodáljuk.

A szívnek már nincsen gondja,
Mária szeretete azt feloldja.
A tizenkét szirmú rózsa nyílik már,
a lélek a párjára vár.

A homlok smaragd zöld színt áraszt,
Krisztusi tökéletességünk ad mindenre választ.
Isten tökéletes tervét látva
Isten szeretetét érezzük mindenki irányába.

A lélek gyönyörben úszik,
amint az ibolyaláng leérkezik.
A lélek Isten tiszta levegőjében
szabad az Anya ölelésében.

Az Anya Fény és a Buddha
a sötétséget feloldja.
Jézus és St. Germain
az Aranykort elhozza. 

Az Anya gyengéd szereteteként
égi áldás hullik rám,
a fenséges mennyei térben,
szent harang harmóniája száll.  

Kóda:
Mária Anya végtelen kegyelméből
legyőzünk teret és időt.
A Buddha természet ural itt mindent,
halljuk a hívást,
Krisztussá válunk a Földön,
hogy az Aranykor végre eljöjjön.

Isten Napja VAGYOK

1.Tudom, hogy az Isteni Szeretetet sugárzom Napként a Földön mindenkire.  De csak akkor szerethetek másokat, ha magamat is szeretem, és csak akkor szerethetem magam, ha érzem Isten rám irányuló szeretetét.  Hagyom, hogy Isten Szeretete keresztüláramoljon a Lényemen, és felemésszen mindent, amely nem azonos vele.  A Feltétel nélküli Szeretet megállíthatatlan áramlása vagyok, amely minden feltételt felemészt.   

Üdvözlégy Feltétel nélküli Szeretet

2. Tudom, hogy az Isteni szeretet feltétel nélküli, amely azt jelenti, hogy semmilyen feltételt sem fogad el az áramlásának megállítására vonatkozóan.  Ezért nem tapasztalhatom meg Isten Szeretetét akkor, ha azt önmagamon kívül eső statikus erőként látom, és ha hagyom, hogy az egóm határozza meg az áramlásának a körülményeit.  Csak akkor tapasztalhatom meg Isten Szeretetét, ha a Szeretet Áramlatába, az Élet Folyójába magába vetem bele magam.  Csak úgy ismerhetem meg a Szeretetet, ha én magam vagyok a cselekvő Szeretet.   A Feltétel nélküli Szeretet megállíthatatlan áramlása vagyok, amely minden feltételt felemészt.

Üdvözlégy Feltétel nélküli Szeretet

3. Tudom, hogy az ego teremtette meg azokat a körülményeket, amelyek következtében visszafogtam Isten Szeretetét.  Hagyom, hogy az ego meghaljon, hogy spirituálisan újjászülethessek, hogy az alsó énen az Isteni egyéniségem visszatükröződésévé váljon.  Hajlandó vagyok az Isteni Szeretetet mindenkire szabadon sugározni, hagyva, hogy a fényem a belső, vagy külső körülményektől függetlenül az emberekre ragyogjon.   A Feltétel nélküli Szeretet megállíthatatlan áramlása vagyok, amely minden feltételt felemészt.

 Üdvözlégy Feltétel nélküli Szeretet

4. Tudom, hogy a Szeretet az Egység ereje, amely azzal a céllal rendelkezik, hogy minden életet megszabadítson a szeretetlenségtől.  Az Isteni Szeretet annak szeplőtlen elképzelését vetíti az Anya Fényre, hogy a Föld Isten országává váljon.  Tudatosan elfogadom, hogy a Szeretet Gyermeke VAGYOK, aki átveszi az uralmat a Földön, hogy az Isteni Szeretet uralkodjon a szeretetlenség sötétsége helyett.  A Feltétel nélküli Szeretet megállíthatatlan áramlása vagyok, amely minden feltételt felemészt.

Üdvözlégy Feltétel nélküli Szeretet

5. Tudom, hogy az ősrégi illúziónak megfelelően nem kellene hagynom, hogy Isten Szeretete keresztüláramoljon rajtam, és, hogy bizonyos földi körülmények miatt le kellene állítanom az áramlását.  Most azonban ezt az illúziót tudatosan utasítom vissza, és fogadom, hogy soha nem hagyom, hogy a Szeretetem feltételessé váljon.  Ezért lemondok a Szeretet minden emberi koncepciójáról, és hagyom, hogy az Isteni Szeretet LEGYEN az, ami LENNI akar bennem és általam.   A Feltétel nélküli Szeretet megállíthatatlan áramlása vagyok, amely minden feltételt felemészt.

