ROS04 Mária Anya csodálatos megbocsájtás rózsafüzére

Az Atya, a Fiú, a Szent Szellem és a Csodálatos Anya feltétel nélküli Szeretete nevében, Ámen.

(Személyes ima helye)

Megjegyzés: az Üdvözlégy Mária eredeti, a Halak-Vízöntő korszak átmenetének megfelelő változata után a mostani, a Vízöntő kori változat olvasható.  Ez utóbbi jelenleg jobban illik az emberiség tudatszintjéhez, de mindenki kiválaszthatja a szívéhez közelebb álló változatot, és használhatja azt.

Az Úr imája

Atya- és Anya- Istenünk, aki minden életben jelen vagy, megbecsüljük a Jelenlétedet, amely ÉN VAGYOK önmagunkban.  Elfogadjuk az országod megnyilvánulását rajtunk keresztül a Földön.  Felvállaljuk a személyes felelősségünket az akaratod megnyilvánulása érdekében a Földön úgy, ahogy az a mennyben megvalósul.

Elfogadjuk az általad kapott napi lehetőségeinket, hogy azok lehessünk, aki Te vagy.  Tudatában vagyunk annak, hogy megbocsájtod a nem tökéletes megnyilvánulásainkat, mint ahogy mi is megbocsájtjuk azokat egymásnak, és alárendeljük a saját akaratunkat a bennünk jelen lévő magasabb akaratnak.  Így elfogadjuk annak igazságát, hogy a világegyetem azt vetíti számunkra vissza, amit kibocsájtunk. 

Felvállaljuk a felelősséget az életünkért és a bolygónkért.  Fogadjuk, hogy túllépünk az alsó énünk kísértésein, hogy megválthass bennünket az összes nem tökéletes energiától.  Megerősítjük, hogy az országod, a hatalmad és a dicsőséged megvalósul a Földön most és mindörökké.   Ámen. 


Ó, Mária Anya, taníts meg a megbocsájtás erejére

1. Ó, Mária Anya, segíts, hogy meglássam, hogy amennyiben megengedem magamnak, hogy haragot, szemrehányást, vagy a megtorlás vágyát érezzek másokkal kapcsolatban, úgy egy negatív energia-örvényt hozok létre, vagy erősítek tovább, amely a pokol belső bugyraiba húzza le a lelkemet.  

Üdvözlégy Mária (Eredeti változat)

Üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes,
az Úr van általad velünk.
A csodálatos kegyelmed
és Jézus fiad csodálatos szeretetének áldása
kíséri utunkat.

Áldott Mária, Csodák Anyja,
Isten feltétel nélküli szeretetét magunkba fogadjuk,
hogy minden félelmünktől most és mindörökre megválhassunk, a Csodálatos Birodalom megvalósulását a Földön megláthassuk. 

Üdvözlégy Mária (Vízöntő kori változat)

Mária Anya, elengedjük
minden békétlen gondolatunkat,
érzelmeinket.
Megválunk a régi mintáktól,
mely a halandóságunkról szól.

Élet Folyója, örök áramlás,
élni fogunk, fejlődni akarunk.
Mindenen túllépünk,
hogy többé váljunk,
az élet örömét csodáljuk.

(Ismételjük ezt ott, ahol az Üdvözlégy Mária olvasható)

2. Ó, Mária Anya, segíts, hogy olyan belső döntésre jussak, amelynek eredményeként spontán módon eltökélem magam, hogy nem fogom feláldozni a lelkemet a bosszú véres oltárán.

Üdvözlégy Mária

3. Ó, Mária Anya, segíts felismernem azt a végtelen igazságot, hogy nem léphetek a mennyek birodalmába mindaddig, amíg negatív érzelmeket táplálok az élet bármilyen része iránt.

Üdvözlégy Mária

4. Ó, Mária Anya, segíts, hogy eljussak ahhoz belső tudásához, hogy nem a dolgokhoz való ragaszkodásom eredményeként jutok a mennybe, hanem annak eredményeként, hogy mennyi mindent tudok elengedni. 

Üdvözlégy Mária

5. Ó, Mária Anya, segíts, hogy megérezzem azt a tiszta szeretetet, amelyet a lelkem érez az ÉN VAGYOK Jelenlétem iránt, és amelynek eredményeként megtapasztalhatom azt a mindent felemésztő vágyat, hogy egyszer újra egyesülhessek a Lényem e részével.

