Arcturus Elohim üzenete:

Tekintsétek magatokat az Elohimmal együtt az Isteni Anya tudatának részeként
2011.09.12.

Helen élménye az üzenetet megelőzően:

Ez az üzenet azután érkezett, miután Kimmel befejeztük az Arcturus és Victoria Elohim fohászunkat.  Közvetlen ez után megszűnt bennem annak érzékelése, hogy itt az anyag világában helyhez kötött lény vagyok.  Az Isteni Tudatszint részeként észleltem magam, amely minden teret betölt.  Úgy éreztem, hogy az Elohim határtalan szeretetének és intelligenciájának része vagyok.  Teljes mértékben megszűnt az, hogy magamat a Föld bolygón, egy kis testként érzékeljem.  Úgy érzékeltem, hogy nincs testem, csak tudat voltam azzal a vággyal, hogy minden életet felemelhessek, hogy mindenki hozzákapcsolódhasson az Isteni Anya szerető tudatához.

Érzékeltem az Isteni tudat magas frekvenciájú rezgését, majd a figyelmem az anyag világában jelen lévő súlyos hagyatékra terelődött.  Úgy tűnt, mintha több ezer kilométer távolságból érkeznék vissza, de azonnal érzékeltem az anyagi világ jelenlegi határtalan nehézkességét.  Az anyag legalacsonyabb szintjére kerültem, ahol a reménytelenség energiája volt érezhető. 

A legalacsonyabb általam érzékelt energia a reménytelenség volt, az a fajta érzés, amikor az emberek teljes mértékben belesüllyednek a saját helyzetükbe, és nincs erejük, vagy nem hajlandóak bármin is változtatni, mert nem érzik úgy, hogy képesek lennének megtenni azt.  Az anyag, mint nehéz teher, nagyon valóságosnak tűnik számukra.

Ezek után úgy éreztem, hogy a tudatom kiemelkedett az anyag alacsony szintű világából, vissza az Elohim szintjére, és elkezdődött az üzenet:

 

Az üzenet:

Arcturus és Victoria Elohim egy másik aspektusa ugyanannak az Isteni Anyának, akit Mária Anyával együtt mások is képviselnek, akik Isten Női aspektusát képviselik.  Az Elohim része ugyanannak a tudatnak, a társteremtésen keresztüli állandó öntranszcendenciának, amelynek az Isteni Anya minden képviselője is része.  Az Elohim és minden magasabb lény, valamint az Isteni Női aspektus minden képviselője, akik részt vesznek az anyagi világegyetem teremtésében, közös tudatot formálnak, amelyet Isteni Anyának neveznek.

 

Mennyire lehet szabad az Isteni Anya tudata?

Az Isteni Anyával kapcsolatos általános félreértés abból ered, hogy az Isteni Anya nevet valamilyen női képviselővel azonosítják, egy bizonyos lénnyel, vagy egy olyan misztikus lénnyel, akit még senki sem látott, vagy senki sem ismert fel. 

Az Isteni Anya azonban egy tudatszint.  Mi, a Szabadság Elohim (többes számú tulajdonnév) Arcturus és Victoria, részei vagyunk ugyanennek a tudatszintnek, mert szabadon teremtünk.  Szabadon teremtünk az Isteni Anya tudatán belül.  A lényünk kiterjesztésével folytonosan túllépünk önmagunkon, és általa hozzájárulunk az isteni momentumhoz, felemelve ezzel az Isteni Anya részeként a teremtés egészét.

Hogyan teremt az Elohim?  Vagy inkább azt kellene megkérdezni, hogy hogyan teremt az összes olyan lény, aki az Isteni Anya tudatszintjét alkotja?

Szeretteim, az anyagi sík folyékony, tiszta fényből keletkezik.  A fény az Atya Istentől, a hímnemű, forma nélküli Istentől érkezik.  Az Anya-fény teszi lehetővé az Atya Isten számára azt, hogy kifejezze önmagát ebben a világban azokon a kreatív gondolatformákon keresztül, amelyeket Isten kiterjesztéseinek kivetítésre engedélyeznek azok szabad akarata alapján.  De, ha bármilyen kivetített gondolatforma engedély alapján ölthet formát az anyagban azáltal, hogy az Anya-fényből manifesztálódik, akkor hogyan tekinthetjük ezt a teremtést szabad tevékenységnek?