Üdvözlégy Feltétel nélküli Szeretet

6. Tudom azt, hogy a boldogságom, az örömöm és az elégedettségem semmilyen földi körülményen sem múlik.  A boldogságom kizárólag a Lényemen keresztüláramló Isteni Szereteten múlik.  Ezért azt teszem életcélommá, hogy minden körülménytől függetlenül fenntartsam Isten Szeretetének áramlását a Lényem minden aspektusában.  A Feltétel nélküli Szeretet megállíthatatlan áramlása vagyok, amely minden feltételt felemészt.

Üdvözlégy Feltétel nélküli Szeretet

7. Tudom azt, hogy a Szeretet áramlása fenntartásának kulcsa az, ha ingyen adom mindazt, amit ingyen kapok.  Csak akkor érzem a Szeretet Áramlását, ha én is Szeretetet adok, és csak így érzem azt is, hogy szeretnek.  Ezért feladom az egóm általi összes feltételt, amellyel a Szeretetet leállította.  Hagyom, hogy az Isteni Szeretet áramoljon keresztül a LÉNYEMEN, amelyet kizárólag a Krisztusi tudat tökéletes elképzelése irányíthat.  A Feltétel nélküli Szeretet megállíthatatlan áramlása vagyok, amely minden feltételt felemészt.

Üdvözlégy Feltétel nélküli Szeretet

8. Tudom, hogy további ősrégi illúziók alapján Isten a Földet magára hagyta, hogy Isten nem rendelkezik azzal az erővel, hogy a bolygói tökéletlenséget feleméssze.  Látom már, hogy mivel Isten a teremtőtársaira bízta a Földön az uralmat, ezért Isten Szeretete mindaddig nem áramolhat, amíg a teremtőtársak nem döntenek úgy, hogy nyitott kapuvá váljanak az áramlása számára.  Mi vagyunk tehát azok, akik korlátozzák, hogy mit tehet Isten a Földön.  A Feltétel nélküli Szeretet megállíthatatlan áramlása vagyok, amely minden feltételt felemészt.

Üdvözlégy Feltétel nélküli Szeretet

9. Fogadom, hogy nyitott kapuvá válok Isten Feltétel nélküli Szeretete számára, hogy az keresztüláramolhasson a Lényem minden aspektusán.  Tudom, hogy a Feltétel nélküli Szeretet képes arra, hogy minden körülményt felemésszen szabaddá téve így a Földet és vele együtt minden embert, hogy általuk a Krisztusi tudat szeplőtlen elképzelése nyilvánulhasson itt meg.  Isten Szeretetének nyitott kapuja vagyok, Isten Napja vagyok a Földön.  A Feltétel nélküli Szeretet megállíthatatlan áramlása vagyok, amely minden feltételt felemészt.  

Üdvözlégy Feltétel nélküli Szeretet

3. Korona, Alap

Üdvözlégy Mária, dicsőítünk téged,
aki az Anya Fényt mindenben felemeled.
A fény egyensúlyban árad,  
lelkünk harmóniája feltámad.

Refrén:
Mária Anya elengedjük minden
békétlen gondolatunkat,
érzelmeinket.
Megválunk a régi mintáktól,
mely a halandóságunkról szól.

Élet Folyója, örök áramlás,
élni fogunk, fejlődni akarunk,
mindenen túllépünk,
hogy többé váljunk,
az élet örömét csodáljuk.

A szívnek már nincsen gondja,
Mária szeretete azt feloldja.
A tizenkét szirmú rózsa nyílik már,
a lélek a párjára vár.

A korona aranyként fénylik,
ahogy az ezer szirom kinyílik.
Buddhát látjuk a tetején
ünnepi öltözékkel ékesítvén.

Az alap a legtisztább fehér,
hol négy szirom sugároz fényt.
Az Anya a tiszta szeretetével,
Istent, az Atyát köszönti fel.

Az Anya Fény és a Buddha
a sötétséget feloldja.
Jézus és St. Germain
az Aranykort elhozza. 

Az Anya gyengéd szereteteként
égi áldás hullik rám,
a fenséges mennyei térben,
szent harang harmóniája száll.  

Kóda:
Mária Anya végtelen kegyelméből
legyőzünk teret és időt.
A Buddha természet ural itt mindent,
halljuk a hívást,
Krisztussá válunk a Földön,
hogy az Aranykor végre eljöjjön.

