Master MORE üzenete Helenen keresztül

Isten igazi ereje és Isten igazi akarata az anyagban kifejezésre juttatott teremtőerő
2011.01.05.

Isten ereje, Isten akarata TÖBB!  Master MORE vagyok, több vagyok minden nap, minden percben, minden másodpercben, de valójában nincs idő a TÖBBÉ válásra.

Szeretteim, ti mindannyian tanulmányoztátok ennek a web felületnek a tanításait.  Mindannyian jelentős akarattal, igyekezettel és teljes szívvel tanulmányoztátok Isten akaratát és Isten erejét. 


Az erő mechanikus értelmezése, és Isten igazi ereje

Ha egy bizonyos szerkezetet szeretnétek bekapcsolni az anyagi síkon, akkor a kapcsoló gombot nyomjátok be, igaz?  Ekkor az eszközötökkel rákapcsolódtok az (erő)energiaforrásra, legyen az akkumulátor, vagy valami más, aminek következtében a gép működésbe lép. 

1. Ez az a fajta erő-, energiaellátás, amelyre az emberi elme általánosságban gondol, és amely valamilyen külső működést indít el, gépiesen valósítva meg az elvárt eredményt a gomb megnyomásával.  Mechanikus megközelítés alapján azt gondolhatjátok, hogy valamilyen tevékenység gyakorlásakor erő szabadul fel.  Ez bizonyos mértékben hasonló ahhoz a megközelítéshez, ahogy Isten erejét, hatalmát, az első sugarat, Isten akaratát értelmezik néhányan azok közül, akik a felemelkedett mesterek tanításait követik. 

Néhány tanítvány még mindig azt gondolja, hogy ha tanulmányozzák a tanításokat, ha bizonyos rózsafüzéreket, fohászokat olvasnak, akkor Isten ereje, akarata elkezd átáramolni rajtuk.  Még mindig azt gondolják, hogy megnyomva egy gombot Isten ereje ott terem, és bekapcsolja azt a bizonyos mechanizmust az életükben, amelyre számítanak, amely kiszámítható és ismert.  Ezzel az életük irányíthatóvá válik, és azt mondhatják majd: „Átmentem a teszten, ismerem Isten erejét, hatalmát, akaratát.” –mivel úgy gondolják, hogy csak „be kell kapcsolniuk” Isten akaratának indítógombját. 

Szeretteim, én, Master MORE, aki több közvetítővel is kapcsolatban állok, mit gondoltok, miért választottam az év első üzenetének közvetítőjeként női közvetítőt?  Pontosan azért, hogy megérthessétek az Anya Évének kezdetén Isten hatalmát, Isten akaratát, amelyet én képviselek, és amelynek az Anyába, vagyis az anyagba kell áramolnia.

Isten ereje és Isten akarata arra irányul, hogy teremtsetek az anyagban

Mi Isten hatalma, szeretteim?  Azt gondoljátok, hogy egy szerkezet, amelyet bekapcsolva működésbe lép egy motor, egy gépezet?  Nem, szeretteim.  TÖBB vagyok ennél, mint ahogy a nevem is mutatja.  Isten akarata is több ennél. A Teremtő akarata és ereje minden pillanatban több. 

Ahogy Jézus, Mária Anya és St. Germain már előttem elmondták, Isten Szelleme képes az anyagba áramolni miután  a  Tudatos Ént a szeplőtlen, tiszta koncepcióval megtermékenyítette.  A Tudatos Énen keresztüli szeplőtelen fogantatás azt jelenti, hogy az elméteknek, a lelketeknek és a Szellemeteknek mind rá kell hangolódniuk Isten akaratára, erejére annak érdekében, hogy teremteni tudjatok az anyagban, és életet adhassatok az igazi teremtményeknek az Anyában.

Szeretteim, látjátok-e, hogy Isten akarata és Isten ereje nagyon sok félreértés alapja a Földbolygón, mert sokan kapcsolják össze Isten erejét és akaratát a férfias kék sugárral, hímnemű mesterrel.  Sok ember, jellemzően lineárisan gondolkodva, azonosít velem olyan minőségeket, amelyek soha sem léteztek. 