A teremtés, mint tudjátok, az anyag síkján ölt formát.  Az anyag azonban csak annyira lehet szabad, amennyire a teremtést végző lények tudata és a gondolatformái szabadok.  Amikor ugyanis a teremtést végző lények az önazonosság testükben, a mentális testükben, és az emócionális testükben lévő gondolatformákat, az akaratuk mintázatát, a meglévő struktúráikat kiterjesztik, akkor az anyagi sík csak annyira lehet szabad, amennyire azoknak az önészleléssel rendelkező lényeknek a tudata szabad, akik ezeket a gondolatformákat létrehozták. 

 

Az Elohim rendelkezik azzal a hatalommal, hogy megsokszorozhatja a tálentumokat

Szeretteim, mindig szívesen látunk benneteket, Isten gyermekeit, akik a Földön testesültetek meg, akik az Isteni Anya tudatszintjét alkotják, hogy velünk együtt teremtsetek. Fogadják a végtelen hálánkat azok, akik aktívan használták a legutóbb kiárasztott fohászainkat, és az Isteni Anya fohászait, amellyel az Isteni Anya tudatának magasabb jelenlétét alakították ki önmagukban, valamint létrehozták az Isteni Anya magasabb momentumát azáltal, hogy az Isteni Anya tudatszintjére hangolódtak, részt vettek benne, és egyben részeseivé váltak a legtisztább formák megteremtésének. 

Minden lény, aki önmagát az Isteni Anya tudatszintjének részévé tette a Földbolygón az részévé vált az Elohimnak, mivel mi az Isteni Anya tudatszintjének részei vagyunk.  Éppen ezért megsokszorozhatjuk azoknak a talentumát, akik minden életet fel akarnak emelni velünk együtt. 

Végtelenül hálásak vagyunk azoknak az embereknek, akik az odafigyelésükkel hozzájárultak a Földbolygó felemelésének pozitív momentumához, és köszöntjük azokat, akik hajlandóak voltak önmagukat nyitott kapukká tenni számunkra, ezáltal lehetőséget adva nekünk arra, hogy az Isteni Anya jelentősebb momentumát, és fokozottabb jelenlétét alakítsunk ki.

Szeretett lények, azzal a kérdéssel kezdtük, hogy az Elohim hogyan teremtenek szabadon, és hogyan teremt az Isteni Anya tudatszintje szabadon?  Mint tudjátok, a teremtés pontosan annyira lehet szabad, és oly mértékben magas gondolatformákat vetíthet ki, mint amilyenek azok a formák, amelyek azoknak a lényeknek a gondolatmintáiban, mátrixaiban, és az isteni geometriájában léteznek, akik a teremtésben részt vesznek. 

Tehát, szeretteim, látjátok-e azt, hogy az Isteni Anya szabadon teremthet mindazokkal a lényekkel, akik részesei ennek a tudatszintben, azonban nem sokszorozhatja meg azokat a formákat, amelyek magasabbak azon lények többségének szabad akaratánál, akik az anyagi síkon társteremtenek.

Szeretett lények, szeretnénk átadni nektek azt a látványt, ahogy mi, az Elohim látjuk az anyagi síkot.  Ha az Elohim tudatszintjén a jelenlegi anyagi síkra tekintünk a Földbolygón, akkor hatalmas felhőt látunk, amely a bolygót vastagon elfedi.  Ezzel nem akarjuk elbátortalanítani azokat, akik napi gyakorisággal tesznek erőfeszítéseket, mondanak rózsafüzéreket, fohászokat és gyors fohászokat annak érdekében, hogy felemeljék a Földet, és felemeljenek minden életet.  Kizárólag azért mondjuk, hogy ébredjetek rá, értsétek meg, legyetek tudatában ennek a nehézségnek, amely a bolygótokat borítja!

 

Vegyétek észre, hogy nem ti vagytok a cselekvők!

Ez a vastag felhő különböző rétegekből tevődik össze, negatív gondolatminták százezreiből, tömeggyilkosságokból, atrocitásokból, háborús emlékképekből és a fény félrekezelésének képeiből.  Mi azért mondjuk, hogy tudomásotok legyen róla, hogy a szabad teremtés leglényegesebb kulcsa az, hogy ráébredjetek arra a tényre, hogy nem ti vagytok a cselekvők. 