Egy VAGYOK az Élet Folyójával

1. Kinyilvánítom az Egységemet az ÉN VAGYOK Jelenlétemmel, az Isteni Atya képviselőjével a Lényemben.  Kinyilvánítom az Egységemet Mária Anyával, az Isteni Anya képviselőjével a Lényemben.  Mária Anyát hívom a Lényembe, hogy sugározza az Isteni Anya Szeretetét a csakráimon keresztül.  Így az Atya és az Anya Szeretete Eggyé válik a Lényemben, én pedig nyitott kapuvá válok a tökéletes nyolcas formájú áramlás számára az Atyától az Anyáig és vissza az Atyához.  Az Isteni Atya Feltétel nélküli Szeretete és az Isteni Anya Gondoskodó Szeretete nyolcas formájú áramlásának a kapcsolódási pontja vagyok.

Üdvözlégy Feltétel nélküli Szeretet

2. Szeretett Mária Anya, légy a szív csakrámon keresztüli cselekvő, hogy a szív csakrám az Isteni Szeretet legtisztább kifejeződésének a nyitott kapuja lehessen.  Megerősítem, hogy a szív csakrám a Tökéletes Szeretetet sugározza, amely minden félelmet elűz.  Megerősítem, hogy a Szeretet által tökéletessé váltam.  Az Isteni Atya Feltétel nélküli Szeretete és az Isteni Anya Gondoskodó Szeretete nyolcas formájú áramlásának a kapcsolódási pontja vagyok.

Üdvözlégy Feltétel nélküli Szeretet

3. Szeretett Mária Anya, légy a torok csakrámon keresztüli cselekvő, hogy a torok csakrám az Isteni Szeretet, mint az Isteni Erő megnyilvánulásának a nyitott kapuja lehessen.  Megerősítem, hogy a torok csakrám a Kiegyenlített Erőt sugározza, amely átveszi a parancsot a Földön.  Az Isteni Atya Feltétel nélküli Szeretete és az Isteni Anya Gondoskodó Szeretete nyolcas formájú áramlásának a kapcsolódási pontja vagyok.

Üdvözlégy Feltétel nélküli Szeretet

4. Szeretett Mária Anya, légy a szolár plexus csakrámon keresztüli cselekvő, hogy a szolár plexus csakrám az Isteni Szeretet, mint Isten Békéje megnyilvánulásának a nyitott kapuja lehessen.  Megerősítem, hogy a szolár plexus csakrám a Dinamikus Szeretetet sugározza, amely minden megosztást felemészt.  Az Isteni Atya Feltétel nélküli Szeretete és az Isteni Anya Gondoskodó Szeretete nyolcas formájú áramlásának a kapcsolódási pontja vagyok.

Üdvözlégy Feltétel nélküli Szeretet

5. Szeretett Mária Anya, légy a harmadik szem csakrámon keresztüli cselekvő, hogy a harmadik szem csakrám az Isteni Szeretet, mint Isten Igazsága megnyilvánulásának a nyitott kapuja lehessen.  Megerősítem, hogy a harmadik szem csakrám azt a Gyógyító Víziót sugározza, amely minden életet ráébreszt az Élő Igazságra.  Az Isteni Atya Feltétel nélküli Szeretete és az Isteni Anya Gondoskodó Szeretete nyolcas formájú áramlásának a kapcsolódási pontja vagyok.

Üdvözlégy Feltétel nélküli Szeretet

6. Szeretett Mária Anya, légy a lélek székhelye csakrámon keresztüli cselekvő, hogy a lélek székhelye csakrám az Isteni Szeretet, mint az Isteni Szabadság megnyilvánulásának a nyitott kapuja lehessen.  Megerősítem, hogy a lélek székhelye csakrám a Mindent Teljesítő Kreativitást sugározza, amely új megoldásokat eredményez, megszabadítva az embereket a régi gondjaiktól.  Az Isteni Atya Feltétel nélküli Szeretete és az Isteni Anya Gondoskodó Szeretete nyolcas formájú áramlásának a kapcsolódási pontja vagyok.

