Kim Michaels:  Az Énünk ereje


Azok számára, akik ezt a weboldalt már régebb óta tanulmányozzák, és azok számára, akik újak a Felemelkedett Mesterek tanításat illetően ez a könyv a tanítások alapjául szolgálhat, amely a tisztánlátást nagyban elősegíti.

 

 

Egy olyan inspiráló útmutató mű ez, amely hozzásegít bennünket a problémáink megoldásához, esetleg az életünk megváltoztatásához, ha felhasználjuk azt a kreatív erőt, amellyel mindig is rendelkeztünk, vagyis az ÉN erejét. A kreatív erőnk megnyitásának kulcsához pedig úgy juthatunk el, ha megismerjük az Énünket, annak eredetét és alkotóit.

Az önmagunkon való mesterré válás korszakok óta az emberiség titkos kutatásainak a tárgya. Ennek ellenére csak néhány mesternek sikerült megfejtenie a rejtélyt, és teljesítenie a megvilágosodás kritériumait. Az Énünk ereje című könyv az emberi tudatról nyújtott tanításai segítségével áttekintést nyújt a spirituális mesterek által átadott titkokról és princípiumokról. 

A szerző útmutatása és inspirációja megkönnyíti az olvasó számára annak meglátását, hogy hogyan nyitható meg a valódi Énünk végtelen potenciálja. Emellett gyakorlati tanáccsal is szolgál arra vonatkozóan, hogy ez az időtálló bölcsesség hogyan alkalmazható a mindennapi életben.

A spirituális mesterek által felajánlott önfejlesztő út eredményeként fokozatosan átvehetjük az uralmat az anyag világában jelentkező helyzetekre adott válaszreakcióinkon. Az elménk minden korláttól való megtisztításával pedig magasabb szintű tudatossággal haladhatunk át az életen, túllépve a nem tudatos megközelítést. 

Az önmagunkon való mesterré válás egy olyan folyamat, amelynek során fokozatosan tisztítjuk meg a tudatunkat az anyag világából fakadó minden korlátozó meggyőződéstől, elképzeléstől, hittől, tantól és összegzéstől. Így lépésről lépésre szabadulhatunk meg mindattól, ami megszínezi az érzékelésünket. Ennek eredményeként egy nap úgy láthatjuk majd a tudatunkba beáramló fényt, hogy azt már semmi sem színezi meg. Az én ereje megnyitásának a kulcsa nem egy olyan mágikus formula megtalálásában rejlik, amely a fényre erőt gyakorol. A valódi kulcs az, ha megtisztítjuk a tudatunkat az emberi kaleidoszkóptól, amely megakadályozza a magasabb Énünkből érkező fény beáramlását. 

Ez a könyv az Énünkön való mesterré váláshoz elméleti tudásanyaggal és a gyakorlati eszközökkel is szolgál egyben, emellett a magyarországi spirituális könyvek között hiányt is pótol.

A könyv 249 oldalas és 23 színes ábrát tartalmaz.  Puha fedeles kötésben készült.

Az ára: 2700 Ft.+ posta költség, amely Magyarországon belül 2000 Ft csomagként feladva, a közeli európai országokba pedig 8000 Ft szintén csomagként feladva. Mindezek előre utalással értendőek, amelyhez igény esetén emailben megküldöm a számlaszámot az internetes banki átutaláshoz.

Utánvét esetén a könyv árához belföldön 2800 Ft postai díj adódik. (2022-es postadíjak)

A megrendelés az info@jezustanitasok.hu email címen adható le. 

 

Az oldal tetej?reUgrás a lap tetejére

Utolsó módosítás: 2022-05-11 13:44:23

Újdonságok:

Az INV24 Mihály Arkangyal védjél meg invokáció lefordításra került.  Mivel igen jelentős spirituális védelmet képvisel, ezért minden spirituális érdeklődésű olvasónak nagy segítségére lehet.  Az invokációkat a mesterek ajánlása alapján 9 egymást követő napon érdemes elmondani a hatékonyság érdekében.

2021-09-14 10:28:35

A 2021-es évre vonatkozó Gautama Buddha, Mária Anya és St. Germain üzenet lefordításra került.

2021-04-08 13:20:31

A jelenlegi nemzetközi közegészségügyi helyzetre való tekintettel Kim Michaels  az Astrea Elohimhoz szóló egyik invokációját átalakította úgy, hogy azt most felhasználhatjuk a koronavírus elleni spirituális védelemre.   WINV38 Invokáció Astreához a koronavírus felemésztése érdekében Aki teheti, kapcsolódjon be egy kezdeményezésbe, amely Észtországból indult ki a mai napon, és úgy szól, hogy mondjuk közösen a fenti invokációt reggel, vagy este 8 órakor, vagy mindkét időben.  Isten áldjon mindenkit és a Földet!

2021-03-31 23:40:05

Gautama Buddha 2020-as újévi üzenete lefordításra került.

2020-03-10 21:07:59

Az 1.04 Hívás a Nagy Isteni Vezetőhöz novéna lefordításra került, amely a Teremtői tervünk megismerésében nyújt segítséget.

2020-01-24 18:01:53