Gautama Buddha üzenete Almaty, Kazahsztán

Keressétek a Buddhát a nyugalomban, amely a mozgást lehetővé teszi
2011.12.30.              

 

A Buddha VAGYOK.  Gautama a nevem.  Nem a szokásos ülő pozíciómban szólítalak meg benneteket, mivel tovább akarlak vinni benneteket a Buddha képeken, amelyek mostanra már majdnem 2500 éve az emberiség tömegtudatában élnek, a Buddha ábrázoláson, amelyben a Buddha csendben meditálva ül látszólag nyilvánvalóan tudva, hogy mi történik a világban.  Ehelyett egy új Buddha képet akarok mutatni nektek.

 

Volt egyszer egy Buddha tudatú tanító, aki azt mondta: „Ha az úton a Buddhával találkozol, akkor öld meg!”  Amelynek a jelentése természetesen az, hogy minden Buddha természetű, nektek pedig lehetőségetek van arra, hogy egyéni Buddhaként nyilvánuljatok meg.  Ezért ha a Buddhát magatokon kívül azonosítjátok valakivel, akkor a saját fejlődésetek érdekében jobban teszitek, ha megölitek azt az egyént, hogy a Buddhát ne önmagatokon kívül keressétek.

 

Ez természetesen nem szükségszerűen rossz tanács volt.  Én azonban magasabb szintre szeretnélek benneteket vinni.  Mert én azt mondom: „Ha az úton a Buddhával találkozol, öld meg — ha utol tudsz érni!”  Mert először el kell, hogy kapjatok, és az nem biztos, hogy olyan könnyen megy, mint ahogy azt gondoljátok.  Abból az egyszerű okból kifolyólag, hogy amennyiben engem önmagatokon kívül, önmagatoktól távol azonosítotok, akkor először el kell jutnotok hozzám, mielőtt el tudnátok kapni.

 

De láthatjátok, hogy ahogy a közelembe értek, én tovább mozdulok.  De miért van ez így?  Azért, mert soha nem találtok meg, soha nem érhettek el addig, amíg nem ébredtek arra rá, hogy én mindenhol ott vagyok, mivel minden Buddha természetű.  Így tehát, ha minden Buddha természetű, akkor hogyan lehetne távolság köztetek és a Buddha között?  Mindaddig, amíg azt gondoljátok, hogy távolság van jelen, addig mindig távolság lesz jelen.  Éppen ezért soha sem lesztek képesek azt áthidalni, ezért soha sem értek majd utol. 

 

2012 gondolatformája

 

Látjátok-e, szeretteim, hogy valójában ez a 2012-es év, a Szent Szellem Évének gondolatformája?  Az a gondolatforma, amelyet át kívánok adni az egy hatalmas rohanó vízfolyam, amely a hegyek közül a köveken át és a kövek között áramlik, és bármi, ami ebbe belekerül, az az áramlattal együtt sodródik tovább.  Nincs egyhelyben állás, 2012-ben nem lesz egyhelyben állás.

 

Azok, akik teljesítik 2012 beavatásait, azok lesznek, akik nem arra törekednek, hogy egyhelyben álljanak, akik nem ragaszkodnak a régi dolgokhoz, akik hajlandóak lesznek együtt mozogni a Szellem robajló vízfolyamával.  A gondolatforma, amelyet számotokra most átadok az az, hogy a Buddha a Szellem folyamának bármely pontján jelen van, ÉN ott VAGYOK. 

 

Azt az elképzelést, hogy én csak derűs, meditatív környezetben lehetek jelen, azt fel kell, hogy adjátok annak érdekében, hogy teljesíteni tudjátok 2012 beavatásait.  Keresnetek kell engem minden aktivitásban, bármin mentek is keresztül, bármilyen cselekedet legyen is az, keressétek a Buddhát annak közepén, bármilyen tapasztalaton is mentek keresztül.  Legyen az a mindennapi életetek, vagy legyen az egy felfordulás, vagy krízishelyzet.

 

Nincs olyan válsághelyzet, amelyben ne találhatnátok rám; nincs olyan körülmény, amelyben ne lehetne rám lelni.  Annak az egész gondolatrendszernek, hogy a Buddha csak a derűs, távoli helyszínen található meg, mennie kell.  Nem rendelkezhettek azzal az elképzeléssel, hogy engem nem találhattok meg a napi életetekben, nem lehetek benne a stresszel teli helyzetekben, hogy ne lehetnék benne bármelyik mozgalomban, csak kizárólag a nyugalomban.