Üdvözlégy Feltétel nélküli Szeretet

7. Szeretett Mária Anya légy a korona csakrámon keresztüli cselekvő, hogy a korona csakrám az Isteni Szeretet, mint Isteni Bölcsesség megnyilvánulásának a nyitott kapuja lehessen.  Megerősítem, hogy a korona csakrám a Mindent-átható Bölcsességet sugározza, amely minden tudatlanságot eltöröl.  Az Isteni Atya Feltétel nélküli Szeretete és az Isteni Anya Gondoskodó Szeretete nyolcas formájú áramlásának a kapcsolódási pontja vagyok.

Üdvözlégy Feltétel nélküli Szeretet

8. Szeretett Mária Anya, légy az alap csakrámon keresztüli cselekvő, hogy az alap csakrám az Isteni Szeretet, mint Isteni Tisztaság megnyilvánulásának a nyitott kapuja lehessen.  Megerősítem, hogy az alap csakrám a Szeplőtlen Tisztaságot sugározza, amely felemel minden embert arra a pontra, ahol el tudják fogadni, hogy érdemesek Isten Szeretetének befogadására, és megnyilvánítására.   Az Isteni Atya Feltétel nélküli Szeretete és az Isteni Anya Gondoskodó Szeretete nyolcas formájú áramlásának a kapcsolódási pontja vagyok.

Üdvözlégy Feltétel nélküli Szeretet

9. Szeretett Mária Anya, légy az energiamezőm minden aspektusán keresztüli cselekvő, és sugározd az Isteni Anya Gondoskodó Szeretetét minden életre.  Elfogadom, hogy a Szeretet Napja vagyok a Földön, és ezért nyitott kapuként állok a Tökéletes Szeretet számára, amely minden félelmet elűz.  Az Isteni Atya Feltétel nélküli Szeretete és az Isteni Anya Gondoskodó Szeretete nyolcas formájú áramlásának a kapcsolódási pontja vagyok.

4. Összevont

Üdvözlégy Mária, dicsőítünk téged,
aki az Anya Fényt mindenben felemeled.
A fény egyensúlyban árad, 
lelkünk harmóniája feltámad.

Refrén:
Mária Anya elengedjük minden
békétlen gondolatunkat,
érzelmeinket.
Megválunk a régi mintáktól,
mely a halandóságunkról szól.

Élet Folyója, örök áramlás,
élni fogunk, fejlődni akarunk,
mindenen túllépünk,
hogy többé váljunk,
az élet örömét csodáljuk.

A szívnek már nincsen gondja,
Mária szeretete azt feloldja.
A tizenkét szirmú rózsa nyílik már,
a lélek a párjára vár.

A torok mily kéken ragyog,
Isten akaratában biztos vagyok,
ereje szeretetként nyilvánul meg,
Krisztusi útmutatásként élhetjük meg.

A szolár plexus békére lel,
ha harag, félelem ott nem székel.
A szent tízes most nyílik épp
bordó és arany virágként.

A szívnek már nincsen gondja,
Mária szeretete azt feloldja.
A tizenkét szirmú rózsa nyílik már,
a lélek a párjára vár.

A homlok smaragd zöld színt áraszt,
a Krisztusi tökéletességünk ad mindenre választ.
Isten tökéletes tervét látva
Isten szeretetét érezzük mindenki irányába.

A lélek gyönyörben úszik,
amint az ibolyaláng leérkezik.
A lélek Isten tiszta levegőjében
szabad az Anya ölelésében.

A szívnek már nincsen gondja,
Mária szeretete azt feloldja.
A tizenkét szirmú rózsa nyílik már,
a lélek a párjára vár.

A korona aranyként fénylik,
amint az ezer szirom kinyílik.
Buddhát látjuk a tetején
ünnepi öltözékkel ékesítvén.

Az alap a legtisztább fehér,
hol négy szirom sugároz fényt.
Az Anya a tiszta szeretetével,
Istent, az Atyát köszönti fel.

Az Anya Fény és a Buddha
a sötétséget feloldja.
Jézus és St. Germain
az Aranykort elhozza. 

Az Anya gyengéd szereteteként
égi áldás hullik rám,
a fenséges mennyei térben,
szent harang harmóniája száll.  

Kóda:
Mária Anya végtelen kegyelméből
legyőzünk teret és időt.
A Buddha természet ural itt mindent,
halljuk a hívást,
Krisztussá válunk a Földön,
hogy az Aranykor végre eljöjjön.