Üdvözlégy Mária

6. Ó, Mária Anya, segíts, hogy megérezzem a mindenható eltökéltséget, amelynek eredményeként nem hagyom, hogy bármilyen negatív érzelem megakadályozzon abban, hogy eggyé váljak az ÉN VAGYOK Jelenlétemmel és Istennel.

Üdvözlégy Mária

7. Ó, Mária Anya, segíts megéreznem a tökéletes szeretetet, a feltétel nélküli szeretetet, amelyet az ÉN VAGYOK Jelenlétem érez a lelkem iránt, és amely képes felemészteni a negatív érzelmek feladásainak minden félelmét. 

Üdvözlégy Mária

8. Ó, Mária Anya, segíts, hogy teljes mértékben fel tudjam adni az Isten iránt érzett minden negatív érzelmemet, hogy azok megtisztulhassanak Isten tüze által, amely felemészt mindent, ami tőle eltér.

Üdvözlégy Mária

Mária Anya, elengedjük, 
minden békétlen gondolatunkat,
érzelmeinket.
Megválunk a régi mintáktól,
mely a halandóságunkról szól.

Élet Folyója, örök áramlás,
élni fogunk, fejlődni akarunk.
Mindenen túllépünk,
hogy többé váljunk,
az élet örömét csodáljuk.

9. Ó, Mária Anya, segíts, hogy megérezzem az összes negatív érzelemtől való feltétel nélküli megszabadulást, és azt a mindent felemésztő szabadságot és örömöt, amely a teljes megbocsájtásból ered.

Üdvözlégy Mária

 

Ó, Mária Anya, taníts meg a teljes megbocsájtásra.

Ó, Mária Anya, segíts, hogy megértsem, elfogadjam, és magamévá tegyem azt az egyetemes igazságot, hogy a lelkem szintjén az vagyok, akinek gondolom magam.  Segíts, hogy meglássam, hogy a világegyetem egy tükör, ami azt vetíti vissza nekem, amit kibocsájtok.  Így a külső körülményeim az önazonosságom visszatükröződésének a következménye.  A világomat pedig az határozza meg, hogy kinek tartom önmagamat.

Ó, Mária Anya, segíts, hogy meglássam, hogy amikor teret engedek a haragnak, mások hibáztatásának, vagy a bosszúvágynak, akkor valójában inkább önmagamnak ártok, mint másoknak.  Segíts, hogy tudatában legyek, hogy a világegyetem a negatív érzelmeimet visszatükrözi rám, amely egy börtönt épít a lelkem köré.

Ó, Mária Anya, segíts, hogy meglássam, hogy az ÉN VAGYOK Jelenlétem szintjén az vagyok, akinek Isten tart engem; ez az állandó önazonosságom.  Segíts, hogy meglássam, és elfogadjam, hogy az ÉN VAGYOK Jelenlétem olyan tiszta és tökéletes, mint amilyen akkor volt, amikor Isten a tudatának szeplőtlen koncepciójaként azt megteremtette.  Éppen ezért bármit is tettem, vagy bármilyen erő bármit is tett velem, az nem okozott sérelmet, vagy foltot azon az isteni tökéletességen, amely valójában vagyok.

Ó, Mária Anya, segíts elfogadnom azt az isteni igazságot, hogy bármelyik pillanatban engedélyezhetem, hogy ez a tökéletesség ragyogjon keresztül a lelkemen és a külső tudatomon.  Ehhez egyszerűen csak meg kell bocsájtanom önmagamnak, és minden életnek, hogy fel tudjak adni minden nem tökéletes önazonosságot, meggyőződést, érzést és megnyilvánulást, amely elfedi a valós önazonosságomat, és falat emel az ÉN VAGYOK Jelenlétem fénysugara köré.

Ó, Mária Anya , segíts, hogy meglássam, hogy amikor feltétel nélkül megbocsájtok, akkor az ÉN VAGYOK Jelenlétemnek adok arra lehetőséget, hogy átragyogjon rajtam, és Isten tökéletességét hozza ebbe a világba.  Segíts elfogadnom, hogy amikor megbocsájtok, az Atya dolgozik, így én is tevékenykedem.  Ezért az Atya és én egyek vagyunk!

 

Ó, Jézus, taníts meg megbocsájtani önmagamnak

1. Ó, Jézus, segíts, hogy meglássam, hogy az a kérésed, hogy azt tegyük másokkal, amit mi is szeretnénk, hogy velünk tegyenek, az rám is vonatkozik.  Ezért azt kell tennem önmagammal, amit szeretném, hogy mások is tegyenek velem.

