A Mesterek tudnak-e segíteni abban, hogy felülemelkedjünk az alsó energiákon?

Kérdés: Gyakran az alsó énünkben a nem tökéletes energiákat nyilvánítjuk meg.  A Felemelkedett Mesterek tudnak-e segíteni abban, hogy túljussunk önmagunkban az alacsonyabb energiákon, ha nem juttatjuk kifejezésre azokat?

Válasz: Master MORE-tól Kim Michaels-n keresztül (2013. június)

A spirituális út alsóbb szintjein, és azon emberek esetében, akik a 48. tudatszint alatt vannak, az önfegyelem alacsonyabb, ezért gyakran juttatják kifejezésre mindazt, amit éreznek, pl. a haragot.  Ahogy egyre magasabb szintekre értek el az utatokon, úgy váltok egyre tudatosabbakká.  Ekkor szükségessé válik az, hogy különbséget tudjatok tenni az elmétek és az érzelmeitek között, hogy el tudjátok kerülni, hogy kifejezésre juttassátok az olyan alacsony energiákat, mint amilyen a harag. 

Ez nem olyasmi, amit a Felemelkedett Mesterek megtaníthatnak, vagy meg fognak tanítani nektek.  Mindenkinek a saját felelőssége az, hogy uralkodni tudjon önmagán, a száján, hogy ti döntsétek el, hogy mit mondotok ki, és ne a szátok.

Nyilvánvaló, ha alacsony energiákat juttattok kifejezésre, akkor két dolog történik:

  • Karmát gyártotok magatoknak a kimondottak alapján.
  • A négy alsó testetekben megerősítitek annak lendületét, amely azt okozza, hogy legközelebb is kifejezésre juttassátok az ilyen energiákat, ezáltal sérülékenyebbé teszitek önmagatokat az ilyen kifejeződésekre.

Mint elmondtam, mi nem avatkozhatunk be, és nem állíthatjuk meg a lefelé tartó lendületeteket, mivel az a ti döntéseteken múlik.  Természetesen segíthetünk abban, hogy meglássátok ezeket a momentumokat, ha hívásokat intéztek felénk.  Biztosítottuk nektek ehhez az eszközöket is, azokat a fohászainkat, amelyekkel át tudjátok alakítani azokat az energiákat, amelyeket már lerontottatok.  Az invokációink pedig az energia transzmutációján túl, segítenek nektek abban, hogy meglássátok a nem tökéletes elképzeléseiteket, illúzióitokat, amelyek következtében úgy érzitek, hogy jogotok van az ilyen energiák kifejezésre juttatására.

Mi megsokszorozzuk a hívásaitok eredményét.  Azonban csak azt sokszorozhatjuk meg, amit az oltárra letesztek.

Az oldal tetej?reUgrás a lap tetejére

Utolsó módosítás: 2022-05-11 13:44:23

Újdonságok:

Az INV24 Mihály Arkangyal védjél meg invokáció lefordításra került.  Mivel igen jelentős spirituális védelmet képvisel, ezért minden spirituális érdeklődésű olvasónak nagy segítségére lehet.  Az invokációkat a mesterek ajánlása alapján 9 egymást követő napon érdemes elmondani a hatékonyság érdekében.

2021-09-14 10:28:35

A 2021-es évre vonatkozó Gautama Buddha, Mária Anya és St. Germain üzenet lefordításra került.

2021-04-08 13:20:31

A jelenlegi nemzetközi közegészségügyi helyzetre való tekintettel Kim Michaels  az Astrea Elohimhoz szóló egyik invokációját átalakította úgy, hogy azt most felhasználhatjuk a koronavírus elleni spirituális védelemre.   WINV38 Invokáció Astreához a koronavírus felemésztése érdekében Aki teheti, kapcsolódjon be egy kezdeményezésbe, amely Észtországból indult ki a mai napon, és úgy szól, hogy mondjuk közösen a fenti invokációt reggel, vagy este 8 órakor, vagy mindkét időben.  Isten áldjon mindenkit és a Földet!

2021-03-31 23:40:05

Gautama Buddha 2020-as újévi üzenete lefordításra került.

2020-03-10 21:07:59

Az 1.04 Hívás a Nagy Isteni Vezetőhöz novéna lefordításra került, amely a Teremtői tervünk megismerésében nyújt segítséget.

2020-01-24 18:01:53