Ti a nyitott kapuk vagytok az Atya fénye számára, mivel a Földön egyetlen ember sem képes eltörölni azokat a nyomokat, a fény félrekezelésének azt a súlyos mértékét, amely negatív, nehéz gondolatformákon keresztül alakult ki, a fájdalom, a félelem, a harag és az igazságtalanság- érzet gondolatformáin keresztül.

Az anyagi sík csak az Atyán keresztül, az Isteni Anya tudatában Szellemként megszületve tud újjászületni saját eredeti isteni tisztaságában.  Az anyagban jelenlévő minden nehézséget csak a Felemelkedettek Seregének és a magasabb lények segítéségével lehet feloldani, olyan lények segítségével, akik magasabb tudatszinten vannak, akik nem részei ugyanannak a síknak.  Ezek a lények nem szubjektíven értékelik azt, ami az anyagi síkon történik, ők az anyagi síkon történteket nem tartják a valóság részének, mivel azt Isten fényének ideiglenes félrekezelése kivetüléseként tekintik. 

 

A kiáradás, annak érdekében, hogy az anyag megtisztulhasson a nehéz múltjától

Isten szeretett gyermekei, mi az Elohim, akik részben az Isteni Anya tudatszintjét alkotjuk, azért vagyunk itt, hogy segítsünk nektek, és bejelentsük azt, hogy lehetőségünk van arra, hogy segítsünk megtisztítani az anyagi síkot a vaskos nehézségektől, ha nyitott kapuvá váltok számunkra. 

Nem tudunk ugyanis veletek együttműködni akkor, ha önmagatokat tekintitek a cselekedetek végrehajtóiként, mivel tiszteljük és tiszteletben tartjuk a szabad akaratotokat.  Ha azt mondjátok, és azt vetítitek ki az anyagi síkra, hogy ti akartok a cselekvők lenni, akkor természetesen hagyjuk számotokra azt, hogy ezt megtapasztalhassátok.  Lehetővé tesszük számotokra ezt a tapasztalatot.  Mi azonban akkor nektek nem segíthetünk, ha úgy látjátok, hogy ezt kell tennetek, és jobban tudjátok, hogy hogyan. 

Éppen ezért mi, a Szabadság Lángjának Elohimja, Arcturus és Victoria, most a Szabadság Lángjának hatalmas mennyiségét bocsájtjuk ki számotokra.  Ennek célja az, hogy minden olyan ember, aki önmagát társteremtőként akarja látni, az részt vehessen az Isteni Anya tudatának megformálásában, felhasználhassa ezt a fényt arra, hogy önmagát a Felemelkedettek Serege számára nyitott kapuvá alakítsa.  Ezáltal nyitott kapui lehettek az Atya Istennek, aki rajtatok keresztül szabadon áramolhat be az anyagi síkba, és engeditek azt, hogy az Atya Szelleme feloldja azt a sok nehézséget, amely az Anya-Fény legtisztább formájára nehezedik. 

 

A teremtés mindig tiszta, ha azt nem torzítja el a különálló én tudata

Szeretteim, az Anya-Fény, mint az anyag alapja mindig tiszta.  Miért a tisztaság a legfőbb minősége az Anya-Fénynek?  Szeretteim, pontosan azért, hogy a Szellem megteremtése tisztán történjen meg, és annak a legtisztább formájú kivetítése pedig akkor történhet meg, ha az Anya tiszta, ha az Anya nem vesz magára semmilyen torz formát lehetővé téve azt, hogy az Atya Szelleme szabadon kivetíthesse Isten gyönyörű geometriáját. 

Mit jelent ez, szeretteim?  Azt jelenti, hogy ha mi, az Elohim szintjén tekintünk az emberi tudatszintre, az egóra alapozott tudatra, amelyet oly sok ember teremtett meg magának, és amellyel még jelenleg is harcol, akkor azt látjuk, hogy az elkülönült én és az ego egy hálóhoz hasonló bevonatot alkot az anyagi sík körül.  Ez a háló különböző formával rendelkezik, és néha csak kevés nyílás található rajta, amely lehetőséget adhat arra, hogy az Atya Isten fénye szabadon leáramolhasson, és megtapasztalható legyen az anyagi síkon.