Üdvözlégy Mária

Mária Anya, elengedjük, 
minden békétlen gondolatunkat,
érzelmeinket.
Megválunk a régi mintáktól,
mely a halandóságunkról szól.

Élet Folyója, örök áramlás,
élni fogunk, fejlődni akarunk.
Mindenen túllépünk,
hogy többé váljunk,
az élet örömét csodáljuk.

2. Ó, Jézus, segíts megtalálnom azt az alapvető igazságot, hogy mielőtt másoknak meg tudok bocsájtani, előtte magamnak kell megbocsájtanom.

Üdvözlégy Mária

3. Ó, Jézus, segíts, hogy ráébredjek, hogy a cselekedeteim a tudatállapotom visszatükröződése.  Ezért bármilyen hibát követek el, az az önazonosságom korlátozott érzékelésének a következménye. 

Üdvözlégy Mária

4. Ó, Jézus, segíts, hogy elfogadjam azt az alapvető igazságot, hogy az aktuális tudatszintem alapján mindig a lehető legjobbat cselekszem.

Üdvözlégy Mária

5. Ó, Jézus, segíts, hogy meglássam azt, hogy ha bűntudatot érzek, vagy magamat okolom, akkor azzal annak a tudatszintnek a csapdájában tartom magamat, amely alapján a hibát elkövettem. 

Üdvözlégy Mária

6. Ó, Jézus, segíts, hogy megértsem, és elfogadjam, hogy semmilyen mértékű bűntudat, szemrehányás, vagy önutálat sem javítja ki az általam elkövetett hibákat, vagy szabadít meg azoktól.

Üdvözlégy Mária

7. Ó, Jézus, segíts, hogy meglássam, hogy az egyetlen útja annak, hogy végleg megszabadulhassak a hibáimtól, az, ha a fölé a tudatszint fölé emelkedem, amelynek eredményeként a hibát elkövettem.

Üdvözlégy Mária

Mária Anya, elengedjük, 
minden békétlen gondolatunkat,
érzelmeinket.
Megválunk a régi mintáktól,
mely a halandóságunkról szól.

Élet Folyója, örök áramlás,
élni fogunk, fejlődni akarunk.
Mindenen túllépünk,
hogy többé váljunk,
az élet örömét csodáljuk.

8. Ó, Jézus, segíts, hogy meglássam, hogy Istennek nincs szándékában engem okolni, büntetni, és nem akarja, hogy bűnösnek érezzem magamat.  Isten csak annyit akar tőlem, hogy emelkedjem a bűneim, a bűntudatom fölé, hogy visszatérhessek az Ő birodalmába. 

Üdvözlégy Mária

9. Ó, Jézus, segíts, hogy teljesen magamévá tegyem azt az elkerülhetetlen tényt, hogy a Krisztusi Tudatszint az egyetlen menekvés a bűnből, és amikor megengedem, hogy az a tudat legyen bennem, amely benned is van, akkor minden bűnöm bocsánatot nyer, ezért én is megbocsájthatok magamnak.

Üdvözlégy Mária

 

Ó, Jézus, taníts meg a feltétel nélküli megbocsájtásra

Ó, Jézus, segíts, hogy megértsem, elfogadjam, és magamévá tegyem azt az egyetemes igazságot, hogy a lelkem szintjén az vagyok, akinek gondolom magam.  Segíts, hogy meglássam, hogy a világegyetem egy tükör, amely azt vetíti vissza nekem, amit kibocsájtok.  Így a külső körülményeim az önazonosságom visszatükröződésének a következménye.  A világomat pedig az határozza meg, hogy kinek tartom önmagamat.

Ó, Jézus, segíts, hogy meglássam, hogy amikor teret engedek a haragnak, mások hibáztatásának, vagy a bosszúvágynak, akkor valójában inkább önmagamnak ártok, mint másoknak.  Segíts, hogy tudatában legyek, hogy a világegyetem minden általam kibocsájtott negatív érzelmet visszatükröz rám, amely egy börtönt épít a lelkem köré.

Ó, Jézus, segíts, hogy meglássam, hogy az ÉN VAGYOK Jelenlétem szintjén az vagyok, akinek Isten tart engem; ez az állandó önazonosságom.  Segíts, hogy meglássam, és elfogadjam, hogy az ÉN VAGYOK Jelenlétem olyan tiszta és tökéletes, mint amilyen akkor volt, amikor Isten a tudatának szeplőtlen koncepciójaként azt megteremtette.  Éppen ezért bármit is tettem, vagy bármilyen erő bármit is tett velem, az nem okozott sérelmet, vagy foltot azon az isteni tökéletességen, amely valójában vagyok.