 

Ez nem így van, szeretteim!  ÉN mindenhol ott VAGYOK.  Ezért a Buddha vagyok, bárhol vagyok is.  Én a Buddha vagyok a legintenzívebb felfordulásban is, amelyet valaha tapasztaltatok, és valójában ott kell, hogy keressetek.  Bármit is tapasztaltok meg 2012-ben, bármit is tapasztal meg, és bármin is megy keresztül a világ a 2012-ben, keressetek engem a történések közepén.  Ne törekedjetek arra, hogy a csend helyszínére leljetek, ne próbáljátok meg kontroll alatt, csendben tartani a környezetet, és ne is csendesítsétek le azt.  Keressetek inkább a cselekedetekben; keressétek inkább a nyugalmat, amely a mozgások alapja.

 

Mert, szeretteim, nem ébredtetek-e arra rá, hogy a Buddhaként, a Világ Uraként én tartom fenn a tér egyensúlyát, és csak azért lehet mozgás, mert annak van tere?  Ha nem lenne tér, akkor hogyan mozdulhatna valami az egyik helyről a másikra?  Mivel én pontosan a Tér Ura vagyok, ezért a térben bárhol jelen vagyok.  Ezzel együtt még mindig a Buddha vagyok, a nyugalom a mozgások közepette.

 

Ez az a kép, amelyet most nektek átadok, a 2012. év gondolatformája.  A külső világban lehet, hogy hatalmas felfordulások lesznek, és ezért sokan hajlamosak lesznek azt gondolni, hogy ki kell kerülniük a viharból, és amikor a viharnak vége, akkor újra megkereshetik a Buddhát.  Én azonban azt mondom nektek: keressetek a vihar közepén, és lássátok a vihart egy olyan lehetőségnek, amely egy kihívás, amikor túllátva a külső felforduláson megtaláljátok a Buddhát, aki fenntartja a teret arra, hogy a felfordulás bekövetkezhessen.

 

Majd lássatok túl a felforduláson.  Ekkor megláthattok engem ott ülve; nem a szokásos pozíciómban behunyt szemmel, hanem ahogy most láttok, * nyitott szemmel rátok tekintve, és nem a szokásos éteri Buddha mosolyommal, hanem örömteli mosollyal, mert azzal köszöntelek majd benneteket, mert megtaláltatok ott, ahol VAGYOK.

 

De hol vagyok?  Mindenhol ahol ti, ott vagyok én is.  Mert valójában én mindig veletek vagyok, és csak ha ráébredtek arra, hogy mindig veletek vagyok, akkor fogtok igazán megismerni; nemcsak, mint a csend Alfa aspektusát, a meditatív Buddhát, hanem mint cselekvő, aktív Omega Buddha aspektust is, aki az áramlatban mindenhol ott van, amely a tér által lehetővé válik. 

 

A Buddha Alfa és Omega oldala

 

Mindkét minőséggel, a csendes minőséggel és a dinamikus minőséggel is rendelkezem, és arra bátorítalak benneteket 2012-ben, hogy keressétek a Buddha dinamikus minőségét, találjatok meg engem az aktivitások közepette.  Ekkor ismeritek majd valójában meg a Buddha mindkét oldalát, a Buddha  Alfa és Omega aspektusát, a Buddhát és az Anyát, és a Buddhát az Anyában, a Buddhát, amely lehetővé teszi azt az Anya számára, hogy őrizze a Lángot a tér számára.

 

Ez vagyok én valójában.  Ez az én lángom, az én Örömöm, és várom már, hogy üdvözölhesselek benneteket 2012-ben, amelynek során elérhetjük a szívünk egységét, a tudatunk egységét, és így a Buddha kiterjesztései lehettek, és fenntarthatjátok az egyensúlyt a világért 2012-ben és azon túl is.  Így tartva fenn az egyensúlyt azért a Földön élő sok emberért, akik nem ismerik a Buddhát, akik nem képesek megtalálni a Buddhát a cselekedetek közepén, akiket odébb söpörnek majd a világ eseményei, akiket elborítanak majd az események, akik vakok lesznek majd, és nem tudják megtalálni majd a nyugalmat, a harmóniát. 

 

Ti azonban lehettek a cselekedetek közepén, mégis meg tudjátok majd találni a nyugalmat, a nyugalom pontját, amelyről St. Germain beszélt, önmagatokban.  Ezért azok lehettek, akik az emberiség maradékáért, és még a fizikai bolygóért is fenntartjátok az egyensúlyt a 2012. évben.  Ennek eredményeként a Földbolygó folytathatja az útját a felemelkedő spirálon, és szó szerint együtt áramolhat a Szellem áramlásával.  Ezáltal elkerülve a tömeges pusztulást és felfordulást, amelyek helyett az egész bolygó „folyékonnyá” válik, mint ahogy arról tegnap beszéltünk, amikor a befagyott folyóról szóltunk, amely darabokra törik szét, és az áramlattal áramlani kezd az én óceánjának irányába. 