Mária Anya, az Élet Folyójában Egyek vagyunk

Kezdetben csak a Szeretet, a dinamikus Szeretet létezett, amely önmagánál TÖBBÉ akart válni.  A Szeretetnek ebből a TÖBBÉ válási vágyából fakadt a formai világ, amely az Isteni Szerető és a szeretett kozmikus táncának vált alapjául.  A Szeretetből megszületett teremtés nem egy statikus világ, hanem egy állandóan áramló, folyton önmagán túllépő Életfolyam, amelyben az Isteni Atya és az Isteni Anya Egyek.

Önészleléssel rendelkező Lényként az életem kezdetén tudtam azt, hogy a Szeretet Gyermeke vagyok.  Én is TÖBBÉ akartam válni, és örömmel működtem együtt teremtőtársként az Élet Folyójában.  A TÖBBÉ válás Szeretetéből fakadóan ereszkedtem le ebbe a sűrű szférába, hogy bemutassam, hogy a szeretett képes eggyé válni az Isteni Szeretővel még a sötétség világában is.

Mivel a Szeretetem ajándékát újra és újra visszautasították azok, akik elfelejtették már, hogy ők is a Szeretet Gyermekei, ezért kezdtem visszafogni a Szeretetemet arra törekedve, hogy elrejtsem azt az evilágiak elől.  Ennek eredményeként elkülönítettem magam az Élet Folyójától, és hiányosnak kezdtem érezni magam.  A tökéletlenségem kiegyenlítésére irányuló törekvés végtelen spiráljának útjára lépve birtoklással, és cselekvéssel próbáltam kipótolni magam a Földön.  A meztelenségemet ennek a világnak a „dolgaival” próbáltam meg elfedni, amelyekhez később minden erővel ragaszkodni próbáltam.   

Mostanra ráébredtem, hogy mindez csak hiúság, amely soha sem állítja vissza a teljességemet.  Mert mi hasznom lehet abból, ha az egész világot birtoklom, de a teljességemet elvesztem?  Akkor lehetek csak egész, ha elfogadom azt, hogy a Szeretet Gyermeke vagyok, és hagyom, hogy az Élet Folyója minden feltétel nélkül keresztüláramolhasson rajtam.

Hallom, és érzem már az Élet Folyója Élő Vizének megállíthatatlan száguldását, amint az rajtam keresztüláramolva magával ragad, hogy véget vessek az elkülönült énem észlelésének, és hogy az Élettel való Egységem észlelésének eredményeként szabad lehessek újra.  Elengedek minden szeretetlenséget a Lényemben, és érzem, hogy elmossa azt a Szeretet Élő Folyója.  A teljes önfeladás végső lépéseként mindentől megválok, amely ehhez a világhoz köt.  Lemondok az egóról és annak eltökélt vágyáról, hogy továbbra is abban az illúzióban tartson, hogy az Élet Folyójától elkülönültem, hogy az Isteni Nap különválhat az Isteni Atyától és az Isteni Anyától.

Azzal az eksztázisérzéssel vetem tehát bele magam az Élet Folyójába, hogy az lehetek szabadon, aki VAGYOK, hogy újra a Szeretet Gyermeke lehetek, aki tudja azt, hogy az Isteni Atya feltétel nélküli Szeretetettel és az Isteni Anya pedig személyes szeretetettel szereti őt.  Hagyom, hogy a Szeretet Élő Vize elmossa a szeretetlenség minden fajtájához való kötődésemet, és elmosson minden olyan illúziót, amely alapján különválaszthatom magam az Isteni Szeretettől.  Hagyom, hogy a Szeretetet által tökéletessé váljak.

A Szeretet Gyermekeként teljes mértékben elfogadom, hogy Isten szerette vagyok.  Nem menekülök többé az Isteni Atya Feltétel nélküli és az Isteni Anya Gondoskodó Szeretete el.  A Lényemben a Szeretet Áramlását érezve teljesnek, egésznek érzem magam.  Megtapasztalom az Egységet a Forrásommal, az ÉN VAGYOK Jelenlétemmel, mint az Isteni Atya képviselőjével a Lényemben.  Megtapasztalom az Egységet Mária Anyával, az Isteni Anya képviselőjével a Lényemben.  Mária Anya a valódi Anyámként , Isteni Anyámként szeretlek, és elfogadom azt, hogy érdemes VAGYOK a gondoskodó Szeretetedre, amely megszabadít minden szeretetlenségtől.  Egyek vagyunk ebben a Szeretetben most és mindörökre.  A Szeretetünk táplál minden embert, és az teszi szabaddá őket, hogy azzá válhassanak itt lenn, amik odafenn.  Annak a szeplőtlen elképzelését őrzöm, hogy minden ember a Szeretet Napja.     