A háló általában annyira vastag, hogy az Atya tiszta Fénye nem jut le, és nem nyilvánul meg szabadon az anyagi síkban.  Az egóra alapozott tudatszint, minden vágy és kívánság, a sok „ennek így kellene lenni, és ennek nem kellene lenni”, amelyet az emberek teremtettek meg az elkülönült énükben, vastag hálóréteget alkot, amelyet észlelünk.  Ez a réteg olyan vastag, hogy mindegy, hogy mennyi fényt bocsátunk le, annak néha csak nagyon kis része jut le az anyagi síkra a legtisztább formában úgy, ahogy az Atyától érkezik.

Éppen ezért mi, az Elohim, teljesen megértjük az emberek dilemmáját, a szükséges harcotokat az elkülönült énetek önazonosságával, az egóra alapozott vágyaitokkal és a normáitokkal és értékítéleteitekkel az anyag síkján.   Olyan önazonosságot építettetek fel magatoknak, amely meghatározza azt, hogy az életeteknek milyennek kell lennie, hogyan kell léteznetek, hogyan gondolkozzatok, hogyan cselekedjetek, vagy hogyan teremtsetek.  Mindezek az „így kellene, vagy nem így kellene” módok az akadályok újabb rétegét teremtik meg az Atya fénye számára, amely a legtisztább formában szeretne eljutni az anyag síkjára.

 

Az Anya Éve a fizikai szintre fordul

Éppen ezért mi, Arcturus és Victoria, akik a Szabadság Lángját képviseljük, ezt az üzenetet főként azért bocsátjuk a rendelkezésetekre, mert azt szeretnénk, hogy észleljétek azt, hogy oda kell figyelnetek az Anya Évének utolsó negyedévében ahhoz, hogy nyitott kapuk lehessetek, ha úgy akarjátok. 

Vizualizáljatok bennünket, és a Jelenlétünket magatok körül miközben a fohászokat mondjátok.  Mi rendelkezünk azzal a hatalommal és fénnyel, amely megszabadít benneteket minden hálótól, amelyek megakadályoznak benneteket abban, hogy Isten legtisztább fényét az anyagi síkra juttassátok.  Kérjétek a segítségünket, de tartsátok szem előtt azt, hogy csak akkor segíthetünk nektek, ha magatokat nyitott kapuknak tekintitek és nem a cselekvőnek.  Maximalizálhatjuk az erőfeszítéseiteket, ha hagyjátok, hogy ezt megtegyük. 

Mi, mint valójában az Isteni Anya tudatszintjének egyik aspektusa, rendelkezünk azzal a hatalommal és fénnyel, hogy segítsünk, hogy megmutassuk nektek ugyanazt a tudatszintet egy magasabb nézőpontból, ha lehetőséget adtok nekünk arra.  Teljesen megértjük azt, hogy az elkülönült én felől nézve az anyag síkja tűnik számotokra uralkodónak.  Az elkülönült énetek és az egótok számára úgy tűnik, mintha az anyag valóság lenne.  Oly mértékben dominánsnak tűnhet, hogy úgy érezhetitek, hogy soha sem szabadulhattok meg az anyag síkjától és azoktól a körülményektől, amelyek körülöttetek kivetülnek, különösen azoktól nem, amelyeket nem kedveltek. 

Az Anya Évében minden felgyorsul, ezért az ego számára úgy tűnik, hogy az anyag síkja uralkodik, hogy az a valóság.  Isten szeretett gyermekei, láthatjátok, hogy pontosan ez az a tudatállapot, amelyben az ördög szeretné, hogy higgyetek, mivel az ego tudatállapota az, amelybe az ördög belekapaszkodhat a lényeteken belül.  Emiatt kezditek elhinni azt a hazugságot, hogy az anyag valós, hogy az anyag állandóan fennálló valósággal rendelkezik.

 

Az Isteni Anya tudatszintje a valóság

Isten szeretett gyermekei, az Isteni Anya egész tudatszintje rendelkezik még mindig állandósággal, amennyiben mentes minden Isten fényének félrekezelése által teremtett illúziótól.  Az Isteni Anya tudatszintje jelenleg nem azokat a körülményeket vetíti ki az anyag világába, amelyek valósak, amelyek állandóak.  A jelenleg kivetített körülmények nem rendelkeznek állandósággal. 