Isten ereje és akarata elsősorban a TEREMTŐERŐTÖKBEN nyilvánul meg.  Mert mit tesz a Teremtő, és mi a Teremtő akarata?  A Teremtő teremt.   Az erejét, a Szellemét, a Mindenségét, a Mindenhatóságát felhasználva teremt.  A Teremtő felhasználva az erejét beáramlik az anyagi síkra, ahol a Teremtő Szelleme teremt felhasználva a mindenhatóságát, az akaratát, és hozza létre a formákat, amelyeknek a megjelenését a Szellem tervezi meg.  Az anyagi formák azok lesznek, amelyeket a Szellem létre akar hozni.  A tervek nincsenek az anyag világában előre meghatározva, vagyis a Teremtő nem azok közül választja ki a neki tetszőt, hogy ahhoz irányítsa a Szellemét. 

Isten igaz erejét csak úgy lehet kifejezésre juttatni, ha nyitott kapukká válva hagyjátok, hogy a Szellem beáramolhasson az anyagba.

Szeretteim, látjátok a különbséget?  Látjátok-e Isten igazi erejét és akaratát?  Az igazi akarat a teremtés, a Szellem áramlása.  Isten igazi akarata az, hogy a Szellem áramolhasson, hogy formákat hozhasson létre az anyagban, az anyag pedig azt a formát vegye fel, amelyet a Szellem hoz létre.  Szeretteim, ez a fő üzenete az Anya Évének.  Nagyon egyszerűnek tűnhet azok számára, akik a felemelkedett mesterek tanításait már régóta ismerik.  Magától értetődőnek tűnik, nem igaz? 

Magától értetődőnek tűnik azok számára, akik azt gondolják, hogy mindent tudnak.  Ó, igen, tanulmányozták az első sugarat, és tanulmányozták mind a hét sugarat.  Tanulmányozták a titkos sugarakat is, de valahogy mégsem jutottak el ahhoz, hogy nyitott kapukká váljanak.  A Szellem, amely a Teremtő, még nem áramlik rajtuk keresztül.  Pontosan ez az Anya Évének a kihívása, mint ahogy erről St. Germain már beszélt.  Az Anya és a nő semmit sem teremthet meg az Atya aspektus nélkül.  Egységre van szükség az Anya és az Atya között, amely lehetőséget ad a Szellemnek arra, hogy a magját az Anyának adja, az Anya pedig általa felöltheti a tiszta formát. 

Szeretteim, én, Master MORE, pontosan azért jöttem az Anya Évének kezdetén, hogy megkérdőjelezzem a régi gondolatformákat, a régi elmedobozokat, amelyek az elmétekben léteznek Isten erejével és akaratával kapcsolatban.  Mert az akarat és az erő valójában az anyagban kifejezett akarat és erő, nem igaz? 

Mi hasznom abból, ha itt ülök a felemelkedett valóságban, a felemelkedett világban az összes erőmmel, elnézve a Teremtő erejét és a Mindenség kifejeződését itt a felemelkedett valóságban, amelyet egyébként is látok?  Mi hasznom abból, ha itt ezt teszem?  Arra van szükségem, hogy nyitott kapukká váljatok annak az erőnek, amely ÉN VAGYOK.  Arra van szükségem, hogy a Teremtő ereje és akarata kifejezésre jusson a formában, az anyagban. 

Mert az igazi erő, az igazi akarat, amit a Teremtő látni akar az az, hogy a Szelleme kifejezésre jut.  A Teremtő a Szellemét kitágítva túl akar lépni a régi formákon, hogy új formák születhessenek.  Ez a Teremtő ereje, és az akarata, amelyet én képviselek.  Isten ereje több minden nap, minden pillanatban, amely valójában nem is pillanat, hanem a JELEN.  Az örök JELEN az erő és az akarat többé válása.  Hogyan váltok ennek a Teremtői erőnek és akaratnak a nyitott kapuivá, szeretteim? 

Az Isten akaratának és erejének a nyitott kapujává válás azt jelenti, hogy a szeplőtelen fogantatás kelyhévé váltok

A Teremtő számára csak akkor lehettek nyitott kapuk, ha megnyitjátok magatokat az igaz egyéniesülés és teremtőerő számára, amely az ÉN VAGYOK Jelenlétetekben van.  St. Germain beszélt arról tegnap, hogy ti magatok semmit sem teremthettek.  Az Isteni nőnek kell a szeplőtlen koncepció kelyhévé válnia, mielőtt az Isteni Atya engedi, hogy a Szellem átjárhassa, és ezáltal egy új formának adjon életet. 