Ó, Jézus, segíts elfogadnom azt az isteni igazságot, hogy bármelyik pillanatban engedélyezhetem, hogy ez a tökéletesség ragyogjon keresztül a lelkemen és a külső tudatomon.  Ehhez egyszerűen csak meg kell bocsájtanom önmagamnak és minden életnek, hogy fel tudjak adni minden nem tökéletes önazonosságot, meggyőződést, érzést és megnyilvánulást, amely elfedi a valós önazonosságomat, és falat emel az ÉN VAGYOK Jelenlétem fénysugara köré.

Ó, Jézus, segíts, hogy meglássam, hogy amikor feltétel nélkül megbocsájtok, akkor az ÉN VAGYOK Jelenlétemnek adok arra lehetőséget, hogy átragyogjon rajtam, és Isten tökéletességét hozza ebbe a világba.  Segíts elfogadnom, hogy amikor megbocsájtok, az Atya dolgozik, így én is tevékenykedem.  Ezért az Atya és én egyek vagyunk!

Ó, Szent Szellem, (Szentlélek) segíts megbocsájtanom minden életnek

1. Ó, Szent Szellem, segíts megértenem, hogy amikor mások ártanak nekem, Isten megváltoztathatatlan szabálya biztosítja, hogy ahogy vetettek, úgy aratnak majd.  Éppen ezért nem kell megbosszulnom magam, vagy „elégtételt fizettetnem” velük.

Üdvözlégy Mária

Mária Anya, elengedjük, 
minden békétlen gondolatunkat,
érzelmeinket.
Megválunk a régi mintáktól,
mely a halandóságunkról szól.

Élet Folyója, örök áramlás,
élni fogunk, fejlődni akarunk.
Mindenen túllépünk,
hogy többé váljunk,
az élet örömét csodáljuk.

2. Ó, Szent Szellem, segíts, hogy tudjam, hogy amikor bosszút akarok állni, negatív következményeket teremtek magamnak.  Negatív energialáncot hozok létre, amely ahhoz a személyhez köt, aki ártott nekem.  Segíts, hogy tudjam, hogy mindaddig nem szabadulhatok meg ettől a lánctól, ameddig teljes mértékben meg nem bocsájtok mindenkinek, aki nekem ártott, és ameddig meg nem felejtkezem a bűneikről.

Üdvözlégy Mária

3. Ó, Szent Szellem, segíts, hogy megismerjem azt az alapvető igazságot, hogy amikor másoknak megbocsájtok, akkor saját magamat, nem másokat, szabadítom meg attól az energialánctól, amely hozzájuk kötött.

Üdvözlégy Mária

4. Ó, Szent Szellem, segíts, hogy tudjam, hogy amikor Jézus azt mondta nekem, hogy tartsam oda a másik orcámat is, azt azért tette, hogy segítsen megszabadulnom attól, hogy a negatív energiák örvényéből csapdát teremtsek magamnak, amely a pokol tudatszintjére húzza le a lelkemet.

Üdvözlégy Mária

5. Ó, Szent Szellem, segíts, hogy tudjam, hogy amikor Jézus azt mondta nekem, hogy bocsájtsak meg az ellenségeimnek, akkor azt azért tette, hogy segítsen megszabadulnom az ellenségeimhez való minden kapcsolódásomtól, hogy azoknak semmilyen hatalmuk se lehessen felettem.

Üdvözlégy Mária

6. Ó, Szent Szellem, segíts, hogy megismerjem azt az alapvető igazságot, hogy a bosszúállással magamnak ártok, és az ellenségeimnek és a sötét erőknek adom át a hatalmat magam felett.  Ezért a bosszú végső formája az, ha a másik orcámat is odatartom, és megbocsájtok azoknak, akik ártottak nekem.

Üdvözlégy Mária

Mária Anya, elengedjük, 
minden békétlen gondolatunkat,
érzelmeinket.
Megválunk a régi mintáktól,
mely a halandóságunkról szól.

Élet Folyója, örök áramlás,
élni fogunk, fejlődni akarunk.
Mindenen túllépünk,
hogy többé váljunk,
az élet örömét csodáljuk.

7. Ó, Szent Szellem, légy jelen a tudatomban, a lényemben, és emészd fel a meg nem bocsájtás szokását és momentumait.  Emészd fel az összes démont, sötét erőt, amelyek ezeket a momentumokat erősítik.