Az anyag síkjára és az anyag fényére az Elohim nézőpontjából tekintve látható az a folyékony fény, a tiszta, fehér, folyékony fény, amely képes visszatükrözni minden formát, amelyet rávetítenek.  Éppen ezért az Isteni Anya tudatszintje fel tudja emelni az anyag fényét azáltal, hogy magasabb formákat hoz létre abból.  Ha pedig ti az elkülönült énetek tudatszintjén teremtetek, akkor elkerülhetetlenné válik az, hogy az Anya-Fényt a lenyomjátok azáltal, hogy torz formákat teremtetek Isten fényének eltorzításával. 

Szeretteim, ne felejtsétek el ezt az Anya Évének hátralévő részében!  Használjátok fel ezt a közlést, és használjátok a Jelenlétet magatok körül.  Mi vagyunk az Elohim, a társteremtők, a földi társteremtőinkkel együtt teremtők.  Mi mindannyian az egy Isteni Anya tudatszintjének része vagyunk, és amennyiben engedélyezitek számunkra, úgy felemelünk benneteket, és megmutatjuk nektek az Isteni Anya magasabb formáit.

Isten szeretett gyermekei, hagyjátok, hogy az Elohim és az Elohim hatalma vezessen benneteket az Anya Évének ebben a részében, az a fizikai negyedbe ér, mivel mi, az Elohim, segíthetünk azoknak, akik hajlandóak velünk együttműködni. 

Azoknak, akik nem engedik, hogy segítsünk nekik, akik nem hajlandóak arra, hogy engedjék azt, hogy Isten fénye feleméssze az elkülönült énjük súlyos hálóját, azoknak csak azt mondhatjuk, hogy őket az anyag síkja tanítja majd, és pontosan azt a leckét biztosítja számukra, amelyre szükségük van.  Mi mindig elérhetőek vagyunk azok számára, akik az anyagban magukat társteremtőknek tekintik, és akik abban akarnak segédkezni, hogy az anyag síkja, a Földbolygó megszabadulhasson a súlyos történelmétől, emlékeitől, és visszaálljon az anyag szabadsága és tisztasága, a fehér fény tiszta formája.  Ha ez a szándékotok, akkor tudunk segíteni nektek, és a Szabadság Lángját hatalmas mennyiségben bocsájthatjuk ki számotokra, akik nyitott kapuk vagytok, akik hajlandóak megsokszorozni a tálentumaikat.

Mi vagyunk az Elohim, Isten Lángjának egy formája, a Teremtés Lángja, és a szabad teremtés lángja.  Meg tudjuk szabadítani az anyag síkját az arra ránehezedő súlyos terhétől.  Szeretteim, használjátok tehát fel ezt a kiáradást, és tekintsétek önmagatokat és bennünket az Isteni Anya tudatszintjének részeként!

Az oldal tetej?reUgrás a lap tetejére

Utolsó módosítás: 2022-05-11 13:44:23

Újdonságok:

Az INV24 Mihály Arkangyal védjél meg invokáció lefordításra került.  Mivel igen jelentős spirituális védelmet képvisel, ezért minden spirituális érdeklődésű olvasónak nagy segítségére lehet.  Az invokációkat a mesterek ajánlása alapján 9 egymást követő napon érdemes elmondani a hatékonyság érdekében.

2021-09-14 10:28:35

A 2021-es évre vonatkozó Gautama Buddha, Mária Anya és St. Germain üzenet lefordításra került.

2021-04-08 13:20:31

A jelenlegi nemzetközi közegészségügyi helyzetre való tekintettel Kim Michaels  az Astrea Elohimhoz szóló egyik invokációját átalakította úgy, hogy azt most felhasználhatjuk a koronavírus elleni spirituális védelemre.   WINV38 Invokáció Astreához a koronavírus felemésztése érdekében Aki teheti, kapcsolódjon be egy kezdeményezésbe, amely Észtországból indult ki a mai napon, és úgy szól, hogy mondjuk közösen a fenti invokációt reggel, vagy este 8 órakor, vagy mindkét időben.  Isten áldjon mindenkit és a Földet!

2021-03-31 23:40:05

Gautama Buddha 2020-as újévi üzenete lefordításra került.

2020-03-10 21:07:59

Az 1.04 Hívás a Nagy Isteni Vezetőhöz novéna lefordításra került, amely a Teremtői tervünk megismerésében nyújt segítséget.

2020-01-24 18:01:53