Látjátok, hogy nektek kell nyitott kapuvá válnotok?  Hagynotok kell azt, hogy a jelenlegi önazonosságotok meghaljon!  Ez nem egy egyszeri döntés, amelyet az időben meghoztok, hanem el kell döntenetek, hogy hagyjátok, hogy az elkülönült énetek meghalhasson naponta, óránként, MOST, annak érdekében, hogy Isten igaz ereje és akarata átáramolhasson rajtatok.  Látjátok-e, szeretteim, hogy nem születhet meg az egység a Szellem és az anyag között, ha nem döntötök úgy, hogy nyitott kapukká váltok, és ha nem hagyjátok azt, hogy minden meghalhasson bennetek, amely nem nyitott kapu?  Szeretteim, az erőnek RAJTATOK keresztül kell áramolnia! 

Nincs abból hasznotok, nem látjátok előnyét annak, ha az erő valaki máson áramlik keresztül, ti pedig ezt látva bálványt csináltok belőle, mint ahogy nagyon sokan tették ezt Jézussal is.  Minden bálvány, amelyet az elkülönült énetek felépít kifogásként szolgál számotokra ahhoz, hogy elhalasszátok azt a döntéseteket, amelyet magatokkal kapcsolatban meg kell hoznotok.  Ha egyszer létrehoztatok egy bálványképet Jézusról, vagy másról, akkor a figyelmetek elterelődik a ti saját Isteni Jelenlétetekről, és annak észleléséről, hogy Isten ereje számára nyitott kapuvá válhattok a jelen pillanatban.  Mindaddig, amíg nem adjátok fel a bálványképeiteket, amelyeket másokkal kapcsolatban alakítottatok ki, addig megtagadjátok Isten erejének és akaratának a rajtatok keresztüli áramlását, mert nem észlelitek azt, hogy ugyanaz az Isten áramlik rajtatok is keresztül.  Emlékezzetek Jézus szavaira: „amit egy meg tud tenni, azt mindenki meg tudja tenni…”

Amikor úgy döntötök, hogy nem juttatjátok az egyéniségeteket kifejezésre az anyagban, akkor az ÉN VAGYOK Jelenléteteket várakozásra kényszerítitek, így megtörve az Atya felöli áramlást.

Mert Isten csak akkor lehet valójában Teremtő, ha kifejezésre juthat az anyagban, ha kifejezésre juthat a formában, bármilyen forma legyen is az, mint pl. szavak formájában, cselekedetekként, gondolatokként, érzelmekként, vagy bármilyen más eszközként, amelyet az anyagi síkon használhattok.  Ezek mind eszközök a Teremtő számára.  Szeretteim, erre az évre vonatkozóan én, Master MORE, rendelkezem azzal az elképzeléssel, hogy mindannyian többé váltok.  Újjászülettek egy új önazonosság érzettel, azzal, hogy igaz társteremtők vagytok. 

A társteremtővé válás nem azon múlik, hogy mennyit tudtok a felemelkedett mesterek tanításairól, és nem is azon, hogy mennyire ismertek minket, felemelkedett mestereket.  Mi haszna van a világi tudásnak akkor, ha nem juttatjátok kifejezésre az egyéniségeteket?  A tanítás hasznos eszköz akkor, ha képessé tesz benneteket arra, hogy meglépjétek a következő lépést az úton, meghozzátok a szükséges döntést, vagy megtegyétek azt, amit tennetek kell.  A tanítás azonban nem hozza meg helyettetek azt a döntést, hogy nyitott kapuvá váljatok.  A tanítás csak egy bizonyos szintig visz előre benneteket, de nektek magatoknak kell meghoznotok a döntéseket, és meglépnetek azokat a lépéseket, amelyek lehetőséget adnak Isten Szelleme kifejeződésének rajtatok keresztül.

Teljes bizonyossággal mondom, hogy az a döntés, hogy NEM juttatjátok az egyéniségeteket kifejezésre, megtöri az Atya áramlását.  Ez ugyanaz, mint azt mondani az ÉN VAGYOK Jelenléteteknek, hogy nem vagyok képes nyitott kapuként szolgálni most, mert azt gondolom, hogy még nem vagyok erre kész.  Várj, amíg meg nem tanulok bizonyos dolgokat, vagy el nem mondtam néhány rózsafüzért, fohászt, vagy el nem olvastam ezt, vagy azt a könyvet, és nem analizáltam magamat minden oldalról!  Miután megtettem mind ezeket a tervezett dolgokat magammal, akkor már készen állok majd számodra nyitott kapuként szolgálni.  Látjátok-e szeretteim, hogy mindez hogyan kapcsolódik a Fiú Éve beavatásához, amelyről Jézus beszélt?

