Az oroszországi és kazahsztáni konferencia üzenetei azok számára elérhetőek, akik előfizetői az angol nyelvű honlapnak.  Ott is azonban egyelőre csak hanganyagként találhatóak meg, és mindaddig nem is fordíthatóak le, ameddig Kim azt nem jelzi.

Oroszországban 18 üzenet hangzott el a következő Felemelkedett Mesterektől:  Mária Anya, Vénusz Úrnő, Kuan Yin, Guru Ma (a felemelkedett Elisabeth Clare Prophet, a Summit Lighthouse volt spirituális vezetője és közvetítőjének első üzenetei Kimen keresztül), Master More, Uriel Arkangyal, Serapis Bey, Astrea, Maitreya, St. Germain, Jézus, Mihály Arkangyal és Nicholas Roerich. 

A novoszibirszki konferenciát egy olyan spirituális központban szervezték meg, ahol a csoport a Felemelkedett Mesterek különböző közvetítőkön keresztüli tanításait, rózsafüzéreit és fohászait használja nagy odaadással.  A közösségük tagjai igen aktívak.  A konferenciát egy volt szovjet központban szándékoztak megtartani, de mivel az kicsinek bizonyult a közel 100 fő jelentkező számára, ezért egy sátrat állítottak fel, amelyet nagyon szép dekorációval díszítettek.  Kim és Helen számára nagy élmény volt az üzenetek közvetítése ilyen nagyszámú orosz résztvevő előtt, akik közül sokan az ország távoli vidékeiről érkeztek.  Kim és Helen nagyon hálás volt a konferencia szervezőinek.

A kazahsztáni konferencián 8 üzenet érkezett a következő Mesterektől: Sanat Kumara, Mária Anya, Kuan Yin, Master More, valamint 4 üzenet St. Germaintől.  Az Almaty-ban tartott konferenciát Kim és Helen kazah barátai szervezték.   A közvetítők számára mindig nagy öröm a helyiekből áradó Buddhikus minőségeknek, a békének és az örömnek a megtapasztalása.  A konferencia helyszíne egy nagyon modern sí centrum volt Almaty közelében a Tien Shan hegység lábainál.

A kazah konferencián én (a fordító) is jelen voltam a kb. 60 résztvevő között, akik nagyrészt a helyi kazah csoport tagjaiból álltak, kiegészítve néhány orosz, ukrán, kirgiz, amerikai, dél-koreai és egy magyar résztvevővel.  Az üzenetek angol nyelven hangzottak el, amelyeket az elhangzás után egy gyors orosz nyelvű összefoglalás követett.  Az üzeneteket megelőzően rózsafüzéreket mondtunk, a kazahok azokat orosz fordításban, mi többiek, angolul. 

Az oldal tetej?reUgrás a lap tetejére

Utolsó módosítás: 2022-05-11 13:44:23

Újdonságok:

Az INV24 Mihály Arkangyal védjél meg invokáció lefordításra került.  Mivel igen jelentős spirituális védelmet képvisel, ezért minden spirituális érdeklődésű olvasónak nagy segítségére lehet.  Az invokációkat a mesterek ajánlása alapján 9 egymást követő napon érdemes elmondani a hatékonyság érdekében.

2021-09-14 10:28:35

A 2021-es évre vonatkozó Gautama Buddha, Mária Anya és St. Germain üzenet lefordításra került.

2021-04-08 13:20:31

A jelenlegi nemzetközi közegészségügyi helyzetre való tekintettel Kim Michaels  az Astrea Elohimhoz szóló egyik invokációját átalakította úgy, hogy azt most felhasználhatjuk a koronavírus elleni spirituális védelemre.   WINV38 Invokáció Astreához a koronavírus felemésztése érdekében Aki teheti, kapcsolódjon be egy kezdeményezésbe, amely Észtországból indult ki a mai napon, és úgy szól, hogy mondjuk közösen a fenti invokációt reggel, vagy este 8 órakor, vagy mindkét időben.  Isten áldjon mindenkit és a Földet!

2021-03-31 23:40:05

Gautama Buddha 2020-as újévi üzenete lefordításra került.

2020-03-10 21:07:59

Az 1.04 Hívás a Nagy Isteni Vezetőhöz novéna lefordításra került, amely a Teremtői tervünk megismerésében nyújt segítséget.

2020-01-24 18:01:53