Üdvözlégy Mária

8. Ó, Szent Szellem, segíts, hogy tudjam, hogy amikor teljes megbocsájtással válaszolok, Isten ítéletét hozom azokra, akik ártanak nekem.

Üdvözlégy Mária

9. Ó, Szent Szellem, segíts, hogy teljes mértékben és feltétel nélkül megbocsájtsak minden embernek és minden sötét erőnek, aki valaha ártott nekem ebben az életemben és az anyagi világegyetemben tett utazásom kezdete óta.  Segíts, hogy egyszerűen megváljak tőlük, és elfogadjam, hogy megszabadítasz.

Üdvözlégy Mária

 

Ó, Szent Szellem, taníts meg a feltétel nélküli megbocsájtásra

Ó, Szent Szellem, segíts, hogy megértsem, elfogadjam, és magamévá tegyem azt az egyetemes igazságot, hogy a lelkem szintjén az vagyok, akinek gondolom magam.  Segíts, hogy meglássam, hogy a világegyetem egy tükör, amely azt vetíti vissza nekem, amit kibocsájtok.  Így a külső körülményeim az önazonosságom visszatükröződésének a következménye.  A világomat pedig az határozza meg, hogy kinek tartom önmagamat.

Ó, Szent Szellem, segíts, hogy meglássam, hogy amikor teret engedek a haragnak, mások hibáztatásának, vagy a bosszúvágynak, akkor valójában inkább önmagamnak ártok, mint másoknak.  Segíts, hogy tudatában legyek, hogy a világegyetem minden általam kibocsájtott negatív érzelmet visszatükröz rám, amely egy börtönt épít a lelkem köré.

Ó, Szent Szellem, segíts, hogy meglássam, hogy az ÉN VAGYOK Jelenlétem szintjén az vagyok, akinek Isten tart engem; ez az állandó önazonosságom.  Segíts, hogy meglássam, és elfogadjam, hogy az ÉN VAGYOK Jelenlétem olyan tiszta és tökéletes, mint amilyen akkor volt, amikor Isten a tudatának szeplőtlen koncepciójaként azt megteremtette.  Éppen ezért bármit is tettem, vagy bármilyen erő bármit is tett velem, az nem okozott sérelmet, vagy foltot azon az isteni tökéletességen, amely valójában vagyok.

Ó, Szent Szellem, segíts elfogadnom azt az isteni igazságot, hogy bármelyik pillanatban engedélyezhetem, hogy ez a tökéletesség ragyogjon keresztül a lelkemen és a külső tudatomon.  Ehhez egyszerűen csak meg kell bocsájtanom önmagamnak és minden életnek, hogy fel tudjak adni minden nem tökéletes önazonosságot, meggyőződést, érzést és megnyilvánulást, amely elfedi a valós önazonosságomat, és falat emel az ÉN VAGYOK Jelenlétem fénysugara köré.

Ó, Szent Szellem, segíts, hogy meglássam, hogy amikor feltétel nélkül megbocsájtok, akkor az ÉN VAGYOK Jelenlétemnek adok arra lehetőséget, hogy átragyogjon rajtam, és Isten tökéletességét hozza ebbe a világba.  Segíts elfogadnom, hogy amikor megbocsájtok, az Atya dolgozik, így én is tevékenykedem.  Ezért az Atya és én egyek vagyunk!

 

Ó, ÉN VAGYOK Jelenlétem, segíts, hogy tudjam, hogy valós vagy

1. Ó, ÉN VAGYOK Jelenlétem, segíts megtapasztalnom, még ha csak egy másodpercre is, hogy valós vagy, és a lelkem valóban a te kiterjesztésed.

Üdvözlégy Mária

Mária Anya, elengedjük,
minden békétlen gondolatunkat,
érzelmeinket.
Megválunk a régi mintáktól,
mely a halandóságunkról szól.

Élet Folyója, örök áramlás,
élni fogunk, fejlődni akarunk,
mindenen túllépünk,
hogy többé váljunk,
az élet örömét csodáljuk.

2. Ó, ÉN VAGYOK Jelenlétem, segíts megértenem, hogy én valójában te vagyok, és minden elkülönülés-, magány- és elhagyatottság érzés csak illúzió.

Üdvözlégy Mária

Mária Anya, elengedjük, 
minden békétlen gondolatunkat,
érzelmeinket.
Megválunk a régi mintáktól,
mely a halandóságunkról szól.