A Fiú a nyitott kapu szimbóluma, a Krisztusságotok nyitott kapuja, nyitott kapu a Teremtőtök számára, aki áramolni akar, kifejezésre akarja juttatni önmagát.  Szeretteim, amikor megtöritek ezt az áramlást, akkor azt mondjátok az ÉN VAGYOK Jelenléteteknek, hogy várakoznia kell mindaddig, amíg elég élettapasztalatot nem gyűjtötök abból az életetekből, amelyet magatok teremtettetek meg az elkülönült énetek segítségével az anyagban.  Mindaddig, amíg feladatotok van az elkülönült énetekkel, amelyet magatok és Isten közé tettetek, addig az ÉN VAGYOK Jelenléteteknek várnia kell. 

Mit tesz a kozmikus tükör?  A kozmikus tükör is várakozik, mert a kozmikus tükör pont úgy, mint mi a felemelkedett valóságban, tiszteletben tartja a szabad akaratotokat.  Mi pedig nem megyünk hozzátok olyankor, amikor azt mondjátok, hogy nem akartok készen állni, vagy nincs időtök, vagy nincs ez, nincs az.  Ekkor várakozunk, és a ti életetek az anyagban is várakozik.  Látjátok már az összefüggést?

A szegénység oka az első sugár eltorzítása

A Teremtő kifejezésre akarja juttatni a bőséget, az erejét, a szeretetét és a bölcsességét, vagyis mindent, ami maga a Teremtő.  Látjátok-e, szeretteim, hogy mi a bőség?  Nagyon sokat ajánl fel nektek a Teremtő.  Bőségesen többet, mint amit el tudtok képzelni. 

Azzal, hogy megtagadjátok az Istent magatokban, megtagadva ezzel az egyéniségetek kifejezésre juttatását az anyagban azt mondjátok erre a bőségre: „Nincs szükségem rá.”  Azt mondjátok: „Elzárkózom az Atyától jövő áramlás elől.  Jobb életem van itt az anyagi síkon, amelyet az elkülönült énem teremtett meg, ezt akarom élvezni.  Itt minden az én irányításom alatt áll.  Azt az életet akarom élvezni, amelyben teljes biztonsággal tudhatom azt, hogy ha megnyomom a kapcsoló gombot, akkor az előre meghatározott szerkezetem motorja pontosan a várt módon indul el.  Mindig kiszámíthatóan működik, úgy, ahogy én akarom most és a jövőben.”

Látjátok-e, szeretteim, hogy mit tesztek azzal, hogy elzárjátok magatokat az Isteni Atya áramlásától NEM-et mondva Isten bőségére?  Látjátok-e, hogy milyen tudatszint rejlik a szegénység mögött?  Az a tudatszint, hogy nem akarjátok azt, hogy Isten bősége, ereje áramoljon rajtatok keresztül, vagyis Isten országán keresztül, amely ti vagytok.  Mert ezt mondjátok: „Jobb az én országom.  Jobb ez az ország, amelyet az elkülönült énem teremtett.  Ebben akarok élni.”  Szeretteim, ez a ti választásotok!  Tiétek a döntés az Anya Évében is, mert az Anya pontosan annak ad majd életet, amit elképzeltek. 

Az Anya életet ad majd annak az életnek, annak az akaratnak, amely ti vagytok, vagy amely nem ti vagytok.  Amikor úgy döntötök, hogy az anyagban azt az életet akarjátok megtapasztalni, amelyet az elkülönült én teremtett, akkor azt tapasztaljátok meg.  Akkor Isten bősége természetesen várakozik. 

Éppen ezért, mint láthatjátok, a lakosság többsége ezen a bolygón a normális életkörülmények szintje alatt él.  Pontosan ezt a tudatszintet szeretném megkérdőjelezni, mert mi is a szegénység?  Nem Isten valódi erejének az eltorzítása-e, nem a Teremtő teremtőereje áramlásának az eltorzítása-e, amely különben mindenen átáramolva bőséget teremtene?  A Teremtő bősége életet adhat a szeplőtlen fogantatáson keresztül mindennek, amit a Szellem létre akar hozni.  Életet adhat a bőségnek az életben, a gazdaságban, a társadalomban; mindenkinek jutna elég belőle az élethez. 

