Hogyan tudható meg, hogy milyen Isteni Láng VAGYOK?

Kérdés:  Szeretett Master MORE az Isteni Lángunkkal kapcsolatban kérdezem, hogy hogyan tudhatjuk meg, hogy milyen Isteni Lángok vagyunk?  Hogyan láthatjuk meg ezt magunkban?

Válasz Master MORE-tól Kim Michaels-n keresztül (2013. június)

Mindannyian egy bizonyos Isteni Lángot képviseltek, amelyet egyénileg kell megismernetek.  Nem építő jellegű az, ha valaki megmondja nektek, hogy milyen Isteni Lángot képviseltek, mivel számotokra az Isteni Láng szavakkal teljességgel nem leírható.  Az ugyanis egy összetett mértani struktúra, minta, mátrix, amely több oldallal rendelkezik, amelyeket egyszerre nem is ismerhettek meg.

Csak akkor ismerhetitek meg, ha felemelitek a tudatszinteteket.  Ennek legjobb módja természetesen az, ha az általunk nyújtott eszközöket, tanításokat használjátok, különösen azokat az eszközöket és tanításokat, amelyeket a hét sugárral kapcsolatban adtunk nektek a chohanok és a Maha Chohan kiáradásai során.

Ahogy megközelítitek a 96. tudatszintet, fokozatosan ismeritek meg a saját Isteni Lángotokat.  Ha azonban nyitottak vagytok a felemelkedett mesterek tanításaira, akkor már ismeritek az Isteni Lángotok bizonyos oldalát.  Azt az oldalát Ismeritek, amelyet meg tudtok ragadni a jelenlegi tudatszinteteken.

Az eszközök felhasználásával megtisztíthatjátok a tudatotok energiáit, megszabadulhattok az illúzióktól a tudatotok mind a négy szintjén, és ha néha időt szántok meditációra,és a szívetekbe mélyedve az ÉN VAGYOK Jelenléteteken tűnődtök, akkor fokozatosan meg fogjátok ismerni az Isteni Lángotok más oldalait is.  Természetesen azonban nem ismeritek meg az Isteni Lángotokat a maga teljességében egészen addig, amíg készen nem álltok a felemelkedésetekre.  Egyre többet tudtok azonban meg róla, ahogy a 144. tudatszint felé közeledtek.

Az oldal tetej?reUgrás a lap tetejére

Utolsó módosítás: 2022-05-11 13:44:23

Újdonságok:

Az INV24 Mihály Arkangyal védjél meg invokáció lefordításra került.  Mivel igen jelentős spirituális védelmet képvisel, ezért minden spirituális érdeklődésű olvasónak nagy segítségére lehet.  Az invokációkat a mesterek ajánlása alapján 9 egymást követő napon érdemes elmondani a hatékonyság érdekében.

2021-09-14 10:28:35

A 2021-es évre vonatkozó Gautama Buddha, Mária Anya és St. Germain üzenet lefordításra került.

2021-04-08 13:20:31

A jelenlegi nemzetközi közegészségügyi helyzetre való tekintettel Kim Michaels  az Astrea Elohimhoz szóló egyik invokációját átalakította úgy, hogy azt most felhasználhatjuk a koronavírus elleni spirituális védelemre.   WINV38 Invokáció Astreához a koronavírus felemésztése érdekében Aki teheti, kapcsolódjon be egy kezdeményezésbe, amely Észtországból indult ki a mai napon, és úgy szól, hogy mondjuk közösen a fenti invokációt reggel, vagy este 8 órakor, vagy mindkét időben.  Isten áldjon mindenkit és a Földet!

2021-03-31 23:40:05

Gautama Buddha 2020-as újévi üzenete lefordításra került.

2020-03-10 21:07:59

Az 1.04 Hívás a Nagy Isteni Vezetőhöz novéna lefordításra került, amely a Teremtői tervünk megismerésében nyújt segítséget.

2020-01-24 18:01:53