Élet Folyója, örök áramlás,
élni fogunk, fejlődni akarunk.
Mindenen túllépünk,
hogy többé váljunk,
az élet örömét csodáljuk.

3. Ó, ÉN VAGYOK Jelenlétem, segíts, hogy emlékezzek rá, hogy én döntöttem úgy, hogy az anyagi világegyetembe leereszkedem; ezt hatalmas örömmel és azzal a mindent felemésztő vággyal tettem, hogy a spirituális fényemet ajándékként hozzam el ebbe a világba.

Üdvözlégy Mária

4. Ó, ÉN VAGYOK Jelenlétem, segíts, hogy meglássam, hogy saját döntéseim következményeként kezdtem magam tőled elkülönülve érzékelni.  Ezért csak a saját döntéseim eredményeként juthatok vissza a veled való egységbe.

Üdvözlégy Mária

5. Ó, ÉN VAGYOK Jelenlétem, segíts elfogadnom a teljes felelősségemet minden nem tökéletes döntésemért, hogy teljes szabadságot élvezhessek, tudva azt, hogy hatalmamban áll minden nem tökéletes döntésemet jobb döntésekkel felülírni.

Üdvözlégy Mária

6. Ó, ÉN VAGYOK Jelenlétem, segíts elfogadnom, hogy nem tökéletes döntést hoztam, amikor úgy döntöttem, hogy azoknak a hazugságoknak hiszek, amelyeket a kígyók arra fejlesztették ki, hogy a lelkeket a pokolban tartsák.

Üdvözlégy Mária

7. Ó, ÉN VAGYOK Jelenlétem, nyújts számomra abszolút belső tudást, hogy a soha meg nem szűnő vezetésed és a Krisztusi énem irányítása eredményeként át tudjak látni minden tekervényes hazugságon, ezért úgy döntsek, hogy azokat magam mögött hagyom.

Üdvözlégy Mária

8. Ó, ÉN VAGYOK Jelenlétem, segíts, hogy tudjam, hogy azzal, hogy megbocsájtok a kígyónak és mindenkinek, aki valaha hazudott nekem, megszűntetem azt a hatalmukat, amellyel a lelkemet korlátozott önazonosságban tartották, ami a pokol.

Üdvözlégy Mária

Mária Anya, elengedjük, 
minden békétlen gondolatunkat,
érzelmeinket.
Megválunk a régi mintáktól,
mely a halandóságunkról szól.

Élet Folyója, örök áramlás,
élni fogunk, fejlődni akarunk.
Mindenen túllépünk,
hogy többé váljunk,
az élet örömét csodáljuk.

9. Ó, ÉN VAGYOK Jelenlétem, segíts, hogy teljesen elfogadjam azt a tényt, hogy amikor úgy döntök, hogy túllépek azon a tudatszinten, amely azt eredményezte, hogy a kígyói hazugságokban higgyek, akkor Isten minden hibámat azonnal megbocsájtja.  Segíts, hogy valóban megérezzem Isten feltétel nélküli szeretetét és megbocsájtását, hogy megbocsájthassak önmagamnak, és ne emlékezzem a bűneimre tovább.

Üdvözlégy Mária

 

Ó, Isten, taníts meg a feltétel nélküli megbocsájtásra

Ó, Isten, segíts, hogy megértsem, elfogadjam, és magamévá tegyem azt az egyetemes igazságot, hogy a lelkem szintjén az vagyok, akinek gondolom magam.  Segíts, hogy meglássam, hogy a világegyetem egy tükör, amely azt vetíti vissza nekem, amit kibocsájtok.  Így a külső körülményeim az önazonosságom visszatükröződésének a következménye.  A világomat pedig az határozza meg, hogy kinek tartom önmagamat.

Ó, Isten, segíts, hogy meglássam, hogy amikor teret engedek a haragnak, mások hibáztatásának, vagy a bosszúvágynak, akkor valójában inkább önmagamnak ártok, mint másoknak.  Segíts, hogy tudatában legyek, hogy a világegyetem minden általam kibocsájtott negatív érzelmet visszatükröz rám, amely egy börtönt épít a lelkem köré.