Az ördögnek van előre gyártott feltételekre szüksége, nem a Szellemnek            

Szeretteim, nekem, Master MORE-nak, aki Isten erejét és akaratát képviselem, jogom van megkérdőjelezni az anti-erő és anti-akarat tudatszintjét.  Jogom van megkérdőjelezni az ördögöt e mögött a tudatszint mögött, mert ki más, mint az ördög az, aki nektek azt mondja, hogy az az eszköz, amelyet a kezetekben tartotok, mindig ugyanazt az eredményt eredményezi majd?

Ki más, mint az ördög az, aki azt mondja nektek, hogy nem juttathatjátok kifejezésre az egyéniségeteket, mert soha sem tudhatjátok azt, hogy a Szellem mit akar rajtatok keresztül kifejezésre juttatni, és ezért nem tudjátok pontosan, hogy a Szellemnek megfelelnek-e azok a körülmények, amelyeket az ördög gyártott az anyagban.  Az ördög az, aki azt mondja: „Gyere velem, én előre gyártott feltételekkel rendelkezem az anyagban.  Nincs szükségetek a Szellem áramlására.  Ha velem jöttök, ha lemondotok a Szellemmel való kapcsolatotokról, akkor megmutatom nektek a kapcsolatokat az anyagi síkban, és azokat az anyagi síkon addig élvezhetitek, ameddig csak akarjátok.”

Természetesen az a tudatszint, amely nem látja a Szellem teljességét, amely még nem tapasztalta meg a Mindenséget és a Teremtő igazi erejét, vagyis az elkülönült én tudatszintje könnyű zsákmány az ördög számára, igaz?  Ez az oka annak, hogy ez a bolygó miért éli meg a szegénységet ilyen hatalmas mértékben, szeretteim.  Én, Master MORE, nem örülök annak, hogy ezt kell látnom ilyen hatalmas mértékben, de ez a ti akaratotok és a kollektív tudatszint akarata, amelyet tiszteletben tartok.  Ha ezt akarjátok megtapasztalni, akkor én természetesen azt mondom, hogy ez a ti választásotok, szeretteim. 

Legyetek azonban óvatosak, amikor az első sugárról és az első sugár beavatásairól gondolkoztok az Anya Évében.  Gondoljatok Jézus értekezésére, amelyben nagyon részletesen elmagyarázta azt, hogy hogyan tevékenykedik az ördög.  Az ördög az, aki bemutatja nektek a formákat, az elmedobozokat, az előre gyártott struktúrákat, és próbál meggyőzni benneteket arról, hogy a Szellem rajtatok keresztül nem rendelkezik olyan erővel, amely bármi jobbat teremthetne. 

Az ördög az, aki meg akar benneteket arról győzni, hogy mindig néhány lépéssel előre tudnotok kell, hogy pontosan hová lépjetek azt utcán, mi vár rátok a következő kanyarban, vagy milyen körülményekkel, helyzettel találkoztok.  A sátán gondolatmenete az, amely szerint előre kell ismerni a helyzetet, feltételeket, mert számára nagy fenyegetés az, ha szembekerül a mindenható Szellemmel, amelyet nem képes kontrollálni.

Az anyag mögött rejlő egyetlen valóság a Szellem

Én, Master MORE, készen állok arra, hogy kiáramoljak és segítsem megnyitni a belső kaputokat annak érdekében, hogy a Teremtő áramlása, a Teremtő akarata és igaz ereje átáramolhasson rajtatok ugyanúgy, ahogy rajtam átáramlik.  Ti, szeretteim, ugyanúgy nyitott kapuk vagytok, mint ahogy én, és általunk a Szellem kifejezésre juttathatja önmagát.  Szeretteim hangolódjatok erre az Anya Évében bármikor, amikor olyan körülményekkel találkoztok, amelyről azt gondoljátok, hogy nem vagytok képesek azokat megváltoztatni.  Szeretteim, hangolódjatok a Jelenlétemre!  Hangolódjatok a lángra, amely ÉN VAGYOK, és én, Master MORE megmutatom majd nektek azt, hogy csak egy valóság van, és az a Szellem, a Teremtő ereje és akarata. 