Megerősítem, hogy Mihály Arkangyal és az ő Kék-lángú Angyalainak milliárdjai megtisztítják az emberek lényét minden szellemtől és a szeretetlenség energiáitól.

Megerősítem, hogy Mihály Arkangyal és az ő Kék-lángú Angyalainak milliárdjai megtisztítják az emberek lényét a szeretetlenség minden hazugságától.

Megerősítem, hogy Mihály Arkangyal és az ő Kék-lángú Angyalainak milliárdjai megtisztítják az emberek lényét az uralkodó elit és a szeretetlenség spirituális rabszolgaságától.

Megerősítem, hogy Mihály Arkangyal és az ő Kék-lángú Angyalainak milliárdjai megtisztítják az emberek lényét az uralkodó elit és a szeretetlenség anyagi rabszolgaságától.

Az Istennel való egységet választom, ezért Mihály Arkangyal Jelenléte VAGYOK, aki megtisztít a szeretetlenségtől minden népet és az Anya Földet.

A Föld az Úré és a Szeretetének teljességéé! (3X)

Az Atya feltétel nélküli Szeretete, a Fiú, a Szent Szellem és az Anya Fény nevében, ámen.

Lezárás
Megerősítem, hogy az Atya Isten Szeretetének örök nyolcas formájú áramlása pecsétel meg, amely egyesül az Anya Isten Gondoskodó Szeretetével.  Szeretem a Földet és minden életet.  Fogadom, hogy az leszek itt lenn, aki odafent VAGYOK, és még TÖBB.  Kijelentem, hogy EGY vagyok az Isteni Lángommal, és fogadom, hogy nyitott kapu leszek a saját ÉN VAGYOK Jelenlétem napsugara számára, hogy az minden akadály nélkül keresztüláramolhasson a Lényemen.  Isten Napja vagyok a Földön.  Nyitott kapu vagyok, amelyet egyetlen ember sem csukhat be.  Megerősítem, hogy az Atya Istennek a Feltétel nélküli Szeretete az Anya Isten Gondoskodó Szereteteként jut rajtam keresztül kifejezésre, amely minden életet öntranszcendens Szeretettel pecsétel meg.

Az Atya, a Fiú, a Szent Szellem és az Isteni Anya nevében megerősítem, hogy az Élet Folyója TÖBBÉ válva áramlik keresztül a Lényemen most és mindörökké. Megerősítem, hogy az Élet Folyója TÖBBÉ válva áramlik keresztül az emberek lényén most és mindörökké.  Megerősítem, hogy az Élet Folyója TÖBBÉ válva áramlik keresztül az Anya Föld Lényén most és mindörökké.   Ámen.

Az oldal tetej?reUgrás a lap tetejére

Utolsó módosítás: 2022-05-11 13:44:23

Újdonságok:

Az INV24 Mihály Arkangyal védjél meg invokáció lefordításra került.  Mivel igen jelentős spirituális védelmet képvisel, ezért minden spirituális érdeklődésű olvasónak nagy segítségére lehet.  Az invokációkat a mesterek ajánlása alapján 9 egymást követő napon érdemes elmondani a hatékonyság érdekében.

2021-09-14 10:28:35

A 2021-es évre vonatkozó Gautama Buddha, Mária Anya és St. Germain üzenet lefordításra került.

2021-04-08 13:20:31

A jelenlegi nemzetközi közegészségügyi helyzetre való tekintettel Kim Michaels  az Astrea Elohimhoz szóló egyik invokációját átalakította úgy, hogy azt most felhasználhatjuk a koronavírus elleni spirituális védelemre.   WINV38 Invokáció Astreához a koronavírus felemésztése érdekében Aki teheti, kapcsolódjon be egy kezdeményezésbe, amely Észtországból indult ki a mai napon, és úgy szól, hogy mondjuk közösen a fenti invokációt reggel, vagy este 8 órakor, vagy mindkét időben.  Isten áldjon mindenkit és a Földet!

2021-03-31 23:40:05

Gautama Buddha 2020-as újévi üzenete lefordításra került.

2020-03-10 21:07:59

Az 1.04 Hívás a Nagy Isteni Vezetőhöz novéna lefordításra került, amely a Teremtői tervünk megismerésében nyújt segítséget.

2020-01-24 18:01:53