Ó, Isten, segíts, hogy meglássam, hogy az ÉN VAGYOK Jelenlétem szintjén az vagyok, akinek Isten tart engem; ez az állandó önazonosságom.  Segíts, hogy meglássam, és elfogadjam, hogy az ÉN VAGYOK Jelenlétem olyan tiszta és tökéletes, mint amilyen akkor volt, amikor Isten a tudatának szeplőtlen koncepciójaként azt megteremtette.  Éppen ezért bármit is tettem, vagy bármilyen erő bármit is tett velem, az nem okozott sérelmet, vagy foltot azon az isteni tökéletességen, amely valójában vagyok.

Ó, Isten, segíts elfogadnom azt az isteni igazságot, hogy bármelyik pillanatban engedélyezhetem, hogy ez a tökéletesség ragyogjon keresztül a lelkemen és a külső tudatomon.  Ehhez egyszerűen csak meg kell bocsájtanom önmagamnak és minden életnek, hogy fel tudjak adni minden nem tökéletes önazonosságot, meggyőződést, érzést és megnyilvánulást, amely elfedi a valós önazonosságomat, és falat emel az ÉN VAGYOK Jelenlétem fénysugara köré.

Ó, Isten, segíts, hogy meglássam, hogy amikor feltétel nélkül megbocsájtok, akkor az ÉN VAGYOK Jelenlétemnek adok arra lehetőséget, hogy átragyogjon rajtam, és Isten tökéletességét hozza ebbe a világba.  Segíts elfogadnom, hogy amikor megbocsájtok, az Atya dolgozik, így én is tevékenykedem.  Ezért az Atya és én egyek vagyunk!

 

Ó, Isten, megbocsájtok minden életnek!

1.Ó, Isten, megbocsájtok neked azért, mert az élet ajándékát adtad nekem.  Magamhoz ragadom annak lehetőségét, hogy a nagyszerű teremtésed része lehessek.

Üdvözlégy Mária

Mária Anya, elengedjük,
minden békétlen gondolatunkat,
érzelmeinket.
Megválunk a régi mintáktól,
mely a halandóságunkról szól.

Élet Folyója, örök áramlás,
élni fogunk, fejlődni akarunk.
Mindenen túllépünk,
hogy többé váljunk,
az élet örömét csodáljuk.

2. Ó, Isten, megbocsájtok neked azért, mert szabad akaratot adtál nekem, és lehetővé tetted, hogy hibázzak.  Magamhoz ragadom annak lehetőségét, hogy a szabad akaratomat felhasználva a teremtőtársad legyek.

Üdvözlégy Mária

3. Ó, Isten, megbocsájtok neked azért, mert olyan törvényt teremtettél, amely alapján visszatér hozzám mindaz, amit kibocsájtok.  Magamhoz ragadom annak lehetőségét, hogy tanuljak minden döntésemből, és így felhasználhassam minden jó és nem túl jó döntésemet a győzelmemhez vezető utam lépőköveként.

Üdvözlégy Mária

4. Ó, Isten, megbocsájtok magamnak azért, mert Istent hibáztattam, és minden életnek is a meghozott döntéseimért.  Magamhoz ragadom annak lehetőségét, hogy teljes felelősséget vállaljak minden döntésemért.

Üdvözlégy Mária

5. Ó, Isten, megbocsájtok magamnak azért, mert alacsonyabb tudatszintre zuhantam.  Megragadom annak lehetőségét, hogy ezt magam mögött hagyjam, és hagyjam, hogy az a tudat legyen bennem, amely Jézus Krisztusban is volt.

Üdvözlégy Mária

6. Ó, Isten, megbocsájtok magamnak minden általam valaha elkövetett hibáért.  Magamhoz ragadom annak lehetőségét, hogy tapasztalatszerzésként tekintsek rájuk, és felhasználjam azokat a mostani és a jövőbeli jobb döntéseimhez.

Üdvözlégy Mária

Mária Anya, elengedjük,
minden békétlen gondolatunkat,
érzelmeinket.
Megválunk a régi mintáktól,
mely a halandóságunkról szól.

Élet Folyója, örök áramlás,
élni fogunk, fejlődni akarunk.
Mindenen túllépünk,
hogy többé váljunk,
az élet örömét csodáljuk.

7. Ó, Isten, megbocsájtok minden olyan erőnek és embernek, aki valaha hazudott nekem.  Magamhoz ragadom annak lehetőségét, hogy keresztüllássak a hazugságokon, és felhasználjam azokat arra, hogy jobb döntéseket hozzak.

Üdvözlégy Mária

8. Ó, Isten, megbocsájtok minden olyan erőnek és embernek, aki valaha sérelmet okozott nekem.  Magamhoz ragadom annak lehetőségét, hogy önmagamat és minden életet megszabadítsak a nem tökéletességtől.