Szeretteim, ez az az energia-kibocsátás, amelyet az Anya Éve kezdetén meg akartam osztani veletek, mert szomorú a szegénység tudatszintjét látni, azt a tudatszintet, amely a Teremtő erejének és akaratának az eltorzítása, amely hatalmas mértékben van jelen a Földön, és amelynek csapdájába olyan sok életáramlat került bele.   Szeretteim, amikor szegénységet láttok az Anya Éve során, gondoljatok a kiáramlásomra, hangolódjatok rá, és legyetek nyitott kapui Isten valós erejének és akaratának. 

Ha igazán nyitott kapuk vagytok, akkor még a Jelenlétetek is nagy változást hoz az emberek tudatszintjében, és hozzájárul minden felemeléséhez.  Ne számítsatok a külső elmétek, vagy a fizikai szemetek számára látható eredményekre, mert tudnotok kell, hogy a Szellem munkálkodik rajtatok keresztül, a Szellem végzi a munkát, nem ti.

A Teremtő ereje és akarata teremteni akar, kifejezésre akar jutni, és nem érez semmilyen korlátot az anyagban való kifejezésre jutásakor.  Éppen ezért, szeretteim, lehetőségetek lesz az Anya Éve során valóban nyitott kapukká válni, amelyen az erő keresztüláramolhat.  Láthatjátok, szeretteim, nem a szomszédotokon keresztül, nem máson keresztül, mert arra kell fókuszálnotok, ami rajtatok keresztül áramlik, és a mesterek segítségét kell kérnetek akkor, ha érezni akarjátok ezt az áramlást, de még nem érzitek.  A ti felelősségetek az, hogy dolgozzatok ezen magatok addig, míg olyan mértékben nyitott kapuvá válhattok, hogy valóban érezhessétek azt, ahogy a Szellem keresztüláramlik rajtatok. 

Szeretteim, befejeztem ezt a kiáradást, de folytatom a férfi közvetítőn keresztül.  Nagyon köszönöm nektek, hűséges tanítványaimnak, akik hajlandóak voltatok tanulmányozni a tanításokat, amelyeket az évek során átadtam, és nyitottak vagytok mindazon tanítások számára is, amelyeket a felemelkedett mesterek a továbbiakban előhoznak. 

Hatalmas örömmel üdvözlöm az Anya Évét, mert a legnagyobb öröm a teremtőerőt, az igazi erőt és az igazi akaratot az igaz teremtés során az anyagban kifejeződve látni, amelyet az önészleléssel rendelkező társteremtők hoznak létre. 

Megjegyzés: Ezt az üzenetet azonnal egy másik üzenet követte Kimen keresztül.

Az oldal tetej?reUgrás a lap tetejére

Utolsó módosítás: 2022-05-11 13:44:23

Újdonságok:

Az INV24 Mihály Arkangyal védjél meg invokáció lefordításra került.  Mivel igen jelentős spirituális védelmet képvisel, ezért minden spirituális érdeklődésű olvasónak nagy segítségére lehet.  Az invokációkat a mesterek ajánlása alapján 9 egymást követő napon érdemes elmondani a hatékonyság érdekében.

2021-09-14 10:28:35

A 2021-es évre vonatkozó Gautama Buddha, Mária Anya és St. Germain üzenet lefordításra került.

2021-04-08 13:20:31

A jelenlegi nemzetközi közegészségügyi helyzetre való tekintettel Kim Michaels  az Astrea Elohimhoz szóló egyik invokációját átalakította úgy, hogy azt most felhasználhatjuk a koronavírus elleni spirituális védelemre.   WINV38 Invokáció Astreához a koronavírus felemésztése érdekében Aki teheti, kapcsolódjon be egy kezdeményezésbe, amely Észtországból indult ki a mai napon, és úgy szól, hogy mondjuk közösen a fenti invokációt reggel, vagy este 8 órakor, vagy mindkét időben.  Isten áldjon mindenkit és a Földet!

2021-03-31 23:40:05

Gautama Buddha 2020-as újévi üzenete lefordításra került.

2020-03-10 21:07:59

Az 1.04 Hívás a Nagy Isteni Vezetőhöz novéna lefordításra került, amely a Teremtői tervünk megismerésében nyújt segítséget.

2020-01-24 18:01:53