 

Mert valójában az a felfordulás, amely 2012-ben megtörténhet, olyan potenciállal rendelkezik, hogy képes lesz nagyon gyorsan végigvinni a társadalmat és az emberiséget egy olyan keskeny szoroson, ahol az áramlat nagyon erős, egészen addig, amíg a folyó kezd kiszélesedni és végül magába az óceánba, az én óceánjába ömlik bele. 

 

Őrizzétek tehát annak vízióját az áramlatok közepette, hogy megtaláljátok a Buddhát.  De a Buddha megtalálásán túl ti vagytok a Buddha.  Ti áramoltok az áramlattal, miközben megtapasztaljátok önmagatokban a nyugalmat.  Az a nyugalom, a cselekedetek közepén meglelt nyugalom ÉN VAGYOK.  Ez a Buddha dinamikus oldala.

 

Ezzel megköszönöm a fizikai megjelenésetek megnyilvánítását itt, amely lehetőséget adott nekünk arra, hogy megnyilvánítsuk a Jelenlétünket.  Körbezárlak benneteket, körbezárom ezt az összejövetelt, és lehetőséget adok arra, hogy a közvetítő** előtt egy sorban elhaladjatok, miközben mindannyiótoknak átadjuk a hozzátok legközelebb álló Mester áldását, amely igazodik hozzátok, a jelenlegi fejlődési állapototokhoz, és amely a lehető leggyorsabb szintre gyorsít benneteket, és felkészít majd a 2012-es évre.  Körbezártalak benneteket.

 

*Gautama Buddha üzenetei során a közvetítő általában csukott szemmel ül.  Ezalatt az üzenet alatt a közvetítő állt, és a szemei többnyire nyitva voltak.

 

**Az üzenet után a résztvevők egy sort kialakítva egyenként sétáltak el a közvetítő előtt, aki a jobb kezét a személy homlokára tette, míg a bal kezét a személy vállára helyezte ezzel lehetővé téve azt, hogy a Mesterek közvetlenebb módon juttassanak spirituális fényt minden egyes tanítvány számára.  A bal kézen visszatérő áramlásként a Mesterek elvették a lerontott energiák terhét a tanítványokról, ezáltal hozzájárulva a tanítványok fejlődéséhez.  Az egész folyamatot a Mesterek irányították, és alakították minden tanítvány tudatszintjéhez, és az arra való hajlandóságuknak megfelelően, ahogy bemutatták azt, hogy hajlandóak túllépni a régi momentumaikon.  Ez a közvetítő tudatos észlelése felett állt.          

Az oldal tetej?reUgrás a lap tetejére

Utolsó módosítás: 2022-05-11 13:44:23

Újdonságok:

Az INV24 Mihály Arkangyal védjél meg invokáció lefordításra került.  Mivel igen jelentős spirituális védelmet képvisel, ezért minden spirituális érdeklődésű olvasónak nagy segítségére lehet.  Az invokációkat a mesterek ajánlása alapján 9 egymást követő napon érdemes elmondani a hatékonyság érdekében.

2021-09-14 10:28:35

A 2021-es évre vonatkozó Gautama Buddha, Mária Anya és St. Germain üzenet lefordításra került.

2021-04-08 13:20:31

A jelenlegi nemzetközi közegészségügyi helyzetre való tekintettel Kim Michaels  az Astrea Elohimhoz szóló egyik invokációját átalakította úgy, hogy azt most felhasználhatjuk a koronavírus elleni spirituális védelemre.   WINV38 Invokáció Astreához a koronavírus felemésztése érdekében Aki teheti, kapcsolódjon be egy kezdeményezésbe, amely Észtországból indult ki a mai napon, és úgy szól, hogy mondjuk közösen a fenti invokációt reggel, vagy este 8 órakor, vagy mindkét időben.  Isten áldjon mindenkit és a Földet!

2021-03-31 23:40:05

Gautama Buddha 2020-as újévi üzenete lefordításra került.

2020-03-10 21:07:59

Az 1.04 Hívás a Nagy Isteni Vezetőhöz novéna lefordításra került, amely a Teremtői tervünk megismerésében nyújt segítséget.

2020-01-24 18:01:53