Üdvözlégy Mária

9. Ó, Isten, megbocsájtok önmagamnak azért, mert ennek a világnak a dolgaihoz kapcsolódva érzékeltem magamat.  Magamhoz ragadom annak lehetőségét, hogy minden kapcsolódásomat felajánljam Istennek, és az országába belépjek.

Üdvözlégy Mária

Megbocsájtok Istennek az engem valaha ért minden valós, vagy képzelt sérelemért. (3X)

Megbocsájtok önmagamnak az általam valaha elkövetett minden valós, vagy képzelt hibáért. (3X)

Megbocsájtok minden életnek az engem valaha ért minden valós, vagy képzelt sérelemért. (3X)

Jézus Krisztus nevében a Megbocsájtás Lángjának végtelen erejét hívom, hogy vegye körbe a Földet, és emésszen fel minden haragot, gyűlöletet, neheztelést és bosszúvágyat az emberek között.  Mária Anyának és a Felemelkedettek Seregének végtelen ereje által elfogadom, hogy ez megvalósult. Befejeződött.

A Föld az Úré és annak teljességéé. (3X)  Ámen.

Az Atya, a Fiú, a Szent Szellem és a Csodálatos Anya feltétel nélküli szeretete nevében, Ámen.

Lezárás:

Elfogadom, hogy Isten végtelen és feltétel nélküli szeretete zár körül most és mindörökké.  Elfogadom, hogy Mária Anya feltölt engem a Megbocsájtás Lángjának végtelen erejével, a megbocsájtás spirituális fényével, amely legyőz, és felemészt minden bűnt, minden hibát, minden nem tökéleteset és minden korlátot.  Így Isten végtelen bocsánatában szabaddá válok.

Fogadom, hogy a legmagasabb szeretetet követem, és egyre magasabbra emelkedem.  Megerősítem, hogy megszabadultam a halandóság bilincseitől és a bűntől.  Elfogadom Isten megbocsájtását minden olyan nem tökéletességért, amellyel a lelkem valaha szembetalálkozott az anyag világának alacsonyabb rezgéseiben tett útja során.  Teljes mértékben elfogadom azt, hogy szabad vagyok.  Teljes mértékben megbocsájtok önmagamnak, és elfogadom a valós önazonosságomat egy olyan spirituális lényként, akihez ebben a világban semmi sem ért.

Megerősítem azt a végső igazságot, hogy spirituális lényként VAGYOK, AKI VAGYOK.  Nem gondolom a továbbiakban magamról azt, hogy nem tökéletes lény vagyok.  Elfogadom, hogy tökéletes vagyok, mint ahogy az Atyám is tökéletes a Mennyben.

A Csodálatos Megbocsájtás Anyja nevében befejeződött, szellemben és anyagban rögzült, úgy Fent, mint lent, most és mindörökké. Ámen.

Az oldal tetej?reUgrás a lap tetejére

Utolsó módosítás: 2022-05-11 13:44:23

Újdonságok:

Az INV24 Mihály Arkangyal védjél meg invokáció lefordításra került.  Mivel igen jelentős spirituális védelmet képvisel, ezért minden spirituális érdeklődésű olvasónak nagy segítségére lehet.  Az invokációkat a mesterek ajánlása alapján 9 egymást követő napon érdemes elmondani a hatékonyság érdekében.

2021-09-14 10:28:35

A 2021-es évre vonatkozó Gautama Buddha, Mária Anya és St. Germain üzenet lefordításra került.

2021-04-08 13:20:31

A jelenlegi nemzetközi közegészségügyi helyzetre való tekintettel Kim Michaels  az Astrea Elohimhoz szóló egyik invokációját átalakította úgy, hogy azt most felhasználhatjuk a koronavírus elleni spirituális védelemre.   WINV38 Invokáció Astreához a koronavírus felemésztése érdekében Aki teheti, kapcsolódjon be egy kezdeményezésbe, amely Észtországból indult ki a mai napon, és úgy szól, hogy mondjuk közösen a fenti invokációt reggel, vagy este 8 órakor, vagy mindkét időben.  Isten áldjon mindenkit és a Földet!

2021-03-31 23:40:05

Gautama Buddha 2020-as újévi üzenete lefordításra került.

2020-03-10 21:07:59

Az 1.04 Hívás a Nagy Isteni Vezetőhöz novéna lefordításra került, amely a Teremtői tervünk megismerésében nyújt segítséget.

2020-01-24 18:01:53